Şimdi Ara

Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
10.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Bir yorumunda 'Spastik engelliler' diye millete hakaret etmişsin. Sen spastiğin, engellinin ne olduğunu biliyor musun da bu lafları insanları aşağılamak için kullanıyorsun DeathWarrior?

Evet biliyorum ve bu kullanım için gerçekte engelli olan insanlardan özür diliyorum. Amacım gerçekte hastalığı olanları aşağılamak değildi. Bunu sen de biliyorsun ancak laf olsun torba dolsun diye sırf gerilim yaratmak için konuştun, değdi mi peki giden 3 dakikaya? Bence hayır.

Engelli biri, üstelik senin şu hakaret olarak kullandığın lafa tam uyan bir insan laf olsun torba dolsun diye konuşmaz emin ol.

•  Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

neyini kıskanıyorsun ? sana mı soracak insanlar saçlarını uzatırken

Sana mı soracam konu açarken ? Okuadan yorum attıgını bu kadar belli etme bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatersbehatin -- 8 Mart 2012; 3:23:32 >

• Düşünecek bir konu değil bu.
    Benim saçlarım da kulaklarımı örtecek kadar uzundur ve bu tam 24 yıldır böyle Yani senin yaşından daha fazla uzun saç ile beraber yaşadım.
    Sen ve senin gibi düşünenler beni hiç mi hiç enterese etmediler ki senden benim çevremde oldukça fazla var.
    Önce önyargılarınızdan kurtulun. Ardından insanları görünüşleri ile değil kişilikleri ile değerlendirin.
    Yoksa gerçek hayatta işiniz oldukça zor olacaktır.
  • Sükunet benden çok senin işine yarayacak gibi görünüyor.
    Bu konuyu bir kaç gün sonra sakin kafa ile baştan sona bir daha oku belki o zaman ne konuştuğunun farkına varırsın.
  • Kişi yakıştığını düşünüyorsa ve bundan hoşnutsa tabi ki yapacak. Senin kızdığın nokta sanırım uzun saç yakıştıramadığın ve saçlarına gerekli özeni gösteremeyen paspal görünenlere bakamayanlara. Benim saçlarda uzun omuzlarımı geçiyor hatta ama bakım ister düzgün durması için kabarık durmaması adına saç içini boşaltacaksın mesela.
  • Hazırlığa ilk başladığımda bende heves edip saç uzatmıştım
    Fenada olmamıştı hatta babam kestirdiğim zaman salaksın çok iyidi saçların diye atar yapmıştı
    Hazırlık bittikten sonra arkadaşın on dakikalık gaz vermesiyle gittim 3e vurdum saçları ve asıl kampüs hayatına öyle başladım
    2 senedir de 3 numaradan başka saç stili kullanmıyorum
  • Normalde liseyi bitiren her erkek bir süre uzatır saçını, 3 ay- 5 ay ya da sürekli orası farklı.
    Ben saçımı uzatıyorum, yakışıyor yakışmıyor bilmiyorum ancak saçları kısa kestirince büyük olan yanaklarım falan iyice ortaya çıkıyor, o yüzden bir nevi saklamak için saç-sakal uzatıyorum.
    Ama liseden sonra bazı arkadaşlarıma bakıyorum Facebook'tan falan, uzun saç yakışmadığı halde ille de uzatmaya devam ediyorlar, ki yakışmıyor kısmını ciddi olarak söylüyorum görseniz forumun %96.5u yakışmamış der. Ve düşülen en büyük yanılgı da saça hiç bakım yaptırmamak. 2 yıldır kafasına makas değmeyen adamlar tanıyorum, saçlarına tarak atsan girmekten korkuyor, öyle iş olmaz. Ben saçımı uzatıyorum ama ayda bir İstanbul'a geldiğimde berberime gider kırıklarımı aldırırım, saç bakımımı yaptırırım bir de mis gibi fön çektirir çıkarım. Saç uzatmayı bilmeden saç uzatıyor çoğu kişi, o yüzden beğenilmemesi normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatersbehatin

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

neyini kıskanıyorsun ? sana mı soracak insanlar saçlarını uzatırken

Sana mı soracam konu açarken ? Okuadan yorum attıgını bu kadar belli etme bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

kel misin birader?

• Bana uzun saç yakışmıyor. Biliyorum. Ama uzatıyorum. Sırf keyif olsun diye saçlarımı uzatıyorum.

Sana ne birader? Biz sana niye nefes alıyorsun diye soruyor muyuz?
  • quote:

kel misin birader?

• Bu adama zamanında çok koymuşlar herhalde her şeye konu açıyo yok ünıde zengin değilseniz eğlenemessiz yok uzun saçlılar olmuyo vb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan şahsın kel olabilitesi yüksek
  • Zamanında çok çekmiş , sizde çekmeyin diyor

O değilde; kel misin birader?
  • quote:

kel misin birader?

• bende saçı fazla uzatmamıştım aynen kabartınca yakıştığını sanıyorum..Fakat öyle değilmiş gerçekten..Şimdi ayda bir makas atıyorum üçgen veya sola fönlü şekil veriyorum...Ve uzun olunca yağlanınca 15dk saçı yıka 15 dk kurula 15dk sonra evden çıkıyorsun günün 45 dakikasını alıyor..
    Kısa saçım şuan 3 günde bir yıkıyorum zaten 5dk sürüyor kurutma makineside 5 dk ...

Tabi uzun saçın yakışanı var...Ama bazılarıda aynı benim gibi uzun saçın çok güzel durduğunu sanıyor ama gerçekten öyle değilmiş..
    Kestirdikten sonra arkadaşlarım "insana dönmüşsün" diyolardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

20 yaşındayım varsa bir problem gerekli şeyleri gediğine oturtabilirim yani ? Sen kaç yaşındasında bu artistlik kime ?

- 20 yaşındayım
    - gediğine oturtabilirim
    - artistlik kime

yanlış büyümüşsün çocuğum sen, olmamış yani bu 20 yaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 8 Mart 2012; 15:02:34 >
  • Konuyu açan ;
    -kel
    -kıskanc
    -Sevgilisi yok

Onu destekleyen ;
    -TİPSİZ
    -Sevgilisi yok

Hadi kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.