Bildirim
Erken kalkmak ne güzelmiş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben 11 olunca uyuya kalıyorum hep -
Kalktı -
ne güzel keşke bende yapabilsem öyle -
Sabahları 6:30 da uyanıyorum. Günler 35 saat gibi geliyor -
Nesi güzel azizim? -
00.00-07.30 denemelisin -
quote:
Orijinalden alıntı: gandalff
tebrikler hatsunekısmetse ben de bugün düzene giriyorum. dün 19:00'da uyanmıştım; halen uyanığım. bu akşam 6-7 gibi kafayı vurup, sabaha dek uyumak bugünün planı. ve oluşan düzeni en az 2 hafta sürdürmek.
Teşekkür ederim, güzel plan başarabileceğinize inanıyorum. Bende en geç 3 te yatmaya calısacagım bundan sonra -
güzel oluyormu öyle -
bilmiyorum, huzur geldi birden güzel geldi -
Her gün 6.da uyanıyorum. Haftasonları ise 8'i geçmiyor. Erken kalkan yol alır diye boşuna dememişler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ara deneyebilirim şuan için zor benim için tavsiye için teşekkürler -
Güzel ne demek hocam günün bereketi erken saatlerdeymiş bunu anladım -
negüzel bende öyle yapabilsem keşke -
Hocam yaparsın da, kararlı olmak lazım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yav ben 1 saatlik uyku ile duruyorum. -
doğrudur -
Yemin ederim 30 saniye önce bunu dedim.Tesadüfün böylesi Gerçi ben daha yeni kalktım
Saat 6'da yattım 11'de kalktım.
-
yarın alttan aldığım dersin sınavı 9 da olduğu için 8 de uyanma antrenmanı yaptığımdan ben de bu günden erken kalkayım da sınav günü belam gibilmesin diye erken kalktım. başlarda kalkamadım ama sonra ayılınca iyi oldu. tek sevmediğim şey saat 9:30 civarlarında açık havada güneşin karşı apartmanın camlarından odama perdesi olmayan camdan güneş ışığı vurması. 9:30 10:00 arası oturduğum masanın üstüne kafama doğru vuruyor. -
da vinci uykusunu denemek istiyorum.
Benzer içerikler
- kulak tıkacı nerede satılır
- sevgilinin annesine doğum günü mesajı
- bağcılardan kadıköye nasıl gidilir
- prakten şurup yorumları
- arka sıradakiler mavi sakal kim
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X