Şimdi Ara

Erkek Termal Bot 27,95 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42-43 numara istanbul avrupa yakasındaki hiç bir mağazasında yok. bilgisayardan baktıklarındada istanbuldaki hiç bir mağazada 42-43 yok dediler.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

bende termal bot almak istiyorum.. kalıba göre 41.5 - 42 alıyorum genelde..
    43 numara çokmu büyük olur arkadaşlar?

bende 42 giyerim kalın çorap ve içi kalın olduğu için 43 al kardeş

normalde 42 giyiyorum ama numara olmadığından mecbur 43 sipariş ettim.
    boğazda balık tutarken ayaklarım yağmurdan rüzgardan fena üşüyordu. umarım işe yarar.
  • Bilgi için teşekkürler. Yarın tekirdağ'a gidecektim sınav için. Tekira alışveriş merkrezinde mağazası varmış. Uğrayacağım 45 varsa deneyip alacağım

• tek kelimeyle süper bir bot. ürünün kalitesini ve malzemeyi değerlendirdiğimde böyle bir bot en az 100 ytl eder bence. her yerş özellik kaynıyor. hele bir içi var ki yumuşacık ve acaip rahat

yine bugün bir arkadaşım metrocity mağazasında 43 numara bulunduğunu söyledi 1 tane daha kendim için ona aldırttım,2 tane botum oldu birini hediye edeceğim bir yakınıma :)

43 numara elimizde yok diyerek bana boşuna kargo parası verdiren metrocity mağazası çalışanlarınıda yanaklarından öpüyorum.

konuyu açan arkadaş teşekkür ederim sanada.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • Valla görünüşünü sevmedim demiş arkadaşlar ama bence gayet güzel görünüşü,sıkıntı göremedim.
  • konuyu açan arkadasa tşk ler bende okuyunca haberi hemen üye oldum 42 giyiniyorum ama kıslık olunca 43 razı oldum aldım ne zaman gelir bilemem ama beğenirsek vede stoklarda kalırsa bir kaçtane daha almayı planlıyoruz inanın adı şanı olmayan mağazalarda bile mesala arkadasıma aldık bu kıs 110 ytl greyder miydi buldozermidir nedüğü belli olmayan bota verdik o parayı . o yüzden bu bot bedava gibi bir sey

Orjinalden alıntı: yyusa

www.tchibo.com.tr dan termal bot siparişi vermek istedim,sayfaya girdiğimde sipariş sepetimde 3 ürün olduğunu gördüm,hayırdır diyip sepete baktığımda seçmiş olduğum termal botu ve hiç alakamın olmadığı 2 farklı ürünle karşılaştım,diğer iki ürünü silip sayfayı yenile dedikten bir süre sonra bu seferde 4 sipariş gördüm,1 tanesi 43 numara (benim siparişini geçmek istediğim bot) iki yine alakasız ürün ve 1 tane daha 45 numara termal bot. allah allah dedim yine sildim 43 numara bot harici siparişleri. tekrar yenile dedim sayfayı bu seferde 3 adet termal bot gördüm siparişimde ve yine alakam olmayan bir ürün daha, üye girişi yapmak istediğimde ise salihm35@gmail.com adresi ile karşılaştım mail girilen kısımda işkillenip internet bağlantımı kestim ve bağlandıktan sonra yine üye girişine tıkladığımda bu seferde kendinibil@hotmail.com diye bir mail adresi ile karşılaştım mail girilen yerde, daha sonrada şuan hatırlamadığım başka bir maille yine karşılaştım.şifremi unuttum butonuna tıkladığımda ise şifreniz mailinize yollanmıştır dedi.
    belki mail kısmındaki mailler örnek olarak çıkıyordur diyeceğim ama alışveriş sepetimin alakasız ürünlerle dolması her sayfayı yenileyişimde ve siparişini geçmek istediğim termal botunda sürekli adet olarak atması çok garibime gitti, şuan tekrardan yenile dedim ve boşalttığım sepetime termal bot tekrardan girmiş. konu ile ilgili tahmini oaln arkadaşlar varsa ve söylerse sevinirim.

teşekkür ederim.

yeniden yenilediğimde erbil_tiryaki@hotmail.com adresi çıktı bu seferde üye giriş kısmında ve şifreyi unuttum kısmına tıklayıp yolla dediğimde şifreyi mail e yolladı.bu demek oluyorki kayıtlı bir mail,kayıtlı olmayan bir mail in şifresini nasıl yollasın

Bu sepete fazla ekleme olayı ile ilgili ,sanırım yukardaki arkadaşın verdiği linkten gidiyorsunuz ,farkettimki bu link ile sepette 2 ürün görünüyor.Ana sayfayı normal açmışsak sepet bol olarak geliyor.Sanırım sorun bundan.

• konuyu açan arkadaşın linkinden gitmedim direk,googleden aratıp girdim siteye daha sonrada son kullananlardan girdim hep,sayfayı her yenile dediğimde yada girip çıktığımda bu olay tekrarladı.firmaya mail atıp durumu bildirdim ama bir cevapta gelmedi. gerçi hallettim işimi botumu aldım :) görenlerde çok beğendi,alacak olan arkadaşlara önerebilirim rahatlıkla,yazın giyilmesi imkansız ama kış için harika bir bot.yoldan alayım deseniz bu botu bu fiyata alamazsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: Opt

quote:

Orjinalden alıntı: yyusa

www.tchibo.com.tr dan termal bot siparişi vermek istedim,sayfaya girdiğimde sipariş sepetimde 3 ürün olduğunu gördüm,hayırdır diyip sepete baktığımda seçmiş olduğum termal botu ve hiç alakamın olmadığı 2 farklı ürünle karşılaştım,diğer iki ürünü silip sayfayı yenile dedikten bir süre sonra bu seferde 4 sipariş gördüm,1 tanesi 43 numara (benim siparişini geçmek istediğim bot) iki yine alakasız ürün ve 1 tane daha 45 numara termal bot. allah allah dedim yine sildim 43 numara bot harici siparişleri. tekrar yenile dedim sayfayı bu seferde 3 adet termal bot gördüm siparişimde ve yine alakam olmayan bir ürün daha, üye girişi yapmak istediğimde ise salihm35@gmail.com adresi ile karşılaştım mail girilen kısımda işkillenip internet bağlantımı kestim ve bağlandıktan sonra yine üye girişine tıkladığımda bu seferde kendinibil@hotmail.com diye bir mail adresi ile karşılaştım mail girilen yerde, daha sonrada şuan hatırlamadığım başka bir maille yine karşılaştım.şifremi unuttum butonuna tıkladığımda ise şifreniz mailinize yollanmıştır dedi.
    belki mail kısmındaki mailler örnek olarak çıkıyordur diyeceğim ama alışveriş sepetimin alakasız ürünlerle dolması her sayfayı yenileyişimde ve siparişini geçmek istediğim termal botunda sürekli adet olarak atması çok garibime gitti, şuan tekrardan yenile dedim ve boşalttığım sepetime termal bot tekrardan girmiş. konu ile ilgili tahmini oaln arkadaşlar varsa ve söylerse sevinirim.

teşekkür ederim.

yeniden yenilediğimde erbil_tiryaki@hotmail.com adresi çıktı bu seferde üye giriş kısmında ve şifreyi unuttum kısmına tıklayıp yolla dediğimde şifreyi mail e yolladı.bu demek oluyorki kayıtlı bir mail,kayıtlı olmayan bir mail in şifresini nasıl yollasın

Bu sepete fazla ekleme olayı ile ilgili ,sanırım yukardaki arkadaşın verdiği linkten gidiyorsunuz ,farkettimki bu link ile sepette 2 ürün görünüyor.Ana sayfayı normal açmışsak sepet bol olarak geliyor.Sanırım sorun bundan.

Fenerbahçe S.K

yyusa

• Ankara Etlik forumda sadece 44 numara 1 tane kaldı.alamayanlara duyrulur
  • Bende uzun bekleyişten sonra siparişimi verdim. Botu kışın motosiklet kullanırken ve ara sıra dağ kamplarında giymeyi düşünüyorum. Özellikle motosiklet kullanımında nasıl bir durum olur?(Korumalı motosiklet botum mevcut ancak çok hantal olduğu ve yürüyüşlerde bana sıkıntı yarattığı için bu ürüne yöneldim)

bende 45 numarasını sipariş ettim gelince bakacağız nasıl

bence gora tex malzeme en iyisi .ucuz etin yahnisi.
  • bugün dahil 43 numara çevremdekilere 4 üncü BOT uda aldım. bilek kısmı haliyle yastıklı - kalın ama çok sıcak. KAR BOT u ibaresi yanlış. KURU SOĞUK olmuyor mu? hiç hem geniş paçalı herşeyle rahat kullanılır ve giyilir. 2 yıl garanti kargo masrafı onlara ait iade / değişim imkanı var.

keşke siyah renk ağırlıklı da olsa idi yada bayan tarzı bir şeyler.
  • ben de aldım botumu, haber verene çok çok teşekkürler. Yorumlar son derece haklı bu arada, ben de estetik olmayışını düşünüp kararsız kalmıştım. ama bu fiyata böyle sıcak tutacak bir bot da alınmaz söyleyim. sırf aldım gelince bakarız dedim, içine elimi soktum yumuşacık. tamamen tüylü müylü, bayağı da kalın boğaz kısmı falan. (çok kötü anlatım oldu ya :) kesinlikle üşütmez. birincil bot olarak tavsiye etmem ama, soğuk havalarda iyi olur, ayağı sıcak, kafayı serin tut a uyanlar için kesinlikle tavsiye ederim.
    Bu arada son ayrıntı; tipi de o kadar kötü durmaz koyu renk pantolonlar altında.

quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

bugün dahil 43 numara çevremdekilere 4 üncü BOT uda aldım. bilek kısmı haliyle yastıklı - kalın ama çok sıcak. KAR BOT u ibaresi yanlış. KURU SOĞUK olmuyor mu? hiç hem geniş paçalı herşeyle rahat kullanılır ve giyilir. 2 yıl garanti kargo masrafı onlara ait iade / değişim imkanı var.

keşke siyah renk ağırlıklı da olsa idi yada bayan tarzı bir şeyler.
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.