Bildirim
Ermenistan Azerbaycan Savaşı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hayddaa -
Allahım sen koru yarrabim ya, görüntüler güncel mi ? Eski bir görüntü olmasın. -
bu soğukta gızları kapıda bekletmeyelim açın açın -
quote:
Orijinalden alıntı: Pink Floyd
Allahım sen koru yarrabim ya, görüntüler güncel mi ? Eski bir görüntü olmasın.
Valla olay dün olmuş bende yeni öğrendim. Suudi Arabistan Kuveyt e saldırsa haberlerde görürdük mutlaka. Ama burnumuzun dibinde savaşı ne gördük ne duyduk.
Sadece bu video ve DHA haberi var. -
bize sıçramasa bari
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Durup dururken nerden cikti simdi bu , sasirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Prison-Break
Zaten iki ülke arasında savaş çıkacağı belliydi -
Keşke biz de girsek savaşa -
şaşıracak bişey yok rusya ve abd müttefikleri aracılığı ile suriye ve ukrayna da birbiriyle zaten mücadele ediyodu bid şimdi rus güdümündeki ermenilerle abd nin desteklediği azerbeycan türkleri birbirine girmiş yakında k.kore-g.kore de birbirine girer buraya yazıyorum
+
zaten azerbeycan ve ermenistan hiç barış imzalamadıki savaş halindeydiler yıllardır arada böyle alevleniyo işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 25 Ocak 2014; 0:40:58 > -
iki ülke arasında sürekli olan şeyler bunlar. bizlerin haberi yok orası ayrı -
Olacağı buydu.Tetikleyicisi ne olmuş acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Keşke biz de girsek savaşa
Koçum bunların pro ordusu bile yok pkk'yı salsak bi gecede iner o bayraklar ki Türkiye ermenistan'a girse sence orayla mı sınırlı kalır şimdi girse 1 saat sonra biter savaß
quote:
Orijinalden alıntı: La Vi Va
quote:
Koçum bunların pro ordusu bile yok pkk'yı salsak bi gecede iner o bayraklar ki Türkiye ermenistan'a girse sence orayla mı sınırlı kalır şimdi girse 1 saat sonra biter savaß
Savaşı hiç sevmem ama sırf ermeniler var diye girmemizi istiyorum -
quote:
quote:
quote:
Savaşı hiç sevmem ama sırf ermeniler var diye girmemizi istiyorum
Hükümet pkk'ya diyecek joeler madem ülke istiyonuz alın silah benden girin ermenistan'a cevirebildiğiniz kadar yer sizin küçük Türkiye olacaksınız kalkınmanızada yardım ederim diyip qnq gorunecek sonra olay cikartip bunlar yapti diyip alacak orayida vergiyede baglasak olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prison-Break
Durup dururken değil Ermeniler ateşkes varken kaç seferdir askerimizi şehit ediyor.Azerbeycan sonunda patladı herhalde.
İlginc
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Savaşı hiç sevmem ama sırf ermeniler var diye girmemizi istiyorum
Hükümet pkk'ya diyecek joeler madem ülke istiyonuz alın silah benden girin ermenistan'a cevirebildiğiniz kadar yer sizin küçük Türkiye olacaksınız kalkınmanızada yardım ederim diyip qnq gorunecek sonra olay cikartip bunlar yapti diyip alacak orayida vergiyede baglasak olabilir
Cok cizgi film izleme kardesim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende kendisi engelliymiş az önce diyodum neden engelli diye. Bu mesajı gördükten sonra iyice emin oldum kendimden. -
toplayın tayfayı bütün dh tayfasını topluyorum Azerbaycana savaşmaya gidiyoruz
Savaşa gönüllü alımları başlamıştır
Benzer içerikler
- 22 yaşında üniversiteye başlamak
- ultracef antibiyotik kullananlar yorumları
- likör nasıl içilir
- iş bankası kredi kartı kapatma
- artık dua etmek istemiyorum
- en ilginç rekorlar
- 5g nedir zararları
- zara indirim ne zaman 2025
- exxen de neler var
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X