Şimdi Ara

Erzurum'un isminin Erzerom olarak değiştirilmesi Küstahlığın bukadarı (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan tarafından Erzurum ve bazı ilçelerin adının değiştirilmesi için TBMM Başkanlığı’na kanun teklif sundu. Küstaslığın bukadarı. Ben Erzrumluyum ve Erzurumun %85 - 90 ı Türk olmasına rağmen böyle birşey istemeleri, ne kadar başımıza çıktılarını göstermekte. Medya buna sessiz kaldı tepkimi buradan göstermek istedim ama daha fazla ne yapabilirim ki ! Zaten hiçbirşey yapamadığım için kendi kendimi yiyorum ya

NOT: Arkadaşlar kesinlikle siyasi paylaşım yapmayalım, o tarz şeyleri pm'den konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 16 Şubat 2014; 20:35:45 >

• Bunların alayını yakacaksın nüfüs yarıya düşer ama temizlenir en azından.
  • siyasi paylaşım yapılmamış hali bumu konunun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Bunların alayını yakacaksın nüfüs yarıya düşer ama temizlenir en azından.

Hocam tamamen psikolojik bir oyun. Aşağı yukarı 10 milyon o malum ırktan, 5 milyonda zaza var. Fazla gösterilmeye çalışınılıyor. Türkün en has kalelerinden biri Erzurum, alçaklığın bukadarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 16 Şubat 2014; 20:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Bunların alayını yakacaksın nüfüs yarıya düşer ama temizlenir en azından.

Hocam tamamen psikolojik bir oyun. Aşağı yukarı 10 milyon o malum ırktan, 5 milyonda zaza var. Fazla gösterilmeye çalışınılıyor. Türkün en has kalelerinden biri Erzurum, alçaklığın bukadarı

O ırkı geç o ırktan olmayıpta onları destekleyen çok kişi var onları da sadece Türk olacak milliyetçi ülkücü falan değilim aksine sevmem o görüştekileri ama bu ülkeye bir Hitler lazım.
  • Erzurumun ismi değişemez değişmeside teklim edilemez biz erzurumlu olarak böyle birşeye izin vermeyiz eğer öyle birşey olursa BDP liler linç ederiz burda !
  • Ben de Erzurumluyum bu nasıl kepazelik, pişmiş kellelik ya. İsmini zaten Erzen-ir Rum'dan alan şehrin isminin ErzerOm olmasının istenmesi... 'O' ne alaka ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 16 Şubat 2014; 20:27:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erzurumlular son derece milliyetçi insanlardır. buna izin vermzler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Erzurumun ismi değişemez değişmeside teklim edilemez biz erzurumlu olarak böyle birşeye izin vermeyiz eğer öyle birşey olursa BDP liler linç ederiz burda !

Sadece biz Erzurumlular değilki, bizim millet böyle son noktaya kadar bekliycekler illa, sokaklara tanklarla girilcek ozaman birşeyler yapılsın.

Erzurum'un neresinden hocam?
  • Değiştirme talebi için Erzurum'a mitinge gelseler ya.
  • quote:

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan tarafından Erzurum ve bazı ilçelerin adının değiştirilmesi için TBMM Başkanlığı’na verdi. Küstaslığın bukadarı. Ben Erzrumluyum ve Erzurumun %85 - 90 ı Türk olmasına rağmen böyle birşey istemeleri, ne kadar başımıza çıktılarını göstermekte. Medya buna sessiz kaldı tepkimi buradan göstermek istedim ama daha fazla ne yapabilirim ki ! Zaten hiçbirşey yapamadığım için kendi kendimi yiyorum ya

NOT: Arkadaşlar kesinlikle siyasi paylaşım yapmayalım, o tarz şeyleri pm'den konuşalım.

Yemez o kadar diyorum.her nevruz mahhale başına kadar kovalarlar her sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslı arz-ı rum dur (Rum toprağı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taggest

quote:

quote:

Erzurumun ismi değişemez değişmeside teklim edilemez biz erzurumlu olarak böyle birşeye izin vermeyiz eğer öyle birşey olursa BDP liler linç ederiz burda !

Sadece biz Erzurumlular değilki, bizim millet böyle son noktaya kadar bekliycekler illa, sokaklara tanklarla girilcek ozaman birşeyler yapılsın.

Dadaşkent

• Demokratik özerkliği ilan edeceğiz dediler de bu mu sorun oldu?
  • pm den konuşma varsa beni alırsanız katılırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlari yakacan iste kazanlarda.Sonra kurunun yaninda yas da yanacak olan iyi kesimlere olacak

• quote:

quote:

quote:

Oltu

• Artık değerlerimize kimse sahip çıkmıyor bırakın değiştirmeyi böyle birşeyin meclise sunulması bile bunların g..tünün ne kadar kalktığını gösteriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oltu

forumda olduğunuzu bilmek güzel bende merkezdeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarneyStinson.

Aslı arz-ı rum dur (Rum toprağı)

Merhaba cahil arkadaşım. Türklerin anadoluya göçünden beri yani dandanakan zaferinden (malazgirt zaferinden daha önce) en eski Türk topraklarından. Eskiden sadece erzurum değil tüm türkiye bizim değildi. Hani sonra biz göç falan ettik yaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.