Şimdi Ara

Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
1
Favori
10.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C2H5OH

lan adam ne demiş sanki

saçının arkasını sarıya boyayan sansar kılıklı keçiören bebelerine laf etse hak verirsiniz , yakışmıyor işte benim gözümün estetiğinin önünde bende istemem tipine vücuduna gitmeyecek tarzlar yapmasını insanların...

sokakta 75 yaşında palyaço gibi süslenmiş kadınları görüpte "şuna bak nasıl boyanmış kokoş" diyosunuzda , uzun saç yakışmayan uzatmasın diyip kendni yakışıklı zannedenleri eleştiren birine niye tepki gösteriyosunuz.

Kimse kimseye karışmaz özgür bir ülkedeyiz ama bırakın bari adam forumda düşüncelerini rahatça dile getirsin bende sevmiyorum estetik gözükmeyipte triplere giren dallamaları ama kendi düşüncelerimi siz onaylasanızda onaylamasanızda yazarım buraya

Konudaki mantıklı 2-3 yorumdan biri.. Bir nicklere bak, bir de avatarlara bak tepki gösterenlerin nedenini anlarsın zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 8 Mart 2012; 0:27:43 >

• sana geceleri bir haller geliyor herhalde birktirip biriktirip konu açıyorsun sanırım. konuya gelince ben de onlardan biriyim böyle afedersiniz mal gibi 1 sene uzatıp yazın 3 e vurduruyorum. huy oldu bu bırakamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

neyini kıskanıyorsun ? sana mı soracak insanlar saçlarını uzatırken

Sana mı soracam konu açarken ? Okuadan yorum attıgını bu kadar belli etme bari.

sonradan mesajı değiştir, ahkâm kes konuyu okumamışsın diye, akıl fikir ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Sana mı soracam konu açarken ? Okuadan yorum attıgını bu kadar belli etme bari.

sonradan mesajı değiştir, ahkâm kes konuyu okumamışsın diye, akıl fikir ...

Yazıtan tek kelime silmedim , sadece algılayamadıgın kısmı not olarak açıkladım.
  • insan kendine yakıştırdıktan sonra başkasının düşüncesinin bir önemi yok sadece saç için değil kıyafet vs. de olabilir
  • Saçlarım uzun,sarı. Bayanlar bakıp kıskanıyor,anlıyorum Fönmü çekiyorsun diyorlar. Halbuki kuruluyorum, çıkıyorum.

Yakışan var, yakışmayan var.
  • ancak gerçek bir erkek gibi davranan erkekler ,kadındaki kadını uyandıracaktır [Friedrich Nietzsche]
  •  Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı.

Brad Pitt'in de saçlar uzun değil, hafif uzun olduğu fotolarda da yakışıklı değil. Bence kısa saç daha güzel duruyor ama herkes kısa saçlı olunca sıradan olduğunu sanıyor millet.
  • uzun saç bende sevmiyorum ama uzatan uzatır uzatmayan uzatmaz.ha bence erkek adama yakışmıyor
  • Adam nasil seviyorsa öyle yapar saçini...

Begenmiyorsan begenme ama bu sekilde yazman mantiksiz...
  • bence dış görünüş olarak bi kadınla erkeğin ilk ayrım noktasıdır.Ne kadına kısa saç ne de erkeğe uzun saç bence yakışmıyor.Tabiki istisnalar da vardır.
  • erkek dediğin berbere gittiğinde 3 numaraya vurduracak kafayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun sac cidden herkese yakismiyor. Birde bakimi cok zor oluyor.
  • İyi ki söyledin öyle yapan herkes vazgeçti artık yapmayacak kimse emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

erkek dediğin berbere gittiğinde 3 numaraya vurduracak kafayı

ben delikanlı erkek olmak istiyorum abi. yarın berbere söylim kafamı kessin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

kel misin birader?

sebepsiz güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

o saçı uzun mağara kaçkını sen miydin la? direk kuyruk acısı var bu mesajda, anlaşılıyor direkt saldırmandan.

konuya gelince aynen katılıyorum, nerede hilkat garibesi var saçlarını uzatıyor, bunlar hep bastırılmıştan yani eziklikten kaynaklanıyor o yüzden ergenliği üzerlerinden atamamış bu tipleri kaale almam pek.

amele herifler saçlarını uzatıyorlar, daha bakımını yapmaktan acizler pis pis dolaşıyorlar etrafta

bunların bir de üst versiyonları var, pazardan veya alt kesim mağazalardan 50-100 liraya aldıkları deri ceketleri giyen tipler.

bir de kirli sakal bırakıp çok ürkütücü, karizma olduklarını düşünürler.

tamam sevgili liseli kardeşim, sakin ol hepsi bitecek yakında, kurtulacaksın.

http://forum.donanimhaber.com/m_57273682/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57273682
    http://forum.donanimhaber.com/m_56919982/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56919982
    http://forum.donanimhaber.com/m_57548408/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57548408
    http://forum.donanimhaber.com/m_58065951/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58065951

• Emo saçlı biri olarak söylüyorum bakım yaptıktan sonra gerçekten güzel oluyor saçlar. Yakışır yakışmaz o tartışılır ama bakımlı ise kesinlikle kötü bir şekilde dikkat çekmez.
  • tarz giyinip tiki olmasakta,
    pantalonu düşürüp küpe takmasakta
    saçımızı şekil şükül yapmasakta
    Allahın verdiği güzelliğimiz yeter
  •  Erkeklerdeki Uzun saç = Yakışıklılık Yanılgısı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.