Şimdi Ara

Erken Seçimde de Sonuç Aynı Olursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne olacak? Sonsuza kadar seçim mi olacak? Bilen var mıdır

• hiçbir vekil 2 yıl olmadan tekrar seçim istemez
    bu ancak kaos ortamının oluşup cumhurbaşkanının meclisi fes etmesiyle mümkün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

hiçbir vekil 2 yıl olmadan tekrar seçim istemez

Hükümet kurulamayıp erken seçim olursa diyorum hocam. Özellikle yeni vekiller istemez zaten onun farkındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

hiçbir vekil 2 yıl olmadan tekrar seçim istemez

o kalkmış durumda yemin ettikleri andan itibaren özlük haklarını alıyorlar yani seçim olabilir
  • bu yıl başka seçime gitmem
    hükümet kuramıyorlarsa bunlar cehenneme kadar yolu var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken seçim de aynı sonuçların çıkacağını düşünmüyorum, bu sefer sandıklarda sağlam bir çalışma ile akp işi götürür, anketlerde erken seçim olursa %80 civarı aynı partiye oy veririm gibi sonuçlar çıkıyor ama hiç belli olmaz.
  • akp ezer geçer beğenilmekten değil korku ve endişe kriz ortamının giderilmesi için seveni sevmeyeni akp bascak oyu 2014 mahali seçimlerde olduğu gibi..muhalfet eline verilen kozu çar çur ederse olcağı bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2015; 22:27:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Oy vermemek vatan hainligidir..istedigin yaziyi arastir..ulkeme bak ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt

Sandiklarda saglam calisma dedigin hile herhalde..

• Ben erken secimi kim kazanir diye sormadim ya erken secim oldu oylar ani, tekrar oldu yine ayni, tekrar oldu yine ayni.... bu sekilde gidebiliyor mu onu merak ediyorum. Olur olmaz orasi ayri mesele

• adam demokrasinin bugını buldu

eger surekli oyle bir durum olursa baskilardan dolayi ya azinlik hukumetleri kurulur (ki bu simdi bile olasi) ya da hic care olmazsa halkin baskisi sonucu secim baraji dusurulur sistemle oynanir vs ama is o dereceye gelmez, getirmezler (ekonomi musaade etmez)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

adam demokrasinin bugını buldu

eger surekli oyle bir durum olursa baskilardan dolayi ya azinlik hukumetleri kurulur (ki bu simdi bile olasi) ya da hic care olmazsa halkin baskisi sonucu secim baraji dusurulur sistemle oynanir vs ama is o dereceye gelmez, getirmezler (ekonomi musaade etmez)

Yani öyle ya da böyle o hükümet kurulacak gelen cevaplardan ben onu anladım
  • Seçim dediniz de aklıma geldi.Bu suriyeliler gönderilmez,vatandaş yapılırsa akp havadan milyonlarca oy kazanacak,daha dün gelen elin suriyelisi ülkenin geleceği hakkında karar verecek,bu da haksız rekabet ortamı yaratacak.Bu olursa diğer partiler seçimlere bir daha hiç girmesin,bir anlamı yok çünkü.Türkiyenin en büyük sorunu şu anda suriyeliler,bu sorun bir an çözülmezse,Türkiye de taşlar yerinden oynayacak,Türkiye karanlığa doğru sürüklenmeye devam edecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.