Şimdi Ara

Erkek Termal Bot 27,95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ilandaki fotoğraf var fakat gerçek çekilen bir fotoğraf daha iyi olur kanısındayım.

Orjinalden alıntı: sioux

bu botlardan bende görüp almadım tasarımı faciaydı caddede falan giyilecek bişey değil estetikten yoksun arama kurtarmacı değilseniz es geçiniz

Yukardaki mesajda da belirttiğim gibi bu botu alıp caddede sokakta giyerim diye düşünenler almasın.
    Soğuk iklim botu zaten bu (Boşuna termal yazmamış adamlar). Kışı çok soğuk ve karlı geçirmeyen yerlerde kullananlar pişecektir bo botla....
    Bunu kışın abanta hedikli yürüyüşe gittiğimizde filan giyeceğim ben. Bu özelliklere sahip markalı botlar 200-300 ytl civarıdır bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETA -- 31 Mart 2009; 21:42:27 >
  • Fotoğraf isteyen arkadaşlar olmuş buyursunlar....

Resim1
    Resim2
    Fotoğraf Galerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETA -- 31 Mart 2009; 22:25:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ETA

Fotoğraf isteyen arkadaşlar olmuş buyursunlar....

Resim1
    Resim2
    Fotoğraf Galerisi

Allah razı olsun.

Ben almaya karar verdim. Botun tipi güzel sayılmaya bilir fakat saten karda çamurda giyeceğimiz için ne farkeder ki. Millet ayağımıza mı bakıyor ?
    Hafta sonu mağazaya uğrayabilirim 42 numara lazım yoksa mecbur 43 numara sipariş edeceğim.

• haber için teşekkürler, bende 43 numaradan aldım, ucuz ve iyi bir şeye benziyor, buraların soğuğu yaman olur, eninde sonunda alacaktık zaten
  • tip tam ofsaytmış ama yemişim tipini ben verdim siparişi yanına da bir iki ıvır zıvır daha söyledim. bu özellikler gtek kelimeyle mükemmel. tipi boşverin termal olayı geçrekten büyük bir konfor. bende hemde içlik hem tabanlık tişört ne varsa aldım termal ürünlerin. hem üşütmüyor hem ısınmış ayağı soğutmuyor. termal olayı süper tişörtlrti teri dışarı atıyor. normalde bu tarz şeyler outdoor cular içindir ama bana farketmez benim için tam ideal ürünler

bakıp incelerim yazarım size - gerçek foto eklerim hem

İETT sağolsun mahrumiyet bölgeside oturup 40 dk durakta bekleyenler için ideal bir ürün.

internet üzerinden almayı düşünüyorum, günlük kullanıma uygunmudur ?
    bilek kısmı çok kabamı ? sadece kardamı kullanılır ?

quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

dün sipariş verdim UPS le bugün geldi

bakıp incelerim yazarım size - gerçek foto eklerim hem

İETT sağolsun mahrumiyet bölgeside oturup 40 dk durakta bekleyenler için ideal bir ürün.

• www.tchibo.com.tr dan termal bot siparişi vermek istedim,sayfaya girdiğimde sipariş sepetimde 3 ürün olduğunu gördüm,hayırdır diyip sepete baktığımda seçmiş olduğum termal botu ve hiç alakamın olmadığı 2 farklı ürünle karşılaştım,diğer iki ürünü silip sayfayı yenile dedikten bir süre sonra bu seferde 4 sipariş gördüm,1 tanesi 43 numara (benim siparişini geçmek istediğim bot) iki yine alakasız ürün ve 1 tane daha 45 numara termal bot. allah allah dedim yine sildim 43 numara bot harici siparişleri. tekrar yenile dedim sayfayı bu seferde 3 adet termal bot gördüm siparişimde ve yine alakam olmayan bir ürün daha, üye girişi yapmak istediğimde ise salihm35@gmail.com adresi ile karşılaştım mail girilen kısımda işkillenip internet bağlantımı kestim ve bağlandıktan sonra yine üye girişine tıkladığımda bu seferde kendinibil@hotmail.com diye bir mail adresi ile karşılaştım mail girilen yerde, daha sonrada şuan hatırlamadığım başka bir maille yine karşılaştım.şifremi unuttum butonuna tıkladığımda ise şifreniz mailinize yollanmıştır dedi.
    belki mail kısmındaki mailler örnek olarak çıkıyordur diyeceğim ama alışveriş sepetimin alakasız ürünlerle dolması her sayfayı yenileyişimde ve siparişini geçmek istediğim termal botunda sürekli adet olarak atması çok garibime gitti, şuan tekrardan yenile dedim ve boşalttığım sepetime termal bot tekrardan girmiş. konu ile ilgili tahmini oaln arkadaşlar varsa ve söylerse sevinirim.

teşekkür ederim.

yeniden yenilediğimde erbil_tiryaki@hotmail.com adresi çıktı bu seferde üye giriş kısmında ve şifreyi unuttum kısmına tıklayıp yolla dediğimde şifreyi mail e yolladı.bu demek oluyorki kayıtlı bir mail,kayıtlı olmayan bir mail in şifresini nasıl yollasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 2 Nisan 2009; 1:24:46 >

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• quote:

Orjinalden alıntı: yyusa

www.tchibo.com.tr dan termal bot siparişi vermek istedim,sayfaya girdiğimde sipariş sepetimde 3 ürün olduğunu gördüm,hayırdır diyip sepete baktığımda seçmiş olduğum termal botu ve hiç alakamın olmadığı 2 farklı ürünle karşılaştım,diğer iki ürünü silip sayfayı yenile dedikten bir süre sonra bu seferde 4 sipariş gördüm,1 tanesi 43 numara (benim siparişini geçmek istediğim bot) iki yine alakasız ürün ve 1 tane daha 45 numara termal bot. allah allah dedim yine sildim 43 numara bot harici siparişleri. tekrar yenile dedim sayfayı bu seferde 3 adet termal bot gördüm siparişimde ve yine alakam olmayan bir ürün daha, üye girişi yapmak istediğimde ise salihm35@gmail.com adresi ile karşılaştım mail girilen kısımda işkillenip internet bağlantımı kestim ve bağlandıktan sonra yine üye girişine tıkladığımda bu seferde kendinibil@hotmail.com diye bir mail adresi ile karşılaştım mail girilen yerde, daha sonrada şuan hatırlamadığım başka bir maille yine karşılaştım.şifremi unuttum butonuna tıkladığımda ise şifreniz mailinize yollanmıştır dedi.
    belki mail kısmındaki mailler örnek olarak çıkıyordur diyeceğim ama alışveriş sepetimin alakasız ürünlerle dolması her sayfayı yenileyişimde ve siparişini geçmek istediğim termal botunda sürekli adet olarak atması çok garibime gitti, şuan tekrardan yenile dedim ve boşalttığım sepetime termal bot tekrardan girmiş. konu ile ilgili tahmini oaln arkadaşlar varsa ve söylerse sevinirim.

teşekkür ederim.

Benimde başıma benzer olaylar geldi. Firefoxla bir türlü siparişi veremedim.Explorer kullanınca anormallikler ortadan kalktı.Explorerla dene birde..

Düzeltme: Şimdi farkettim sen zaten explorer kullanmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal08 -- 2 Nisan 2009; 1:27:44 >

• Böyle bir olay benim de başıma gelmişti.
    Darty'nin internet sitesinde de bir sorun vardı. Sayfaya giren herkes benim kişisel bilgilerimi görüyordu. Donanimhaber forumda birisi adımı soaydımı ve adresimi yazdığı zaman şok olmuştum. Çerezleri temizleyerek bir dene istersen eğer aynı olay devam ederse başka bir tarayıcı kullanmanı tavsiye ederim.

Orjinalden alıntı: kemal08

quote:

Orjinalden alıntı: yyusa

www.tchibo.com.tr dan termal bot siparişi vermek istedim,sayfaya girdiğimde sipariş sepetimde 3 ürün olduğunu gördüm,hayırdır diyip sepete baktığımda seçmiş olduğum termal botu ve hiç alakamın olmadığı 2 farklı ürünle karşılaştım,diğer iki ürünü silip sayfayı yenile dedikten bir süre sonra bu seferde 4 sipariş gördüm,1 tanesi 43 numara (benim siparişini geçmek istediğim bot) iki yine alakasız ürün ve 1 tane daha 45 numara termal bot. allah allah dedim yine sildim 43 numara bot harici siparişleri. tekrar yenile dedim sayfayı bu seferde 3 adet termal bot gördüm siparişimde ve yine alakam olmayan bir ürün daha, üye girişi yapmak istediğimde ise salihm35@gmail.com adresi ile karşılaştım mail girilen kısımda işkillenip internet bağlantımı kestim ve bağlandıktan sonra yine üye girişine tıkladığımda bu seferde kendinibil@hotmail.com diye bir mail adresi ile karşılaştım mail girilen yerde, daha sonrada şuan hatırlamadığım başka bir maille yine karşılaştım.şifremi unuttum butonuna tıkladığımda ise şifreniz mailinize yollanmıştır dedi.

teşekkür ederim.

Benimde başıma benzer olaylar geldi. Firefoxla bir türlü siparişi veremedim.Explorer kullanınca anormallikler ortadan kalktı.Explorerla dene birde..

valla arkadaşım explorer le giriyorum sayfaya, adam ne oluyoruz yoksa birşeylermi oluyor diye korkuyor doğrusu,bu tarz bir sorun varsada nasıl bunu bilemiyorlar,biliyorlarsada neden çözmüyorlar acaba.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

Böyle bir olay benim de başıma gelmişti.
    Darty'nin internet sitesinde de bir sorun vardı. Sayfaya giren herkes benim kişisel bilgilerimi görüyordu. Donanimhaber forumda birisi adımı soaydımı ve adresimi yazdığı zaman şok olmuştum. Çerezleri temizleyerek bir dene istersen eğer aynı olay devam ederse başka bir tarayıcı kullanmanı tavsiye ederim.

benden önce sayfaya giren kişilerin sepetleri ve giriş maillerini gördüğümü söylüyorsunuz sanırım.aynı şekilde o zaman benimde sepetimi ve mailimi farklı insanlar görüyor.ödeme bölümüne kadar hiç gitmedim kart bilgilerimi girdiğim vakit onlarıda görme ihtimalleri olabilir o zaman.

çerezleri daha yeni temziledim ordan bri sorun olduğunu düşünmüyorum.

Fenerbahçe S.K

yyusa

• bende termal bot almak istiyorum.. kalıba göre 41.5 - 42 alıyorum genelde..
    43 numara çokmu büyük olur arkadaşlar?

Orjinalden alıntı: fortress34

bende termal bot almak istiyorum.. kalıba göre 41.5 - 42 alıyorum genelde..
    43 numara çokmu büyük olur arkadaşlar?

Mağazalarına uğrayabilme şansın olursa belki 42 numra bulabilirsin.
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.