Şimdi Ara

erkeklerin yaşından küçük göstermesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
4
Favori
35.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakal da fark ettirir. ben kuzenle bara girerken kapıdaki adam bana geç diyip kuzene kimlik soruyordu. kuzen benden 3 yaş büyük. adamın saçından başka bir yerinde tüy kıl yok. sakal desen 15-20 tel :) tatile gittiğimizde komik oluyor. tüysüz kılsız bişi. adamın tarş derdi de yok. askerdeyken 4-5 defa traş oldu. o da çeneye traş bıçağını değdiriyor o kdr :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

sakal da fark ettirir. ben kuzenle bara girerken kapıdaki adam bana geç diyip kuzene kimlik soruyordu. kuzen benden 3 yaş büyük. adamın saçından başka bir yerinde tüy kıl yok. sakal desen 15-20 tel :) tatile gittiğimizde komik oluyor. tüysüz kılsız bişi. adamın tarş derdi de yok. askerdeyken 4-5 defa traş oldu. o da çeneye traş bıçağını değdiriyor o kdr :)

Aynen kardes sakal farkediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

valla beyler dersanede sınıfta ki kızların hepsi kardeşi gibi görüyor beni hatta biri oğluşum dedi bazen yaşımı küçültsem diyorum karışayım küçüklerin aralarına başka bir şehir başka insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

valla beyler dersanede sınıfta ki kızların hepsi kardeşi gibi görüyor beni hatta biri oğluşum dedi bazen yaşımı küçültsem diyorum karışayım küçüklerin aralarına başka bir şehir başka insanlar

+1
  • 17 yaşındayım millet 14-15 zannediyor boyda küçük 1.71 filanım zayıfım birde şu ana kadar en ufak bi yararını görmedim

bazen gerçekten bu durum çok kırıcı ve üzücü oluyo bi kıza aşık olsan o büyük gösterenlerle ilgileniyor eve misafir geliyor

kaça gidiyosun dediğinde lise son diyorum aaa senmi diyorlar suratlarında aptalca bir gülüş sanki alay edercesin iyide ben

ne yapabilirim allah böyle yaratmış elimden bişey gelmiyor dershaneye gidiyorum millet hayvan gibi ben aralarından geçerken

çocuk gibi duruyorum resmen , tip var allahtan biraz ordan yırtıyorum surattada kıl var dudak üstü bölgesinde bıyık değil ama

kıl uzun ama belli çeneden çıktı bayağı daha sakalda gözükür bişey yok bu nedenle üniversiteyi kazansam bile 1 sene geç

gitmeyi düşünüyorum birde orda benle alay edilmesini kaldıramam.

• Kasap geçen sordu liseye mi gidiyorsun diye, yok dayı dedim ortaokul. O kadar mı küçük gösteriyorum bilmiyorum ama bende de var bu durum. 20 olduk neredeyse 17 falan duruyorum. Sakal desen o da fazla yok, yarı köse gibi bişeyim.
  • sakallıyken 24-25, sakalsız 18-19 gösteriyorum yaşım 20.

iyi tarafı benden yaşça büyük kızlarla takılırken bir sorun olmuyor.

kötü tarafı benden yaşça ufak kızlarla takılırken biraz "abi" gibi kalabiliosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadulayev

bizde genetik. babam 47 yaşında max 35 40 derler. bende de var o tarz ama hiç yan etkisini zararını göremedim. bazen muhabbetlerde kızlar hadi yaa nasıl üniversite son derler ama bence bu bir artı bişeylere geç kalmış hissi yaşamıyorsun. önemli olan tipinin olması bknz justin 1d vb. gruplar sanatçılar. zaten amerikada 0 sakal ince vücut genç görünüm iş yapıyor bu aralar olgun erkek seviyorum olayı eskide kaldı diyebilirim

aynen univi 2.senemde kazandm bir senede hazirlik okudm suan 3.snfta olckken 1deym ama bu dedigin olay bendede oldugu icn gec kalmis hisssi yasamiyorm.normal goruyorum.benim boyum birden uzadi zayif kaldim hala zayifim.ins zamanla oturur vucut sakalda hic ckmiyor o da 2.snfta flan cksa bari yav.

• Benim universite bitti sayilir 3 dersim kaldi yas 22 simdi bile kucuk gosteriyorum ve sakal falan yok siz uninin ilk senelerini dusunun, boy 1.68 ve zayifim ama tipim iyi ve arkadas cevresinde hic sikinti cekmedim. Unide birde hazirligi gectigim icin dusunun sinifta en kucuk benim ve genel olarak milletle aramda 5-6 yas var ama dedigim gibi pek sorun yasamadim...

• 25 yaşındayım sürekli 30 civarı tahminlerde bulunuyorlar. hem tavırlar hem de görünüşten dolayı.
  • 30'lu yaşlardaysan oldukça işine yarar.
    Tam 20-22'lik bir yaş grubuna girersin.
    Daha genç olursun,elin yüzün düzgün ise daha çok hatun tavlarsın.
    Her ortama girip çıkabilirsin.
    Yani 20 yaşında olup da genç göstermek ile, 30-35'li yaşlarda olup da genç göstermek arasında dağlar kadar fark vardır.
    30'lu yaşlarda iseniz ve 20 yaşlarındaki gençler gibi gösteriyorsanız; işte o zaman piyangodan vuruyorsunuz.
    Çünkü 2 defa gençliğinizi yaşayacaksınız. Daha ne ister ki insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molotofski

30'lu yaşlardaysan oldukça işine yarar.
    Tam 20-22'lik bir yaş grubuna girersin.
    Daha genç olursun,elin yüzün düzgün ise daha çok hatun tavlarsın.
    Her ortama girip çıkabilirsin.
    Yani 20 yaşında olup da genç göstermek ile, 30-35'li yaşlarda olup da genç göstermek arasında dağlar kadar fark vardır.
    30'lu yaşlarda iseniz ve 20 yaşlarındaki gençler gibi gösteriyorsanız; işte o zaman piyangodan vuruyorsunuz.
    Çünkü 2 defa gençliğinizi yaşayacaksınız. Daha ne ister ki insan.

iyi tespit tam beni anlatmışsın piyango bana çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Koştuğunda kalbin hızlı atıyorsa, kavuştuğunda kalbin durur..

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: speederly

quote:

Orijinalden alıntı: farego

Koştuğunda kalbin hızlı atıyorsa, kavuştuğunda kalbin durur..

+1907

Teşekkürler..
  • 13 yıllık yeğenim beni 17 yaşında sanıyormuş.yuh yani abisinden 10 yaş büyüğüm.işte tip meselesi
  • Allahım nolur bir an önce sakallarım çoğalsın

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekanik61 -- 10 Aralık 2012; 18:25:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: sadulayev

bizde genetik. babam 47 yaşında max 35 40 derler. bende de var o tarz ama hiç yan etkisini zararını göremedim. bazen muhabbetlerde kızlar hadi yaa nasıl üniversite son derler ama bence bu bir artı bişeylere geç kalmış hissi yaşamıyorsun. önemli olan tipinin olması bknz justin 1d vb. gruplar sanatçılar. zaten amerikada 0 sakal ince vücut genç görünüm iş yapıyor bu aralar olgun erkek seviyorum olayı eskide kaldı diyebilirim

aynen univi 2.senemde kazandm bir senede hazirlik okudm suan 3.snfta olckken 1deym ama bu dedigin olay bendede oldugu icn gec kalmis hisssi yasamiyorm.normal goruyorum.benim boyum birden uzadi zayif kaldim hala zayifim.ins zamanla oturur vucut sakalda hic ckmiyor o da 2.snfta flan cksa bari yav.

hocam boyum birden uzadı derken kaç yaşında uzadı.. benimde yaş 19 ama ailede en kısa benim , yani uzamak için bi mucize bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_rq7

17 yaşındayım millet 14-15 zannediyor boyda küçük 1.71 filanım zayıfım birde şu ana kadar en ufak bi yararını görmedim

bazen gerçekten bu durum çok kırıcı ve üzücü oluyo bi kıza aşık olsan o büyük gösterenlerle ilgileniyor eve misafir geliyor

kaça gidiyosun dediğinde lise son diyorum aaa senmi diyorlar suratlarında aptalca bir gülüş sanki alay edercesin iyide ben

ne yapabilirim allah böyle yaratmış elimden bişey gelmiyor dershaneye gidiyorum millet hayvan gibi ben aralarından geçerken

çocuk gibi duruyorum resmen , tip var allahtan biraz ordan yırtıyorum surattada kıl var dudak üstü bölgesinde bıyık değil ama

kıl uzun ama belli çeneden çıktı bayağı daha sakalda gözükür bişey yok bu nedenle üniversiteyi kazansam bile 1 sene geç

gitmeyi düşünüyorum birde orda benle alay edilmesini kaldıramam.

hafta sonu 20 oluyorum sen gene iyisin :D kaça gidiyon dedi misafir 2 dedim lise 2 mi diye sordu ünideyim

yaş 20 boy 1.72 babyface :D birine sence kaç gösteriyorum dedim geçen 15-16 dedi benle aynı boy cocuk babam gibi gösteriyor sınıfta

• Avantajı yok kendimden biliyorum. Varsa da ileriki yaşlarda olur.

• lise son sınıftayım. çok gurur kırıcı olmaya başladı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.