Şimdi Ara

Erlik'in ifşası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
12.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AltTAByoutube
    30.05.2022 Tarihli Youtube Canlı Yayınından Alınmıştır. Dropsuz Tek Part olması amacı ile paylaşılmıştır! Yayın Tekrarları- İlk Yayın: https://www.youtube.com/watch?v=GhmtI1BUN6s&t=35s İkinci Yayın: https://www.youtube.com/watch?v=gMi4gQL6fSQ ERLİK'in ZORT Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=309hTrLRrUQ&t=1076s Jahrein'i Takip Etmek İsterseniz: Youtube: https://www.youtube.com/user/GamerJah Twitter: https://www.twitter.com/jahreindota İnstagram: https://www.instagram.com/jahrein Discord: https://discord.com/invite/jahrein Reddit:https://www.reddit.com/r/Jaharia/ ERLİK'i Takip Etmek İsterseniz : Youtube: https://www.youtube.com/c/ERLİK61 Twitter: https://www.twitter.com/sjw_erlik Discord: https://discord.com/invite/ZRZXTvZNhP 00:00 ERLİK Nerede? Foncular ve Fişlemeciler. 12:55 Jahrein'in Babası ile İlgili Eski Haber'i Paylaşmışlar. 17:00 WhatSap Grubundaki OÇ'ları 18:37 Bunların Hepsi Neden Yaşanıyor? 19:00 ERLİK Geliyor! 22:00 DESTANSI Z O R T ANI, Olaylar Hakkında Konuşuluyor. 01:23:20 Erlik ve Jahrein Nasıl Yem Attıklarını Anlatıyorlar. 01:25:59 Jahrein - Eren Erdem ve Chp Hakkında Konuşuyor. 01:27:25 Erlik Sınırı Aşanlar Hakkında Konuşuyor. 01:29:00 Olaylar Hakkında Konuşuluyor. 02:07:50 Outro - Bitiş #Jahrein
    https://www.youtube.com/watch?v=EH3nrMwus_w&ab_channel=AltTAB
  • AKP'nin seçimi gideceği kesinleştikçe herkes CHP'ye sallamaya başladı :) Son seçimlerde de Mansur Yavaş başkan olursa elektrik sayaçlarını PKK'lılar okuyacaktı, yok bilmem kimin malını gasbetmişti falan. Noldu bu haberler?
    Daha çok göreceğiz bu haberleri seçim yaklaştıkça. Geçiniz bunları. Ne idüğü belirsiz adamların videolarına bakıp CHP'yi satacak değiliz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En nefret ettiğim 1 tip vardı o da Siyasal İslam Aktrolldü.

    Şimdi 2 oldu. Sözde Kemalist Oktroll.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 31 Mayıs 2022; 15:50:52 >
  • Erlik, muhtemelen isminden (Halkların Kardeşliği Erlik) ve resmindeki yazının hdp logosu ile aynı renkte olması bana çok manidar geliyor. Adam bu kadar kişi ile iyi kafa buluyor, gerçek kanıtı varsa savcılığa gönderir.

  • RedPyro kullanıcısına yanıt

    Hocam sen gerçekten iyi niyetli bir insansın ben buna kanaat getirdim. Keşke herkes, chp ve şürekasına muhalefet eden herkes senin gibi iyi niyetli olsa. PKK ile uğraşan korumasız dolaşan anlı şanlı sayısız komutan polis asker youtuber var. Hepsinin kimlikleri açık ve kimisi bizzat çarpışmış yaralanmış öldürmüş...vs Açık açık da anlatıyorlar. PKK bunlarla uğraşmayacak da bir iki video çektiği için erlikle mi uğraşacak ? PKK'nın ne mal olduğunu anlamak için aklı başında bir türkiye cumhuriyeti vatandaşının erlik videolarını izlemeye ihtiyacı mı var ? Erlik videosu izleyip de pkk sempatizanlığını bırakan bir tek kişi bile olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Cehape ve akepenin ergenleri var da pkknın sosyal medyayı takip eden sinsi ergenleri yok mu ? var işte. Olayı takip edenler de boş yapmış. pkk haber kaynaklarını takip et günde 2 helikopter haftada bir savaş uçağı düşürür ve her operasyonlarında ortalama 100 civarı askeri şehit ederler. pkk kadar boş yapan başka bir terör örgütü yok sanırım. Erlik her konuda video yapıyor, kadınlar, yılmaz güney, nihat doğan, şiddet...vs Bunların yüzde kaçı pkk ile ilgili biliyor musun ? %7. Bu videoları da izledim bu arada ve öyle pkknın can damarına dokunacak bilmediğimiz şeyler anlatmıyor. kısacası ismi cismi ortada da olsa erlik pkknın hedef gösterebileceği kadar ciddi bir tehdit değil. Adamlar suriyede devlet kurmuş erlik kim, amerika rusya tüm dünya koruyor adamları. Oldurecek olsalar Mustafa önsel'i, Ahmet Yavuz'u ya da ne bileyim godrikli dombay'ı falan öldürürlerdi. Osman Pamukoğlu'nu öldürürlerdi. Kendini cidden bu kadar önemli mi görüyor yoksa bunu kullanmak için mi böyle davranıyor bilemiyorum.





  • ota koka şu akp bu akp, en azılı akpli konunun sahibidir engeli basın geçin küçük zafer trolünden kurtulun

  • Çatlasanız da patlasanız da Chp nin göstereceği aday bu seçimi kazanacak. Jahrein miş Terlik miş ne haltlarsa gidip ümit özdağ denen kriptonun koynunda seçim gecesi ağlasın akp yi iktidar yapamadık diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar siz CB seçimlerinde kime oy vereceğinizi biliyorsunuz. Bunun gibi kendini bilmez örgütçülere bakıp aklınız karışmasın. Bunlar militan tipli oldukları için Atatürk ve Milli değerlerde buluşmanız imkansız. Bunun gibi kendin zeki sananlar Akp'ye falan oy verildiğini düşünüyor . Buna kızıp aklınızı bulandırmayın, biz bunun gibi örgütçüler Atatürk'ün partisinden def edilsin diye uğraşıyoruz.

  • Siz vermeseniz de olur. Muhalefete muhalefet yapanlar gitsin akp adayına versin bi zahmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Alim kullanıcısına yanıt

    Katılmakla beraber birde benim gibi alayından nefret edenler var.


    Ama herşeye rağmen AKP ve aktroll nefretim bir başkadır.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.