Şimdi Ara

ERSUN YANAL: ARSENALİ ELEYEMEYİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basin toplantisinde ligde sampiyonluk ve UEFA KUPASİNDA gidebilecegimiz yere kadar gidecez dedi resmen.

Su adam bile simdiden pes ettiyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam heyecanlıydı zaten konuşurken kafası karışmıştır.
  • Stres ve heyecandan dedi onu.Sakin olmak lazım.
  • dili sürçmüştür.gerçekten öyle düşünüyorsa bile,birazcık aklı varsa demez.
  • yok artık
  • Eee normal bu futbolla Arsenal bizi kevgire cevirir dunku mac yabanci takimlar arasinda oynansaydi bir dk durmaz kapatirdim televizyonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumlu davranmış. UEFA da ağır gelir bu düzene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener...
    13 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamın dili sürtmüş muhtemelen, inan bunu söylemesinden ziyade başlık daha facia.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uefa kupası dedi bende şaşırdım. İsteyerek söylediğini düşünmüyorum. Ayrıca uefa kupası ile şampiyonlar ligini kastetti bence.

• Söylediğini sanmıyorum.Ama söylediyse de bu realistliğinden dolayı tebrik etmek lazım.Çünkü Fenerbahçenin Arsenal'i elemesi için bir mucize olması lazım.
  • Yanlış dedi heyecandan.

dedi ama bende duydum.
  • Cl gruplara kalip orada 3.olmak istiyor belki hoca?sonrada avrupa liginde gidebildigi yere kadar gider zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Cl gruplara kalip orada 3.olmak istiyor belki hoca?sonrada avrupa liginde gidebildigi yere kadar gider zaten

• 1- bu takım ersun yanal'ın takımı değil
    2-bu taktik ersun yanalın taktiği değil . neden mi akşam ersun yanalın taktiğini uygulayan 4 oyuncu vardı . hasan ,alves, emre ve oyuna girdikten sonra alper. digerleri kocamanın taktiğinde kalmışlar. adam kenarda kendini yırttı toplu halde çıkın toplu halde geri gelin diye kaç kez gösterdi tv ama emre hasan ve alves dışında ileri çıkan olmadı oyuna girdikten sonrada alper dışında. yerden oynayın diyor takım ha bire şişiriyor . yerden 2 pas yapında g.zan apışıp kalıyor . gs'nin şu kötü defansına gol atamadıgımıza hala inanamıyorum . bi duvar pasıyla gol pozisyonuna girdik ama bizimkiler ha bire uzun top oynadılar. g.zan ve semih bunlar uzun top oynadıkça sevindiler. iki takıdma berbattı . gs'nin tek artısı kenarlardan girmesiydi biz 2 kez denedik bizde hemen pozisyona girdik birinde sow atamadı . ama baktın ordan pozisyon üretiyorsun oralardan zorlasana gs bunu yaptı ve golü attı .
    3.yapılan transferlerden sadece emenike ersun yanal'ın istediği bir oyuncu , diğerleri başkanın aldıgı adamlar

inşallah zamanla düzelecek hele birde emenike-egemen-gg takıma girsin bakın o zaman siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Cl gruplara kalip orada 3.olmak istiyor belki hoca?sonrada avrupa liginde gidebildigi yere kadar gider zaten

Arsenal'e elenip Avrupa Ligi'nde ilerleyebilirsiniz ona bir şey diyemem de,gruplarda 3.olmanız zor şu görüntüyle.Aynı şekilde biz de 4.torbadan Nordsjaelland falan gelirse 3.olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

Basin toplantisinde ligde sampiyonluk ve UEFA KUPASİNDA gidebilecegimiz yere kadar gidecez dedi resmen.

Su adam bile simdiden pes ettiyse
    zaman lazımmış yeni takım 10 . hafta falan diyo...
    Lan bu takımın neresi yeni ?
    Ayrıca yeni bişeyler denese diycez ki ilerde olur sistem ilerde oturur belki.

Emenike Gökhan (meirelesi ztn biliyoz) neleri değiştirebilir ki 3 pas üstsüte yapamayan takımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

1- bu takım ersun yanal'ın takımı değil
    2-bu taktik ersun yanalın taktiği değil . neden mi akşam ersun yanalın taktiğini uygulayan 4 oyuncu vardı . hasan ,alves, emre ve oyuna girdikten sonra alper. digerleri kocamanın taktiğinde kalmışlar. adam kenarda kendini yırttı toplu halde çıkın toplu halde geri gelin diye kaç kez gösterdi tv ama emre hasan ve alves dışında ileri çıkan olmadı oyuna girdikten sonrada alper dışında. yerden oynayın diyor takım ha bire şişiriyor . yerden 2 pas yapında g.zan apışıp kalıyor . gs'nin şu kötü defansına gol atamadıgımıza hala inanamıyorum . bi duvar pasıyla gol pozisyonuna girdik ama bizimkiler ha bire uzun top oynadılar. g.zan ve semih bunlar uzun top oynadıkça sevindiler. iki takıdma berbattı . gs'nin tek artısı kenarlardan girmesiydi biz 2 kez denedik bizde hemen pozisyona girdik birinde sow atamadı . ama baktın ordan pozisyon üretiyorsun oralardan zorlasana gs bunu yaptı ve golü attı .
    3.yapılan transferlerden sadece emenike ersun yanal'ın istediği bir oyuncu , diğerleri başkanın aldıgı adamlar

inşallah zamanla düzelecek hele birde emenike-egemen-gg takıma girsin bakın o zaman siz

Harbiden ben de şaşırdım bu defansla gol yemediğimize.1-0 tahminin Semih-Chedjou çıkacak diye yapmıştım.

• Siz gerçeği bilmek değil kandırılmak istiyorsunuz - The Prestige
  • Basın toplantısını izlemedim ama Salzburg maçındaki toplantıyı izlemiştim heyecan yapıyordu , düşüncelerini tam aktaramıyordu .
  • Merhaba ben fanatik genel yayın yonetmeniyim. Yarın gelin ise başlayın böyle bir demeçten çalışanlarımız bile bu çıkarımı yapamadı.

Saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.