Şimdi Ara

ERSUN YANAL'IN SUÇU NE ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son 20 dakika 0-2den 3-2 maç vermişsiniz, fener tarihinde var mıdır acaba böyle bişi ya da kaç tane vardır. geçen sene uefa yarı finalindeki fenerden nerelere. sergenin dediği çıkacak bu sefer ve arsenal maçından sonra yanal şutlanabilir.
  • Açık ve net.Yıllardır başarıya,kaliteli futbola,farklı skorlara aç bir takıma geldi Ersun Yanal.Fenerbahçe taraftarlarının sabrı kalmadı artık.Aziz Yıldırımdan zaten kurtulamıyoruz.5 zarar verse bir katkısı oluyor takıma.Saçma sapan transferler yapıyoruz.Teknik Direktöre üç maça göre yargılayıp eleştiricek biri değilim.Ama bu insanlar kör herhalde.Sen kalkıp emenike-sow gibi kaliteli iki forvet oynatıyorsan yaratıcı onları besliyecek bir orta sahada alıcaksın.Sneijder,Fernandes şöyle bir adam lazım bize.Maçın ilk yarısını izledim Fernandese bak adam nokta pas atıyor,açık alanı görüyor.Bizim orta sahaların yapabildiği normal düz pas,geriye top at,orta sahada bi sol kanat bir sağ kanat gezin.
  • Tabiki ersun hocanın suçu mazemeci veya mesörün suçu olacak değil ya

1)baroni ve emre bu takımda ancak 45 dakika oynar.ondan sonra durmaları normal.90dk oynadıkları hangi maçta verimii oldular ki.

2)alper de bitmez tükenmez enerji var mutlaka ilk 11 de olmalı fakat özgüven eksikliği var top kullanırken tutuk kalıyor zamanla aşılamayacak bişi değil.

3)Alves ve Egemen stoperde muhakkak kullanılmalı.yobo ceza veya sakatlıkta kullanılabilir.kesinlikle bekir vs .denenmemeli

4)Salih kiralanmalı.teknik özellikleri futbol zekası tartışılmaz.ikili mücadele ve dayanıklılığı en önemli eksikliği.adeta rakibinin rüzgarından yere düşüyor.Oynattığın her maç rakibinden bir eksiksin.

5)Kuyt cezalı veya sakat olmayınca kesinlikle ilk 11 de olmalı.ilerlemiş yaşına rağmen hem hucuma hem savunmaya destek veren yorulmak nedir bilmeyen tam bir profesyonel.Bu kanat oyuncusu kıtlığında asla vazgeçilmez.

6)emenike oynayacaksa ki oynayacak sow sürekli yer değiştirmeli.birebirde geçemeyeceği oyuncu yok.daha çok verim alabilmek adına sow çapraz koşu yapıp emenikenin markerının kademesini bozmalı.

7)Topuz iyi niyetli mücadeleden kaçmayan bir oyuncu .sağ bekte gg iyileşmedikçe belki bekirle dönüşümlü oynayabilir.bence bekirden daha iyi o mevkide.

8)Kaldeci alternatif stoper olarak aldılar.kimse ondan robeto carlos beklemesin.

9)Ersun hoca küçük takımlarda denediği şapkadan tavşan çıkartma taktiklrini derhal terk etmeli.büyük takımlar bunu kaldırmaz.

• ersun direk istifa etmeli bu işi yürütcek kapasitede hoca degil oyuncular üzerinde baskı kuramıyor en fazla 5 hafta dayanır
  • bu takıma morinho'da gelse bi cacık olmaz çünki bize her gelen futbolcu ya durarak top oynuyor yada istikrarsız
    ben takımımı hiç yılmadan pires yapıp baskılı oynarken görmedim 1-2 maç istisna.
  • bi takım yenerde yenilirde bu futbol top yuvarlaktır hepte galibiyet beklemek olmaz ama bi takımda her gelen adam yürüyerek yada vurdumduymaz oynuyosa işte bu kabul edilemez.bizim sorunumuz teknik adam yada başka bişey değil şu 3 şey çözüme kavuşmalı artık istikrar, baskı, koşma.Beni deli eden yıllardır bunlar buna acilen çözüm getirilmeli artık yemin ediyorum takım çekilmez hale geldi keşke oynasalarda yenilseler onada rağzıyım.
  • Eskiden her kötü maç sonrası futbolcuları göklere çıkartıp Aykut hocayı yerin dibine sokanlar şimdi Ersun hocayı kanatları altına almışlar futbolcuları yerin dibine sokuyorlar. İlginç. Tarihinde avrupa da yarı finale gelen takım, buradaki çoğu kişinin göremediği kupayı müzeye getiren takım, şimdi k.çı kırık bi takımın maskarası oluyor peh. Eserinizle övününüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

DEĞİŞİKLİKLERE KIZIYORUZ PEKİ İLK YERI BERBAT OYNAYAN KONYA KARŞISINDA 2. YARI SALİH'İ NİYE ALMADIN DİYE KIZAN OLMADI MI HİÇ İÇİNİZDE . ŞAHSEN BEN ÇOK KIZDIM . AMA YENİLİNCE HEMEN ERSUN YANAL'A SALLAMAYA BAŞLIYORUZ . PEKİ ŞÖYLE DÜŞÜNELİM
    OYUNA SALİH DEĞİLDE SELÇUK GİRSE NE DİYECEKTİK ? '' LAN HOCA KONYAYA KARŞI 2-0 ÖNDEYİZ NİYE SELÇUGU ALIYORSUN KOCAMANDAN FARKIN NE SALİH'İ ŞİMDİ ALMAYACAKSIN DA NE ZAMAN ALACAKSIN '' DERDİK HEPİMİZ
    SALİH GEÇTİĞİMİZ SEZONDA GİRDİĞİ MAÇTA GOL YEDİRMİŞTİ AMA SONRADAN HEPİMİZ 10 NUMARA OYNASIN DİYORDUK .
    DİLİN KEMİĞİ YOK İŞİMİZE GELDİĞİ GİBİ KONUŞLUYORUZ RESMEN BURADA SİNİRİMİZİ BİRİNE ATMAYA ÇALIŞIYORUZ RESMEN EGOMUZU TATMİN EDİYORUZ
    ERSUN YANAL'IN BUGÜN SKORA ETKİ EDEN 2 TANE HATASI VARDI 1.Sİ BARONİ İLE BAŞLAMAK 2.Sİ BARONİ İLE DEVAM ETMEK . UMARIM HOCA BARONİ KONUSUNDA HATASINI ANLAR DERSİNİ ALIR GEREGİNİ YAPAR .
    BEN ERSUN YANAL'IN BAŞARILI OLACAGINA İNANIYORUM . BU TAKIM HALA AYKUT KOCAMANIN SİTEMİNDE OYNUYOR . TAKIM GERİYE YASLANMASIN DİYE HÜCUMCU ÇIKARTTI YİNE AYNI HÜCUMCULARDAN ALDI OYUNA . GERİ YASLANMADI TAKIM BU TARZ ŞEYLER HER TAKIMDA OLUR BU DURUM ÖNEMLİ OLAN OYUNCULARIN ERSUN YANAL'A İNANMALARI ONUN SİSTEMİNE UYMALARI ....

Valla şahsen ben dedim ama baroniyi çıkartıp salihi almasını istedim kuyt çıkartıp weboyu oyuna alıp emenikenin sağda olmasını istedim o yüzden hocaya kızmıyorum bu tür kazalar olabilir gayet normal. Eğer oyuncularda bizim gibi sabah uyandıklarında kötü futbol ve mağlubiyet direk akıllarına geliyosa takım düzelir ama hala vurdumduymaz davranırlarsa bu senede geçmiş olsun hepimize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşim 30, 8 yasimdan beri fenerbahce maclarini izlerim, cok sevindigim zama da oldu sinirden evdeki esyalari kirdigim da.. konya macindaki tek suclu malesef aziz yildirimdir..

ersn hoca ile aykut hoca arasindaki en onemli oyunu tutmak icin yaptiklari hamlelerdi, aykut hoca olsa selcugu sokardi ersun hoca salihi..keske selcuk girsin diyen arkadaslar acaba kenarda selcugu isinirken gorduklerinde hangi macta oh be dediler..

Bence ersun hoca teoride hata yapmadi ama pratikte islemedi..oyunu tutmak icin konya torku gibi bir takima karsi hucumcu almak kadar normal birsey yok..

kondisyon zamanla duzelir taktik zamanla oturur ama psikoloji malesef antrenmanla duzelmiyor en onemlisi baskaninki bu sekilde..

kolay degil koca camiaya senelerini vermissin her yerde saygi goruyosun ve bir pazar evinden aliniyorsun sike sucundan hem de kume dusmeye oyanayan takimlarla yaptigin maclarda...

bu takim boyle devam eder 3 mac cok iyi olur 3 mac cok kotu..3 mac baroni kahraman ilanedilir 3 mac ersun hoca yerden yere vurulur..ruhun olmazsa kimse senden cekinmez kimseyi urkutemezsin..alex gittiginden beri takimin ruhu yok bence..en onemlisi sahada beyin yok...

ha ben kosmayla kuvvetle mac kazanicam diyosan eyvallah ama ozaman 30 yasini asmis oyunculara bel baglamayacaksin..

Zicoya yapilqn yersiz saldiridan sonra hic iyiye gidemedik,kimse de noluyor yahu demedi,diyemedi...diyen de uyelikten atildi...
    bir kisinin heykelini dikip ertesi gun go derebiliyorsan ve bu kisi alex ise,konyadan 3 yemissin cok mu...

saygilarimla..

• Kadromuz geniş ama yarısından fazlası çöp o kadar gereksiz oyuncular var ki doğru düzgün kadro kurulmuyor takımı temizlemek şart gereksizlerden kurtulup yeni bir kadro yeni bir TD ve yeni bir başkan şart ama artık iş işten geçti bu sene olmaz bu sene de GS şampiyon olur biz yine bakarız.
  • Fener medyası tarafından haddinden fazla büyütülen bir hocanın suçu yok bence.. İşin garip yani fenerbahçe de bu yalanlara inanıp bu adamı başına getirdi.. Yalanlarla bir yola varılmaz, yalandan bir cacık olmaz..
  • Salih'i almak için orta dahayı tutan Alper'i çıkarmak da yaptığı en akıllıca şeydi.

• aykut kocaman çok diri bir takım ve sistem oturtmuştu. şimdi bu ersun yenal ondan daha mı iyi ? aykut hoca kalmaya ikna edilmeliydi ama çok baskı altındaydı, fb'de hoca olmak çok zor iş.
  • Orada yapılan hata oyuna Salih in Webo nun girmesi değil.

Baroni dururken Alper in çıkartılması. Kanatlarının boş olduğu açıkca görülüyorken hala kanat çıkarıp forvet alması.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.