Şimdi Ara

Erkekte Saat sağamı-Solamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Sizce Erkekler Saati Sağ Kolunamı Sol Kolunamı TAkarlar Fİlmlerden Örnekler

Polat Alemdar: Sağ
    Yusuf Miroğlu:sol

İki Büyük Dizi Mfyasının Taktığı Saat Kolu Bunlar Ne yapalım? :D

• saat sola takılır
    artisliğin gereği yok
  • benim bildiğim sola takılır sağa takanlar gay oluyormuş şaka şaka ama sola takılır diye biliyorum
  • Şahsen sola takıyorum
  • İnsanın eli direk sola gidiyo saten(bende)
  • *BALL* lar nere takar acaba

Aşşağıdaki arkla aynı saniyede atmışız mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 20 Aralık 2008; 10:59:11 >
  • Hangi kolda rahat ediyorsan o kola takarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saat Neden Sola Takılır ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

Hangi kolda rahat ediyorsan o kola takarsın.

+1 İnsanların büyük bir kısmı sağlak olduğu için sol ön plana çıkıyor.
  • bende sağa takılı.. Ufakkene dediler bize hıristiyanlar sola takıyomuş, onlara uymamak için bi de saatin tik takı kalbin ritimini bozuyomuş diye sağa tak demişlerdi.
    o zamandan beri sağa takıyorum
  • sol bana çok yabancı geliyor kaldırıp döndürmesi fln... o yüzden sağa alıştım sağda devam ediyorum...
  • kıl olurum sağa takanlara. saat sola takmak için dizayn edilmiş sağa takmak için olsaydı ayar çubuğu saatin solunda olurdu. sağa takanlar nası ayarlıo saatlerini illaki çıkarıyolar kolundan cok amelece ayrıca sürekli sağ elini kullandığın için sola takmak rahatlık açısından da daha faydalı. farklı olma triplerine gerek yok tak sola gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

kıl olurum sağa takanlara. saat sola takmak için dizayn edilmiş sağa takmak için olsaydı ayar çubuğu saatin solunda olurdu. sağa takanlar nası ayarlıo saatlerini illaki çıkarıyolar kolundan cok amelece ayrıca sürekli sağ elini kullandığın için sola takmak rahatlık açısından da daha faydalı. farklı olma triplerine gerek yok tak sola gitsin

mantıklı bir açklama olmuş
  • hangi kolunu daha az kullanıyorsan ona, daha az çizilir diye biliyorum
  • mekanikse sola dijitalse fark etmez
    solaklar sağa. sağlaklar sola takın. hadi şimdi dağılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 03-09-2007 -- 20 Aralık 2008; 11:23:40 >
  • Bencede Sağa Takmak Mantıklı Geliyor. İnsanlar Genellikle Sağlak olduğu için Sağ Çok Kullanışlı olmayabilir

ama caddelerde genellikle Sol Görüyorum Ben.

Vesselam
  • Sola takılır.
  • arkadaşım normali yazı yazmak için hangi elini kullanıosan onun ters tarafına takmaktır, sebebiyse yazı yazarken zorluk çıkartır. bunun erkeği kadını yoktur. tabi genel olarak insanlar yazarken sağ ellerini kullandığı için sol bileğe takılır. bunu anaolog-dijital, kadın-erkek gibi ayrımları yoktur...
  • Sağ elinle yazıyosan sola sol elinle yazıyosan sağa tak.
  • Hangi elini az kullanıyorsan ona takılır. Bunun sebebi saatin daha az zarar görmesi gibi bir durum. Ama kesinlikle Sol.
  • solak olduğum için sağ elime takmam gerekiyo ama ben yine sola takıyorum derslerde falan da çıkarıyorum saati sıramın üstünde duruyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.