Şimdi Ara

ERZURUMLULARI NASIL BİLİRSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erzurumluları Nasıl Bilirsiniz?

Erzurumlu erkekler özgün ve benzersiz karakterleriyle tanınırlar. Genellikle geleneklerine bağlı, çalışkan ve mert insanlardır. Ayrıca misafirperverlikleriyle ünlüdürler.

Erzurumlu erkekler, sert iklim koşullarına dayanıklı ve dayanıklılıkları ile bilinirler. Zorluklara göğüs gererler ve kolay pes etmezler. Şeref ve namusa önem verirler ve sözlerine sadıktırlar.

Sosyal ortamlarda Erzurumlu erkekler genellikle esprili ve eğlencelidirler. Sohbet etmeyi severler ve iyi bir anlatıcıdırlar. Ayrıca cesur ve maceracı yönleri vardır.

Erzurumlu erkekler fiziksel olarak fit ve güçlüdürler. Sportif faaliyetlere ilgi duyarlar ve geleneksel sporları olan yağlı güreş ile tanınırlar. Geleneklerine bağlılıkları giyim tarzlarına da yansır. Erzurum'un yöresel kıyafetlerini özel günlerde gururla giyerler.

Sonuç olarak, Erzurumlu erkekler çalışkan, mert, misafirperver ve geleneklerine bağlı kişilerdir. Sert dış görünüşlerinin altında sıcakkanlı ve şakacı bir mizah anlayışı gizlerler. Erzurumlu erkeklerin bu eşsiz özellikleri, onları Türkiye'nin en ilginç ve değerli insan gruplarından biri haline getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • abim askerliği erzurumda yapmıştı.Dadaş insanlar derdi, hiç bir kötülüklerini görmemiş. 1-2 erzurumlu arkadaşım var, severim, iyi çocuklardır.
  • İspirlilerden uzak dur derler
  • sinifta var bi tane iyi cocuktur
  • Erzurumluyum ama Mersin' de yaşıyorum
    Erzurumun %60 lık bölümü eski aileler kendi aralarında şeriaat kanununu geçerli sayıyorlar.
    O yüzden yaşayış biçimlerinden nefret ederim.

Aralarında asimile olmamış benliklerini koruyan Erzurumlular da iyi insanlardır.
    Pek sıcak kanlı, cana yakın olmasalarda zararlarınıda görmezsiniz.
  • biri kötü bir şey yazsa kuru yanında yaşda yanar, bölge faşizmi olur. Konu sakat.
  • Delikanlı adamlardır 2 3 arkadaşım var severim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkücüler auuu auuuuuuu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: |PortaL|

biri kötü bir şey yazsa kuru yanında yaşda yanar, bölge faşizmi olur. Konu sakat.

Tam burdan çok uzaklarda olan birisini yazacaktım ama şimdi bu dediklerin aklıma geldi yazmaktan vaz geçtim.
  • Bir tane Erzurumlu dostum var çok severim, çok iyidir, sözünün eridir

Bir tane de tanıdığım var, o da iyidir.

Ben hiçbir zarar görmedim Erzurumlulardan severim kendilerini

Not: Kardeşim Erzurumda doğdu, pek sevmem
  • Hiç sevmem
  • Çoğu için g*v*t derler burda
  • İyi insanlardır şahsen ben Ardahan'lıyım yakınız . Mesela 3.Ligde 13-0 yenmişti Erzurum Ardahan'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

Çoğu için g*v*t derler burda

yazdıgın kenlimenin ne anlamını biliyomusun sen terbiyesizliğin lüzümü yok kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok site yöneticileri gönderilen mesajlara bakmıyor heralde delikanlı ol adam gibi konuşşş
  • Dadaşızdır. Kimseye kötülüğümüz dokunmadı şu zamana kadar.
  • Dine düşkün insanlardır.
  • Genelleme yapamam kesinlikle.Bir tane arkadaşım var,gayet düzgün,dürüst,erdemli birisidir.Tam da Türk milliyetçisidir,vatanına,bayrağına çok bağlıdır.
  • coğu milliyetçidir bi okadarda dindarlardır. eski bi arkim vardı o öyle. yan komşumuzda öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.