Şimdi Ara

Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
10.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkishFist

Adam mesajlarını sildi ne oldu birader neden sildin
    Madem o kadar olgunsun az düşünerek güvenerek yorum yap arkasında dur sonra böyle silmek durumunda kalma

Söylediği şeylerin mantıklı bir tarafı yok ki. Buraya kadar savunabildi demek ki.

Orman adamlığı akar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

kel misin birader?

•  Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı.

Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı.

ikisi aynı adam
  • bence herkes istediğini yapmakta özgürdür sonuçta kendi uzatırsa uzatıyor beğenilmezse o beğenilmiyor ya da beğeniliyor kimseyi ilgilendirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

ancak gerçek bir erkek gibi davranan erkekler ,kadındaki kadını uyandıracaktır [Friedrich Nietzsche]

İlk sayfadaki en ''sert'' mesaj.İkinci sayfaya bakmadım daha.
  • üniversiteye başlarken saçımı uzatmıştım ilk sene bayağı uzundu . İkinci sene orta uzunlukta tuttum . Şimdi 3. sınıftayım ve saçım kısa :) Kabarmayan , hafif dalgalı uzatınca hakkaten güzel olan saçlarım var ama bakımı çok zordu , 2 . güne girmeden yağlanıyordu . Şimdi rahatım , saç şeklimi de seviyorum .

Rengi , uzunluğu ve şekli hemen hemen aynı , tabi bu eleman kadar yakışıklı değiliz .

http://erkek-sac-modelleri.com/wp-content/uploads/2011/11/ian_somerhalder_sac-modelleri-1.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

üniversiteye başlarken saçımı uzatmıştım ilk sene bayağı uzundu . İkinci sene orta uzunlukta tuttum . Şimdi 3. sınıftayım ve saçım kısa :) Kabarmayan , hafif dalgalı uzatınca hakkaten güzel olan saçlarım var ama bakımı çok zordu , 2 . güne girmeden yağlanıyordu . Şimdi rahatım , saç şeklimi de seviyorum .

Rengi , uzunluğu ve şekli hemen hemen aynı , tabi bu eleman kadar yakışıklı değiliz .

http://erkek-sac-modelleri.com/wp-content/uploads/2011/11/ian_somerhalder_sac-modelleri-1.jpg

Bu elemanın neresi yakışıklı la

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

O değilde şu adamın saçları süper

Hocam bu adam biraz kel kalmış
    Abi ince yüzlülere çok yakışıyor uzun saç ince uzun yüzlülere benimki biraz orta asya vari genede uzatıyorum ama

• insanin nasıl beğenildiği değil, kendini nasıl beğendiği önemlidir
  • Sınavdan sonra saçlarımı 3'e vurduracağım. Yalnız kaşa faça attırmayı düşünüyorum, sizce 3 numara saç+kirli sakal 'a iyi gider mi? Kaşım façadan sonra aynı olur mu? İlk defa yaptıracağım. Resimde Sarp Akkaya'nın kaşındaki faça gerçek mi, yoksa makyaj mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

ÇEvremde böyle tipler var , yurtta falan da vardı. Adam liseyi bitirmiş üni.ye başlayacak olmanın verdiği gazla saçları uzatmış. Yolda falan öyle bir yürüyor ki istemsizce kafayı sallıyor attığı her adımda artık , yürürken kendini kıvanç tatlıtuğ gibi hissediyor açıkça belli oluyor yani adamın kendini yakışıklı hissettiği..

Ama dışardan görünen iğrenç bir şekilde uzamış kocaman bir kafa. Aşağı doğru uzayacağı yerde saçlar yanlara ve tepeye doğru uzayıp kabarmış iğrenç bir görüntü oluşuyor .. Hayır bir de anlamadıgım olay adamın ağzı yüzü kayık olsa bile saç uzun olunca bütün herkesin ona baktığını sanıyor. Bence yakışana karizma katıyor uzun saç , yakışmayanı ise hepten iğrenç gösteriyor bakımsız bir koca kafa olup çıkıyorlar.

İla her liseden çıkan uzatçak diye birşey yok şu saçları , yakışmıyorsa kasmayın bence. Yakışana lafım yok.

NOT : Kimseye uzat uzatma demiyorum , uzatan uzatır saçını ama o saç uzun olunca ağzınızın burnunuzun kaşınızın gözünüzün şekli değişmiyor birden Brad pitt olmuyorsunuz o yüzden her adam atışınıda kafayı sallayıp saçları dalgalandırmaktan ve yakışıklı oldugunuzu zannedip bir kaşınız havada gezmekten vazgeçin diyorum sadece.

Ergenlik işte çok var burda onlardan

• Şöyle birşey vardır.

10 erkek saç uzatır 1-2 tanesine yakışır. yüz tipinin uygun olması önemlidir. Her erkek saç uzatır ama her uzatana yakışmaz aksine kötüleştirler kendini.

Hem yüz tipinin uygun olması + bide yakısıklı isen uzun saç cok farklı gösterir insanı diger herkesden.
  • İlk sınıfta ben de uzatmıştım. Özgürlüğün verdiği tat
    AMa çok geçmeden kısa-orta kendi tarzımı oluşturdum. Uzun saç çok gereksiz, bakım vs ister. Kız işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

ÇEvremde böyle tipler var , yurtta falan da vardı. Adam liseyi bitirmiş üni.ye başlayacak olmanın verdiği gazla saçları uzatmış. Yolda falan öyle bir yürüyor ki istemsizce kafayı sallıyor attığı her adımda artık , yürürken kendini kıvanç tatlıtuğ gibi hissediyor açıkça belli oluyor yani adamın kendini yakışıklı hissettiği..

Ama dışardan görünen iğrenç bir şekilde uzamış kocaman bir kafa. Aşağı doğru uzayacağı yerde saçlar yanlara ve tepeye doğru uzayıp kabarmış iğrenç bir görüntü oluşuyor .. Hayır bir de anlamadıgım olay adamın ağzı yüzü kayık olsa bile saç uzun olunca bütün herkesin ona baktığını sanıyor. Bence yakışana karizma katıyor uzun saç , yakışmayanı ise hepten iğrenç gösteriyor bakımsız bir koca kafa olup çıkıyorlar.

İla her liseden çıkan uzatçak diye birşey yok şu saçları , yakışmıyorsa kasmayın bence. Yakışana lafım yok.

NOT : Kimseye uzat uzatma demiyorum , uzatan uzatır saçını ama o saç uzun olunca ağzınızın burnunuzun kaşınızın gözünüzün şekli değişmiyor birden Brad pitt olmuyorsunuz o yüzden her adam atışınıda kafayı sallayıp saçları dalgalandırmaktan ve yakışıklı oldugunuzu zannedip bir kaşınız havada gezmekten vazgeçin diyorum sadece.

saçların dökülüyor zannımca

• Lise bitti.Universiteye hazirlaniyorum.Saclarim orta duzeyde uzun.Yururken sacim dalgalansin diye kafami sallamiyorum.Toplumdan tepki almadim.Eger universiteyi kazanirsam sacimi kisaltcam
  • Bastan aşağıya fail kokan boş bir konu daha
  • Sanane arkadasım.Adam kendını oyle hıssedıyorsa oyle yapar ne senın ne benım karısma hakkımız var.
    Sen heralde sacını uzatamamıssın içinde ukte kalmıs sac uzatun tipleride cekemıyorsun.
  • Kimisine yakışıyor kıskanmanın anlamı yok.
  • sen ne konuşuyorsun be uğraşırım sabaha kadar senin sakal konundaki ss ni yayarım tekrar foruma.o tiple sen nasıl millete laf edebiliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonesaw -- 8 Mart 2012; 21:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

neyini kıskanıyorsun ? sana mı soracak insanlar saçlarını uzatırken

o saçı uzun mağara kaçkını sen miydin la? direk kuyruk acısı var bu mesajda, anlaşılıyor direkt saldırmandan.

konuya gelince aynen katılıyorum, nerede hilkat garibesi var saçlarını uzatıyor, bunlar hep bastırılmıştan yani eziklikten kaynaklanıyor o yüzden ergenliği üzerlerinden atamamış bu tipleri kaale almam pek.

amele herifler saçlarını uzatıyorlar, daha bakımını yapmaktan acizler pis pis dolaşıyorlar etrafta

bunların bir de üst versiyonları var, pazardan veya alt kesim mağazalardan 50-100 liraya aldıkları deri ceketleri giyen tipler.

bir de kirli sakal bırakıp çok ürkütücü, karizma olduklarını düşünürler.

tamam sevgili liseli kardeşim, sakin ol hepsi bitecek yakında, kurtulacaksın.

http://forum.donanimhaber.com/m_57273682/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57273682
    http://forum.donanimhaber.com/m_56919982/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56919982
    http://forum.donanimhaber.com/m_57548408/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57548408
    http://forum.donanimhaber.com/m_58065951/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58065951

Gece gece ne yaptın ya.Adam YGS'yi bırakıcak yeminlen

Konuştu küçük enişte.

Spastik engelliler toplanmış yine konuya. Ciğeri para etmeyecek basitler alınmış laflarıma, ve tek karşı argümanları 20 yaşındaki birine liseli diyebilmek. Aferin yavrularım böyle devam edin, acıyorum sizlere

Sago kaf kef? yow yow?
    Hiç muhattap olmadığın birine bunları söyleyebildiğine göre,sen de o yollardan biri olmalısın,ya da bayrak taşıyanı diyebilirim.
    Bir de akıl yaşta değil baştadır sözü vardır ki,seni özetleyen bir başka deyim bu.
    Saç uzatmaya amele diyen tipik sivilceli ,yağlı saçlı,YGS çalışanı seni

Muahhahahahh benim de aklmıma bu saçma lafları duyunca direk sagopa geldi helal

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.