Şimdi Ara

Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
10.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: dellino

Bakımsız saç sadece uzun saçlılarda mı görülüyor?
    Seninkisi kişisel düşünce beyanından çok ön yargı diktasına dönüşmüş.

Kısa saçlarda da çok görülür ancak uzun saç olunca iyice dikkat çekiyor. Hatta 3 numara tarzı saçlara bakım gerekmez bile kimsein gözüne batmaz saçının kirli olup olmadığı. Bir insanın kendisine saygısı varsa saçını uzattıktan sonra o saçın bakımını yapmak zorunda. Yapmıyorsa yine dediklerimi düşünürüm.

Benim derdim aslında uzun saçla filan değil, kendisini olmadığı gibi göstermeye çalışanlarla, kendisine saygı duymayıp kişisel temizliklerini bile yapamayanlarla, kendilerini oldukları gibi kabul edemeyenlerle. Adam dediğin temiz olacak, kendini bilecek, üzerine yakışanı giyecek ve öyle davranacak. Sürü psikolojisine uyup kendisini rezil etmeyecek.

Eee sen sana yakışmadığı halde saçını uzat, kafanda süpürge varmış gibi dolaş, çakma kabarık veya deri montlarla kendini olmadığın biri gibi göstermeye çalış, yabancı millet kültürlerine kendini hiçe sayarak özen. Nesin la sen insan mı? Sonra ben embesil diyince suçlu olayım.

orda durucaksın işte sacına laf edebilirsin bakımsızlıgına laf edebilirsin ama ne giydiklerine laf edemezsin yok çakmaymış sahteymiş..
    önce laflarını bilde konuş herkesin maddi durumu süper değil
    ayrıca dediklerinin bir kısmına katılıyorum özellikle apaçiler ve kız gibi uzatanları bende beğenmiyorum erkeklere gerçekten yakışmıyor kız gibi uzatmak ama belli bir şekilde uzatmak gerçektende yakışana ayrı bir görünüm kazandırıyor
    ve son olarak insanlara amele gibi laflar etmen hiç hoş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan.

Bu adama zamanında çok koymuşlar herhalde her şeye konu açıyo yok ünıde zengin değilseniz eğlenemessiz yok uzun saçlılar olmuyo vb

Yanlış olmadığı için sorun yok konularda bilge abla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

20 yaşındayım varsa bir problem gerekli şeyleri gediğine oturtabilirim yani ? Sen kaç yaşındasında bu artistlik kime ?

- 20 yaşındayım
    - gediğine oturtabilirim
    - artistlik kime

yanlış büyümüşsün çocuğum sen, olmamış yani bu 20 yaş

Daha dünkü proteinler mesajlarımı alıntılayıp durmasın.

hahah komik çocuksun lan skldgjskl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Sonuna kadar haklısın kardeşim.Özentilik işte üniversiteye başladımı herkeste bir saç uzatma telaşı.

saçını kısa kestirenler de özeti o zaman.100 kısa saçlının içinde 1 tane uzun saçlı görseniz özenti dersiniz.
  • Saçıma makas değmeyeli 3 seneyi geçti sanırım.
    Kabarık ve bakımsız haftada 1 falan yıkarım.
    Kesinlikle yakışmadığını da söyleyebilirim. Söylenen şeyler de çoğunlukla kestir yönünde.

Falan falan... Bunların benim için hiç bir önemi yok. Ben böyle orman adamı, mağara kaçkını gibi gezince kendimi rahat hissediyorum. İsteyen istediğini düşünebilir.

DeathWarrior gibi insanları saç uzunluğuna göre kategorize edenlere de diyecek birşey yok. Bu kadar kuyruk acısı olduğuna göre babası izin vermiyordur uzun saça.

• Uzun saçın yakışması gibi birşey yok isteyen uzatır abi saçım uzun olsun istiyorsan uzatırsın. Etrafına bak herkesin saçı kısa herkese yakışıyormu? % 50 si tipsiz saçı kısa olup yakışmayanlarda kestirsin kazıtsın o zaman.
    Bu ülkede saçı uzun olana çok aptalca bir yaklaşım var zaten kız karı yumuşak top satanis rokçumusun ala bildiğine aptalca lafları duyabilirsiniz sığ insanlardan.
    Ha bu adamlarda bilmezki 4 büyük peygamberin saçları uzundur , Eski savaşçıların kralların padişahların saçları uzundur, kelliğin kısa saçlılığın zayıflık sayıldıgını bilmezler.
    Eski savaşçı cermen,kelt toplulugunda herkesin saçının uzun olduğunu, Attiladan tut bir çok Osmanlı padişahının uzun saçlı oldugunu buna karşın bu kısa saç olayının Roma-Yunan toplumlarında homosexüelliğinde yaygın oldugu topraklardada egemen oldugunu bilmezler
    Haydi kolay gele

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

DeathWarrior gibi insanları saç uzunluğuna göre kategorize edenlere de diyecek birşey yok. Bu kadar kuyruk acısı olduğuna göre babası izin vermiyordur uzun saça.

Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı.

Hangisi sensin?

Ortadakiyim.

Sen hangisisin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

20 yaşındayım varsa bir problem gerekli şeyleri gediğine oturtabilirim yani ? Sen kaç yaşındasında bu artistlik kime ?

- 20 yaşındayım
    - gediğine oturtabilirim
    - artistlik kime

yanlış büyümüşsün çocuğum sen, olmamış yani bu 20 yaş

Daha dünkü proteinler mesajlarımı alıntılayıp durmasın.

Millete saldıracağına bence bioxcin kullan.Belki işe yarar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

neyini kıskanıyorsun ? sana mı soracak insanlar saçlarını uzatırken

o saçı uzun mağara kaçkını sen miydin la? direk kuyruk acısı var bu mesajda, anlaşılıyor direkt saldırmandan.

konuya gelince aynen katılıyorum, nerede hilkat garibesi var saçlarını uzatıyor, bunlar hep bastırılmıştan yani eziklikten kaynaklanıyor o yüzden ergenliği üzerlerinden atamamış bu tipleri kaale almam pek.

amele herifler saçlarını uzatıyorlar, daha bakımını yapmaktan acizler pis pis dolaşıyorlar etrafta

bunların bir de üst versiyonları var, pazardan veya alt kesim mağazalardan 50-100 liraya aldıkları deri ceketleri giyen tipler.

bir de kirli sakal bırakıp çok ürkütücü, karizma olduklarını düşünürler.

tamam sevgili liseli kardeşim, sakin ol hepsi bitecek yakında, kurtulacaksın.

http://forum.donanimhaber.com/m_57273682/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57273682
    http://forum.donanimhaber.com/m_56919982/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56919982
    http://forum.donanimhaber.com/m_57548408/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57548408
    http://forum.donanimhaber.com/m_58065951/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58065951

Gece gece ne yaptın ya.Adam YGS'yi bırakıcak yeminlen

Konuştu küçük enişte.

Spastik engelliler toplanmış yine konuya. Ciğeri para etmeyecek basitler alınmış laflarıma, ve tek karşı argümanları 20 yaşındaki birine liseli diyebilmek. Aferin yavrularım böyle devam edin, acıyorum sizlere

Sago kaf kef? yow yow?
    Hiç muhattap olmadığın birine bunları söyleyebildiğine göre,sen de o yollardan biri olmalısın,ya da bayrak taşıyanı diyebilirim.
    Bir de akıl yaşta değil baştadır sözü vardır ki,seni özetleyen bir başka deyim bu.
    Saç uzatmaya amele diyen tipik sivilceli ,yağlı saçlı,YGS çalışanı seni

1- Saç uzatmaya değil, eziklik kompleksinden saçını uzatan yetersizlerden bahsettim ben. Uzun saçın yakıştığı, bakımını yapmasını bilen temiz dolaşabilen insanlarda var tabi. Üzerine alınıyorsan o senin problemin, benim değil.

2- Hiç muhattap olmadığın birine bunları söylebildiğine göre diye başlayıp benim sivilceli ve yağlı saçlı olduğumdan bahsetmişsin, sana kendimi kanıtlamama gerek yok ancak mankenlik ajanslarından teklif alacak kadar tipim ortalamanın üstü var diyebilirim.

3- İnsanı sınava hazırlanıyor diye küçük görmeye çalışan tabii ki de embesilin önde gidenidir, tamamiyle saçmalık yazdıkların.

Hadi bakalım mahalle arası delikanlısı, üzerindeki 20 liralık deri ceketlerle, 3 günde bir yıkadığın kabarık ve pis kokan uzun saçlarınla sana mutluluklar dilerim.

Dostum cidden uzatmayı hiç istemiyorum.Zaten ceza puanım sınırda.
    Benim için YGS'ye girip girmemen değil,attığın yorum önemliydi saç uzatan erkeklere karşı.Yoksa bu sene tekrar giricem YGS'ye ayıp birşey değil.
    Saç meselesine gelirsek,ben de 2 yıl öncesi saçlarımı uzatmıştım,AC DC'nin dediği gibi,sabah ilk işim yıkayıp bakım yapmak olurdu.İnan çoğu kızdan da temiz olurdu saçlarım.
    Sonra sıkıldım ve kestim.Bunu yakışıklılık için veya hava için değil,istediğim ve sevdiğim gibi yapmıştım.
    Ama sen insanların zevklerine dil uzatmamalısın.Yakışıklılık için yapan adam jöle sürer,havaya diker.

• O değilde şu adamın saçları süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 8 Mart 2012; 16:33:32 >
  • ADAM YAKIŞIKLI OLDUKTAN SONRA SAÇINI 2 METRE UZATSA DA , 0 A DA VURDURSA KAFAYI YİNE YAKIŞIKLIDIR
  • Üniversitenin en azından hepimiz uzatacağız kimse itiraz etmesin. Ayrıca top sakal denemeyeni de üniveristeden içeri almıyorlarmış.
  • Sizin gibi zihniyete ben sinir oluyorum.Bu arada uzun saçlı falan değilim Gayet kısa saçım fakat neden insanın kendine güvenmesi beğenmesi için Bradd pitt mi olsun ?
    Omuzlar aşağıda yere bakarak falan mı gezsin istiyosunuz olum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangisi sensin?

Ortadakiyim.

Sen hangisisin?

Off cuk diye oturdu. Nereden buldun fotoğrafımı, feysimden çaldın değil mi ayıp değil mi bu yaptığın? Arkadaşlarla 2 aleme akalım dedik, hemen yaymışsınız ortalığa.

Çocukmusun birader sen yapınca aynısını güzel adam yapınca alınıyon ya git ygsye filan çalış ne işin var burada ya. Kazanda ailen saç uzatmana filan izin versin

• Adam mesajlarını sildi ne oldu birader neden sildin
    Madem o kadar olgunsun az düşünerek güvenerek yorum yap arkasında dur sonra böyle silmek durumunda kalma
  • Artık fazla sabrım kalmadı,çok kötü duruyor şu an saçlarım.1 yıl olmak üzere ama hala şekil almıyor saçlarım.3-4 ay sonraki haline göre kestireceğim ya da bele kadar durmak yok yola devam.
  • Saçlarım uzun diye adım çıktı. Toplumumuzun zihniyeti bu.
  • Bu kadar kıskanıcağına aklını kullanmayı deneseydin yoksa denemiş miydin zaten ?

lisede saçını uzatamıyosun, iş hayatında da o tarif ettiğin şekilde bulunamazsın e arada ne var üniversite
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 8 Mart 2012; 18:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

kel misin birader?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.