Şimdi Ara

Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
10.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

ÇEvremde böyle tipler var , yurtta falan da vardı. Adam liseyi bitirmiş üni.ye başlayacak olmanın verdiği gazla saçları uzatmış. Yolda falan öyle bir yürüyor ki istemsizce kafayı sallıyor attığı her adımda artık , yürürken kendini kıvanç tatlıtuğ gibi hissediyor açıkça belli oluyor yani adamın kendini yakışıklı hissettiği..

Ama dışardan görünen iğrenç bir şekilde uzamış kocaman bir kafa. Aşağı doğru uzayacağı yerde saçlar yanlara ve tepeye doğru uzayıp kabarmış iğrenç bir görüntü oluşuyor .. Hayır bir de anlamadıgım olay adamın ağzı yüzü kayık olsa bile saç uzun olunca bütün herkesin ona baktığını sanıyor. Bence yakışana karizma katıyor uzun saç , yakışmayanı ise hepten iğrenç gösteriyor bakımsız bir koca kafa olup çıkıyorlar.

İla her liseden çıkan uzatçak diye birşey yok şu saçları , yakışmıyorsa kasmayın bence. Yakışana lafım yok.

NOT : Kimseye uzat uzatma demiyorum , uzatan uzatır saçını ama o saç uzun olunca ağzınızın burnunuzun kaşınızın gözünüzün şekli değişmiyor birden Brad pitt olmuyorsunuz o yüzden her adam atışınıda kafayı sallayıp saçları dalgalandırmaktan ve yakışıklı oldugunuzu zannedip bir kaşınız havada gezmekten vazgeçin diyorum sadece.

Yazını okumadan önce mesajının başlığına baktığımda, şiddet dolu mesajlar yazmak için içeri girdim. Başlığın içeriğini okumaya başladığımda, durmamaya ve okumayı sürdürmeye karar verdim. Okumam bitince senin anlatmak istediğini anladım. Senin görüşündeyim. ''İnsan'' dediğimiz varlık, kendi doğruları ile yol almalıdır. Düşerek kalkarak yol almalıdır. Kendi doğruları olmalıdır. Sen burada Şöhreti olan kişileri örnek vermişsin . Örnek verdiğin kişilere benzemeye çalışanlar, kişiliğini elinde tutamamış ve kişilik sahibi olamamış insanlardır.

İnsan, dediğin şekilde, bir kişiye kendisini uyarlayıp yaşamamalı. İçindekileri yaşamalı. Ben, burada olmayı doğru buluyorum, ileri ki zamanlara temel atma açısından. Son kelimem bir örnek olsun, anlamaya çalışanlara.

Son sözüm; insan kendisine yakıştırdığını yaşamamalı, içinden geleni yaşamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonesaw

sen ne konuşuyorsun be uğraşırım sabaha kadar senin sakal konundaki ss ni yayarım tekrar foruma.o tiple sen nasıl millete laf edebiliyorsun?

NE alaka la koy
  • Erkek erkek gibi kız kız gibi olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

ÇEvremde böyle tipler var , yurtta falan da vardı. Adam liseyi bitirmiş üni.ye başlayacak olmanın verdiği gazla saçları uzatmış. Yolda falan öyle bir yürüyor ki istemsizce kafayı sallıyor attığı her adımda artık , yürürken kendini kıvanç tatlıtuğ gibi hissediyor açıkça belli oluyor yani adamın kendini yakışıklı hissettiği..

Ama dışardan görünen iğrenç bir şekilde uzamış kocaman bir kafa. Aşağı doğru uzayacağı yerde saçlar yanlara ve tepeye doğru uzayıp kabarmış iğrenç bir görüntü oluşuyor .. Hayır bir de anlamadıgım olay adamın ağzı yüzü kayık olsa bile saç uzun olunca bütün herkesin ona baktığını sanıyor. Bence yakışana karizma katıyor uzun saç , yakışmayanı ise hepten iğrenç gösteriyor bakımsız bir koca kafa olup çıkıyorlar.

İla her liseden çıkan uzatçak diye birşey yok şu saçları , yakışmıyorsa kasmayın bence. Yakışana lafım yok.

NOT : Kimseye uzat uzatma demiyorum , uzatan uzatır saçını ama o saç uzun olunca ağzınızın burnunuzun kaşınızın gözünüzün şekli değişmiyor birden Brad pitt olmuyorsunuz o yüzden her adam atışınıda kafayı sallayıp saçları dalgalandırmaktan ve yakışıklı oldugunuzu zannedip bir kaşınız havada gezmekten vazgeçin diyorum sadece.

iki dakikada kıskanç damgasını vurular kesinlikle hak veriyorum benimde saçlarım uzun ve yakın çevrem yakışmadığını söylüyor bencede yakışmıyor benim saçlarım lisede de uzundu ben seviyorum kasımpaşaya kadar başkası, hatta tarakla ortadan ayırıp jöleliyorum başkasını hoşnut edemiyorum bu konuda sonra bi anda kazıtıyorum kırılıyo artık bakımıda zor oluyo bahsettiğin o kocakafaya doğru ilerken geri dönüyorum dediğin gibi o özentileri biliyorum onlar biyerden sonra laçkalaşmaya başlıyolar entel entel konuşmalar kırıtmalar falan başlıyo neden çünkü özentilik onu gerektiriyo saygılaar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.