|
Hocam ben en büyük tehlike AKP görürüm. Onları düşürdükten sonra gerekli düzeltmeler için elimizden geleni yapalım. Milletvekilliği seçimlerinde inanın istediğinize oy verebilirsiniz. Ben CHP ye oy vereceğim demem. Zaten oy vermeyi düşünmüyorum. Benim demokrasi anlayışımda bir lider başarısız ise yerini başkasına devretme zamanı gelmiştir. Ama başkanlık seçimlerinde dikkatli olmamız lazım. Ben bir dönem daha akp devri geçirmek istemiyorum. Çünkü farkedilmeyen bir baskı rejimi oluşmaya başlatıldı. Konser yasakları aktivite yasakları müzik yasakları bunlar sadece buzdağının görünen kısmının ucu sadece. Herkesi bu konuda temkinli olmasını istiyorum. Erlik Jahrein birşeyleri düzeltmek istiyorlardır belki. Ama gidişat CHP ile birlikte olan herkesin kötülenmesine foğru gidiyor. Şimdi Mansur aday olduğu zaman ona da sen onu korusun bunu korusun seni de istemiyoruz diyecekler mi? Ekrem aday olursa AKP ye veririm diyen tip ileride çok tehlikeli açıklamalar da yapar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı