Şimdi Ara

Erkek Olmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sslerde iki farklı erkeği görüyoruz. Facebookta bir arkadaş paylaşmış. İlk ssteki erkekse diğer sslerdeki ne diye... Açıkçası karakterim ilk ssteki gibi olduğu için seviniyorum ve gurur duyuyorum. Sevince tamamen sonuna kadar sevmek ve onu sahiplenmek. Birinin sizi sahiplenmesi ve sizin de başka birini sahiplenmeniz o kadar değerli bir duygu ki.Hiçbir şekilde sevgiyi esirgememek ve onu bırakmamak yani pes etmemek.Aşık olunca sonuna kadar aşık olmak. Açıkçası benim felsefem bu.

Gerçekten sevmediğin aşık olmadığın bir kıza öyle gözüküp de kızın duygularıyla oynamak karaktersizlikten başka bir şey değil. 2. sste adam büyük ihtimalle kıza umut vermiş vermiş ve yarı yolda bırakmış. Şimdi bu (!) adam şu "kaşar" diye nitelendirdiğimiz kızlardan ne farkı var acaba? Bence hiçbir farkları yok Dh üyelerinin de görüşlerini alayım dedim. Çünkü 3 senedir bu forumdayım ve bu konu üzerine o kadar çok konuşuldu ki ve cidden çok şaşırdığım mesajlarla karşılaştım.

Ve genelde bu sslerde kızla erkeğin yeri tam tersi oluyor

İlk ss

Erkek Olmak...

Diğer ssler

1)
     Erkek Olmak...

2)
     Erkek Olmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PetrovaFire -- 12 Aralık 2013; 23:48:50 >

• Aynı kafadayız. Ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdiki asklar whatsappta mi geciyor

• Ulan döveceksin böylelerini

• 2.resimdeki kıza ben üzüldüm böyle erkekmi olur
  • iyi yapmış
  • ikisi de whatsapp ergeni desek daha mantıklı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    REDDEDİLEN BİR KIZ OLMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diğer sslerdeki adam muhtemelen daha önce bir kızdan buna benzer bir kazık yediği için şu anda böyle davranıyordur , haklı demiyorum ama benim düşüncem ondan dolayı böyle davranıyor olması...
  • 1- Maço imajı vermeye çalışan erkek tipi, içinde tavşan yatıyordur aslında. Öyle "benimsin ulan asarım keserim" demekle erkeklik olunmuyor

2-Arkadaşın egosu çok yüksekmiş. Kız da zavallım içindeki kezbanı ortaya çıkartsaydı keşke.

Sonuç;

Erkeklik yürekle olunuyor.
    Aşk vatsapta yaşanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 12 Aralık 2013; 23:35:36 >
  • 2. Çocuğa iyi sövdüm
    eğer csb değilse kıza cidden çok yazık olmuş. Ya böyle diyen bir kız bırakılır mı bee
    Bi an kendimi kızın yerine koydum ağlayasım geldi
    daha çok severim yazmış
    cidden adam değil böyleleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ObsessionC

diğer sslerdeki adam muhtemelen daha önce bir kızdan buna benzer bir kazık yediği için şu anda böyle davranıyordur , haklı demiyorum ama benim düşüncem ondan dolayı böyle davranıyor olması...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Bu sslerde iki farklı erkeği görüyoruz. Facebookta bir arkadaş paylaşmış. İlk ssteki erkekse diğer sslerdeki ne diye... Açıkçası karakterim ilk ssteki gibi olduğu için seviniyorum. Sevince tamamen sonuna kadar sevmek ve onu sahiplenmek. Birinin sizi sahiplenmesi ve sizin de başka birini sahiplenmez o kadar değerli bir duygu ki.Hiçbir şey sevgiyi esirgememek.

Gerçekten sevmediğin aşık olmadığın bir kıza öyle gözüküp de kızın duygularıyla oynamak karaktersizlikten başka bir şey değil. 2. sste adam büyük ihtimalle kıza umut vermiş vermiş ve yarı yolda bırakmış. Şimdi bu (!) adam şu "kaşar" diye nitelendirdiğimiz kızlardan ne farkı var acaba? Bence hiçbir farkları yok Dh üyelerinin de görüşlerini alayım dedim. Çünkü 3 senedir bu forumdayım ve bu konu üzerine o kadar çok konuşuldu ki ve cidden çok şaşırdığım mesajlarla karşılaştım.

Ve genelde bu sslerde kızla erkeğin yeri tam tersi oluyor

İlk ss

Erkek Olmak...

Diğer ssler

1)
     Erkek Olmak...

2)
     Erkek Olmak...

Ulan 1.55 diye reddetmil hemde başkasını seviyorum demiş arkadaş o kadar gerizekalı ki bende işler sevgiyle yürümüyo diyo kızada başkasını seviyorum diyo ulan hepsini yakıcan sabun yapıcan

• Bu samsungun yazılar da ne igrenc be insanı mesajlaşmaktan sogutur

• Ne biliyim duygulandim lan kiza uzuldum. bir kiz beni boyle sevecek hayatta birakmam

• Kıza acıdım, şahsen hayatta yapamam böyle bir şeyi. Birini öldürmüş gibi olurum...
  • 2. si her kimse beyinsizin teki orası kesin, lafa bak 1.55 sin lan mış. Terbiyesiz
  • Başlığı görünce
    Konuyu bi kızın açtığını sandım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma.Saçma yani. Ne denir...
  • İkinci resimdeki Rüzgar erkoçlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Bu samsungun yazılar da ne igrenc be insanı mesajlaşmaktan sogutur

Erkek Olmak...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.