Şimdi Ara

Ankara insanını nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
3
Favori
11.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara İnsanı Nasıl Bilirsiniz?

Ankara'nın insanları, Türkiye'nin başkentinin kendine has özelliklerini yansıtan eşsiz bir karaktere sahiptir. Resmi kurumların ve üniversitelerin yoğunlaştığı bir şehir olan Ankara, hem iş odaklı hem de entelektüel bir nüfusun buluştuğu bir yerdir.

Ankara Çubuk İnsanı olarak bilinen yerli halk, geleneksel değerlere bağlılığıyla bilinir. Aile bağları güçlüdür ve topluluk ruhu yaygındır. Çalışkanlık ve dürüstlük, Ankara insanının temel özelliklerindendir.

Ankara insanı genellikle zarif ve sofistikedir. Şehir hayatının getirdiği kültür ve sanat etkinliklerine düşkündürler. Aynı zamanda doğaya ve açık hava aktivitelerine karşı bir tutkuları vardır.

Ankaralıların kendilerine özgü bir mizah anlayışı vardır. Esprili ve zeki olmalarıyla tanınırlar. Ayrıca cana yakın ve misafirperverdirler, yabancılara karşı her zaman yardımsever bir tavır sergilerler.

Ankara'nın insanları eğitimli ve bilgilidir. Şehirde çok sayıda üniversite ve araştırma kurumu bulunmaktadır. Bu da Ankara nüfusunun entelektüel merakını ve sürekli öğrenme arzusunu beslemektedir.

Ankaralılar aynı zamanda güçlü bir gurur duygusuna sahiptirler. Şehirlerinin tarihsel ve kültürel önemiyle gurur duyarlar. Ankara'nın gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunmak için çalışırlar.

Genel olarak, Ankara insanı sıcakkanlı, çalışkan, eğitimli ve kültürlüdür. Geleneksel değerlere önem verirler ve şehirlerinin ilerlemesine adanmışlardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne manada ?
  • apaçi
  • biraz kro
  • soğuk, artist ,kro, suratsız. ankaralıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 20 Kasım 2012; 3:23:29 >
  • Angaralılar adamın hammaddesidir!
  • Severim kendilerini sicak kanlidirlar,
    Genelde bu tarzda konusurlar
    Naber la bebe
    Hoca geldi mi la
    Lan gobel nabion
    Babaa nabioon(bu lafi kullanani cok gordum, bi gun ark.in teli caldi, dedi ki baba naabioon, konusuyolar falan bende sesimi cikartmiyorum babasiyla konusuyor saniom, sonra baktim kari kiz muhabbetine girdi dedim nabion la, sonra cozduk olayi.

Su an 4 5 ankarali arkadsim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara batıkent nasıl bir yer
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yürürken çata pata çarpar geçerler panzer gibi
  • Ankara insanı değil, Angara bebesi olacaktı orası ..

• La.
  • Ankaralı değilim ama önceden tam bir Ankaralı gibi konuştuğum için, bana la angaralı bebe nabıon la ? sen angaralısın demi ? diye sorarlardı hatta hiç memleketimi bile sormazdılar. Direk la angaralı nabıon diye sorarlardı
  • Apaçi+kıro
  • Kro,kaba ama hepsi değil...

• Sanatçılarına hayranım ben

• Ankaralı cok arkadaşım var ve hic birinden kurtulamıyorum Ankaralı oldukları icin degil sapık oldukları icin kurtulmak istiyorum tehlikede ola bilirim beyler

• lan sanki herkes ankara'nın içini dışını biliyor gibi konuşmuş. ankara insanının karakteri semte göre değişir.

ek: kro ne lan? kıro o, kro denen şey, kıronun kıroca yazılışıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 20 Kasım 2012; 8:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

lan sanki herkes ankara'nın içini dışını biliyor gibi konuşmuş. ankara insanının karakteri semte göre değişir.

Aslında eskiden semte göre değişirdi. Artık imkansızlıktan herkes her yerde oturabiliyor. Ev fiyatları uygun diye çok ahbabım keçiörende, mamakta telef oldular. O yüzden karışmış durumda. Neyin nereden çıkacağı belli olmuyor artık.
  • İnsan gibi her tipten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tunalı, Bahçeli elit, Sincan-Keçiören apaçi, Eryaman öğrenci, Dikmen bildiğin üzere yokuş, Kızılay hafta sonu asker işte böyle kültürel bir mozaik Ankara!

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

lan sanki herkes ankara'nın içini dışını biliyor gibi konuşmuş. ankara insanının karakteri semte göre değişir.

Aslında eskiden semte göre değişirdi. Artık imkansızlıktan herkes her yerde oturabiliyor. Ev fiyatları uygun diye çok ahbabım keçiörende, mamakta telef oldular. O yüzden karışmış durumda. Neyin nereden çıkacağı belli olmuyor artık.

gop taraflarında pek rastlamadım öylesine, sorun yoktu benim için. ama bana deseler gel mamak ya da keçiören'e, kira da verme, yok! hayatta işim olmaz çok zor bir durum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.