Şimdi Ara

Erkek ve kız samimi arkadaş olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
5
Favori
9.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2023)
Giriş
  • Ben şahsen bir kızla bir erkeğin samimi bir arkadaşlık kurmasını doğru bulmuyorum. Yani hormonları yerinde çalışan bir erkek, kız çok çirkin değilse her zaman potansiyel bir sevgili olarak görür kızı. Ayrıca bir erkek bir kızla ne konuşabilir? Kızların ve erkeklerin cinsi ve sosyal durumu gereği ilgi alanlarının farklı olmasından dolayı doğal bir arkadaşlık kurabileceklerini ve yürütebileceklerini de düşünmüyorum.

Freud'un dediği gibi: "Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez."

Siz ne düşünüyorsunuz?

• Arkadaş olurda samimi arkadaş herşeyi konuşabileceğin bi arkadaş olmaz bence. İlla en sonunda biri birine yazıyor.
  • 3 kız arkadaşımla 5seneden fazladır yakınız bir çok erkek arkadaşımdan daha çok eğleniyoruz birlikte eğer içinizde abazalık yoksa gayette zevkli olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

Sherlock Mod: On

Bu sene 12. Sınıfa başlıyorsun.

Sherlock Mod: Off
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

3 kız arkadaşımla 5seneden fazladır yakınız bir çok erkek arkadaşımdan daha çok eğleniyoruz birlikte eğer içinizde abazalık yoksa gayette zevkli olabiliyor

İçinde abazalık olsa bile gidip kıza "yalarunnn" demezsin. Mevzu oradaki risk faktörü zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnormaly

quote:

3 kız arkadaşımla 5seneden fazladır yakınız bir çok erkek arkadaşımdan daha çok eğleniyoruz birlikte eğer içinizde abazalık yoksa gayette zevkli olabiliyor

İçinde abazalık olsa bile gidip kıza "yalarunnn" demezsin. Mevzu oradaki risk faktörü zaten.

Yok be abazalıkda bahsettiğim sohbeti cinselliğe çekmediğin sürece (sürekli) herhangi bir sorun olmaz arada bir +18 de konuşuruz sorun etmezler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheAnormaly

quote:

Yok be abazalıkda bahsettiğim sohbeti cinselliğe çekmediğin sürece (sürekli) herhangi bir sorun olmaz arada bir +18 de konuşuruz sorun etmezler

Alıntıları Göster
    iki tarafdan birinin duyguları eninde sonun da değişiyor muhakkak şuana kadar gördüklerim o yönde

• Kız arkadaşımı yatakta sakat bıtaktım konusu

• Kızlar küfrü sevmez erkekler sever erkekler kızların yanında çok küfür etmez samimilik olmaz

• Arkadaş olur ama kanka Olmaz. yani 7-8 kişi kızlı erkekli takiliyorsaniz problem olmaz. ama yok ben baş başa takilcam, o benim kankam diyorsaniz olmaz. Olursa da içinizden birinin sevgilisi olunca o arkadaşlık bitme noktasına gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orange DH

Kız arkadaşımı yatakta sakat bıtaktım konusu
    Ya değişebiliyo sanırsam düşünce yapısına bağlı bide etkilenme olayı var sanki zamanla etkileniyosun gibi geliyo banada tabi fikirler uyuşuyosa falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Pepilasyon

Kızlar küfrü sevmez erkekler sever erkekler kızların yanında çok küfür etmez samimilik olmaz

Kızlar da kendi arasında gayet küfür ediyor hocam. Hem de bizden daha pisler bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26B472C85

Ya değişebiliyo sanırsam düşünce yapısına bağlı bide etkilenme olayı var sanki zamanla etkileniyosun gibi geliyo banada tabi fikirler uyuşuyosa falan

Alıntıları Göster
    kızla arkadaş olmak basittir, önemli olan sevgili olabilmek.
  • quote:

Abazanlıktan değil de aşık olma durumu oluyo bizzat denedim onayladım, şu an sevgilim ve mutluyuz.
  • İnşallah olabiliyordur yoksa bir iki kişiyi dövmek zorunda kalıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leif Erikson

Alıntıları Göster
    Hayır.Sigmund doğru demiş.Signali andırıyor adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 3 Temmuz 2014; 1:59:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leif Erikson

Alıntıları Göster
    İrade meselesi. İki tarafta yeterince olgun olmalı. Hatta mümkünse sevdikleri başka kişiler olmalı tanışdıkları vakit.
  • quote:

Dostum hormonları tam manasıyla çalışan bir erkek kızla arkadaslık kuramaz
  • Erkekle kızdan kanka olmaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.