Şimdi Ara

Erkek ve kız samimi arkadaş olabilir mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
5
Favori
10.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git

Erkek ve kız samimi arkadaş olabilir mi?

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2023)
Giriş
    Affına sığınarak söylüyorum, eski kafalılık ve klasik hurafe bu söylediğin. Takıntı ve sapık kuruntulara yol açar bu tavırlar ve evlilik yaşamında huzursuzluktan başka bir şey getirmez. Seviyorsun diye onun güvendiği, sen hayatında yokken onunla dertleştiği insana güvenmemek, onu yok saymak doğru bir hareket değil. "Bu denli samimiyet, bu denli paylaşmak" iki yazında da bu tür erotizm barındıran cümleler kuruyorsun, bana psikolojini sunuyorsun. Ben ise sana insanların bu kadar kötü olmadığını söylüyorum.
  • samimim derken kucağıma almıyordum tabi ama gerçekten samimiydik kıza atar yaptım konuşmuyoz. şimdikiler gibi facesine girip o benim canım cicim yazmıyorduk öyle saçma bişey değildi dertleşirdik tartışırdık 7/24 konuşurduk onla
    edit: abazalık hiç düşünmedim aşk meşk hiç mi hiç aklımın ucundan geçmedi + kız kolejde okuyodu bide zengin di ben dedim bunla kavgaederiz 4 sene kardeş gibiydik 3 senedir küsüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yörük -- 4 Temmuz 2014; 16:41:59 >
  • eski sevgilimle ayrılık sebebimiz, kesinlikle olmaz 3 kişiyi dövdüm yine olsa yine döverim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakın arkadaş olamaz mutlaka bir tarafın beslediği yoğun duygular vardır ya da zamanla dönüşür ne demişler ateşle barut yan yana durmaz tecrübeyle sabittir.Kız size birden yaklaşıyorsa bilin ki acaba denesek olur mu ? mantığıyla yaklaşıyordur bir süre bekler ve sizden gerekli pası alamazsa arkadaşı olarak kalırsınız.Fazla samimilik risklidir
  • Kız kıvırcıksa olmaz; aşık oluyorum :(
  • Froud herhalde ergenlikle ilgili laf yapmaya da başlamış. 3,5 yıldır sevgilim var yakın kız arkadaşlarım da var arada buluşuruz dertlerimi anlatır dert dinlerim. Çocukluk arkadaşımla gece konuşuruz herkesin yeri belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayahuska

Affına sığınarak söylüyorum, eski kafalılık ve klasik hurafe bu söylediğin. Takıntı ve sapık kuruntulara yol açar bu tavırlar ve evlilik yaşamında huzursuzluktan başka bir şey getirmez. Seviyorsun diye onun güvendiği, sen hayatında yokken onunla dertleştiği insana güvenmemek, onu yok saymak doğru bir hareket değil. "Bu denli samimiyet, bu denli paylaşmak" iki yazında da bu tür erotizm barındıran cümleler kuruyorsun, bana psikolojini sunuyorsun. Ben ise sana insanların bu kadar kötü olmadığını söylüyorum.

Kötü insan görmemen benim problemim değil. Risk sevmem.
  • Neden mevzu "abazalık"la ilişkilendirildi anlayabilmiş değilim. Aksine "aşık olma ihtimali" bizim "olmaz" dememizin sebebi. Çünkü aşk sizin kontrolünüzde olan, sebebi belli olan bir şey değildir. Ve kalbiniz boşken kimde ortaya çıkacağı belli olmaz. Ve işin en kötüsü, bir kızın veya erkeğin sevgilisiyle - veya eşiyle - kavga ettiği zaman dert anlattığı en yakınları bu karşı cins "arkadaş(!)"lar oluyor. Yani mevcut ilişkisi iyi gitmeyen bir insanın bu durumu başka bir karşı cinse anlatıp ondan teselli bulmasının nelere sebep olabileceğini bilen insanlarız.

Sizin arkadaşlık yapabiliyor olmanız, bunun her zaman iyi sonuçlar doğurduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki.

Arkadaş ortamındaki samimiyette bir sorun görmüyorum. Fakat birebir samimiyet, duygu ve düşüncelerin ikili paylaşımlara dönüşmesi... Bunlar çok kötü sonuçlar doğurduğunu hayat içerisinde birebir tecrübe ettiğimiz durumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 5 Temmuz 2014; 2:19:05 >

• ilk ogretimden beri arkadasiz tabi ki ilk zamanlar sevgili manasiyla bakiordum simdi onceden sana ne yaniktim be diyerekten gulup gecioruz

• Olur da riskli olur

Ateşle barut yan yan durmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepilasyon

Kızlar küfrü sevmez erkekler sever erkekler kızların yanında çok küfür etmez samimilik olmaz

Kiz arkadadasim bencen cok kufur ediyor felan bunuda acikla

• İnsanlarımızdan abazalıktan tek düşündüğü şey yatmak olduğu için olamaz sanıyor.

Çok rahat yakın arkadaş olabiliyor yetişkin insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

Orijinalden alıntı: Pepilasyon

Kızlar küfrü sevmez erkekler sever erkekler kızların yanında çok küfür etmez samimilik olmaz

Kiz arkadadasim bencen cok kufur ediyor felan bunuda acikla

demekki kız değilmiş kontrol et

• Seçenekleri işaretleyenler

1)Katiyyen olamaz diyenler sevgilisi olan kesim

2)Olabilir neden olmasını işaretleyenler sap veya entel tayfa

3)Olur da riskli olur diyenlerse şu an konuştukları kızla durumları belirsiz olanlar
  • @JosephSmith mormonluğa devammi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekle kiz samimi olabilir tabiki de ama çok fazla samimi olamaz, erkeğin erkekle iletişimi kizin kizla iletişimi gibi olmaz, iki ayri frekans bunlar, iki cins arasında belli bir aşamaya kadar samimiyet gayet olabilir arkadasti dostu kankaydi falan ama kardeşim diyeceğin samimiyet çok zordur, eğer olursa bu iki taraftan birinin diğer tarafa yaklaşma konusunda vereceği tavizler mümkündür, sirf iki ayri frekansın ortak noktayi bulmasi adina düşüp yükselmesi gibi, yani kiz erkeksi davranışlar sergiler mesela kufurdu bilmem neydi ya da erkek hafif yumuşak esnek davranislar sergiler, yani erkek erkek olarak cinsi özelliklerini muhafaza edemiyor

Sevgilim var o durum ayri tabi, samimi kiz arkadaslarim da var ama kardeşim dediğim insanlar kadar olamazlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tarafında sevgilisi varsa ve sevgililerde birbirini tanıyorsa çokta iyi olur. O zaman gerçekten samimi arkadaş olurlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.