Şimdi Ara

EŞ Seçimi Evrimlesmeyi Artırır Azaltir Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle şunu soruyum, evrimlesme ile yeni tur oluşumu ayni sey mi?

Soruda yeni tur olusumunu artirir demiş, ben azaltir diye biliyordum. Sizin konu hakkindaki bilginizi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Popülasyonlarda eş seçimi,rastgele çiftleşme olmazsa gen frekansı sabit kalacağı için evrimleşmeye katkı sağlamaz ancak eş seçimi olursa belli frekanstaki genler öne çıkacağı için evrime olumlu etki yapıcaktır

Orijinalden alıntı: Starixa

Popülasyonlarda eş seçimi,rastgele çiftleşme olmazsa gen frekansı sabit kalacağı için evrimleşmeye katkı sağlamaz ancak eş seçimi olursa belli frekanstaki genler öne çıkacağı için evrime olumlu etki yapıcaktır

Hocam es secimi ile rastgele ciftlesme zit seyler degil mi? Benim kafami karistiran o. Yani rastgele olsa da seçerek olsa da evrim oluyor?..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FiveSeveN

quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Popülasyonlarda eş seçimi,rastgele çiftleşme olmazsa gen frekansı sabit kalacağı için evrimleşmeye katkı sağlamaz ancak eş seçimi olursa belli frekanstaki genler öne çıkacağı için evrime olumlu etki yapıcaktır

Hocam es secimi ile rastgele ciftlesme zit seyler degil mi? Benim kafami karistiran o. Yani rastgele olsa da seçerek olsa da evrim oluyor?..

zıt şeyler evrimleşme olması için eş seçimi olmalı rastgele çiftleşme olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starixa -- 19 Mart 2018; 1:9:28 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.