Şimdi Ara

Erkek Hakları ve The Red Pill Belgeseli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
43
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kadınlar eşitlik değil ayrıcalık istiyorlar ve gerçek eşitliği önlerine koysan eminim isyan ederler.
    şiddet diyecekler içinde şiddet hepimizin sorunu, kadına şiddeti öne çıkarıp diğerlerini görmezden gelmek bizi çözüme götürmez.
  • Sonunda guzel ve ise yarar bir konu acildi su forumda.
  • Bazen farklı bir bakış açısı şart gerçekten tebrik ederim böyle otobüs trollerinden sonra güzel farklı bir konu emeğine sağlık
  • Benim Mesleğim içinde bile kadın erkek ayrımı o kadar fazla ki



    Görseniz aynı parayı aldığımıza şaşırıp yarı yarıya almalarını beklerdiniz(yapılan işe kıyasla)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: largo21

    Erkekleri kesinlikle kadınlardan üstün görmüyorum ama bu yazdıklarını gördükten sonra senden üstün olduğuma inanıyorum çünkü yazdıklarımı okumamadan ezbere cevap vermişsin.Ben bunu yapmam.Yazdıklarımın hiçbir yerinde erkek üstünlüğü yok.Ön yargıyla yazdıysan eğer yazdıkların kayda değer değil demektir.

    Sana tavsiyem ilk önce Türkçe yazmayı bir öğren gerçekten ne yazdığını anlayamıyorum."Evsiz kadinlara sahip olmasino biliyorsunuz. Evlenmeyin o zaman? Kadin icin olecek adamlar kadinlar hayatini yasiyor diyor." Bu hangi dilde yazılmış bilmiyorum ama Türkçe olmadığı kesin.

    Son yazdığına gelince.Yine yazdıklarımı okumadığın ortaya çıkıyor.Kadın haklarıyla ilgili ne demişim.

    Yine diyorum bu yazdıklarım kesinlikle gerçekten şiddete uğramış, hakları yenilmiş kadınların hakları verilmesin anlamına gelmiyor.Ya da onlara siddet uygulayanları savunmak değil.Kadınların hakları kesinlikle korunmalı.Hiç kimse bir canlıya şiddet gösteremez ona saldıramaz.Ve kadınlar da istediği kıyafeti giymekte istediği okulda okumakta istediği saatte dışarı çıkmakta özgürdür bunun aksini bile tartışmak barbarlıktır.Bunları yazıyorum çünkü bu konuyu konuştuğun zaman hemen orta çağ kafasında kadınları eve kapatmak isteyen kadın düşmanı etiketi yapıştırmak istiyorlar ama bu kesinlikle doğru değil.


    Hocam merak etmeyin, ortalama bir homo-sapiens zeka seviyesine sahip birisi , bunları açıklamak için çaba sarf etmeseniz bile , bahsettiğinizin hakaret değil de adaletsizlik olsuğunu anlardı. Ama ne beklersiniz ki işte, herkes o zeka seviyesine sahip değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazıya kısaca bir göz attım. Yazıda mantıklı şeyler olsa da saçma argümanlar da var. Mesela şiddet konusu, savaşlar, iş yaparken yardım vs. Kadın ve erkek tamamen eşit değildir ve feminizm kadın erkek eşitliğini değil kadın-erkek HAKLARININ eşitliğini savunmaktır. Bir erkeğin fiziksel olarak kendisini kadına karşı savunması ile bir kadının kendini bir erkeğe karşı savunması bir mi? Tabii ki kadına şiddet olaylarının gündeme gelmesi gerekiyor. Bunu oranlamak, karşılaştırmak çok saçma. Sokakta tek başınayken bir kadın nasıl kendini bir erkeğin saldırısına karşı savunabilir? Belki yakın dövüş eğitimi almış kişiler falan anca savunabilir, o da belki. İş yaparken kadınlara yardım edilir, erkeklere sorulmaz demişsiniz. Ne kadar saçma bir argüman bu ya, ortalama herhangi bir kadın fiziksel olarak herhangi ortalama bir erkeğe göre daha az güçlüdür. Savaş konusunda da öyle, kadınların erkekler gibi savaşa, askere gitmesini istemek saçma geliyor bana. Bazı ülkelerde kadınlara da zorunlu askerlik var ama yine ortalama bir kadın herhangi bir tüfeği/silahı taşıyıp kullanacak fiziksel güce sahip değildir, savaşa giren kadın sayısının erkeklerle eşit olmasını beklemek yine saçma. Yaş ve birey eşitliği deyip küçük çocuklara da iş yaptırın, yük taşıtın, savaşa gönderin o zaman. Feminist biri olsam da feminaziliğe ben de karşıyım ama feminazilik feminizmin abartılmış haliyse bu konu da aynı abartının erkekler tarafından yapılmış olanı bence. Hiç fark yok.

    Şu basit detayı kaçırıp bir sürü sapır saçma konular açıyorsunuz kadınlara karşı. Şunu öğrenin artık: Mesele KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ DEĞİL KADIN-ERKEK HAKLARININ EŞİTLİĞİ




  • Meselemiz gerçekten kadın erkek eşitliği ise arkadaş sonuna kadar haklı. forumda bu tarz düşündüren, tartıştıran bir konu daha görmek sevindirici.
  • Erkek haklarını savunmak için tek yol FEMİNİZM!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ichyn

    Şahsen ben tüm erkekleri de eşit tutmuyorum. Bağnaz geri kafalı bir erkek yine ömür boyu nafakasını ödesin, ömür boyu hapis yatsın umrumda değil. Bazı verdiğin örnekler çok doğru ama zaten Batı toplumu kadın erkek eşitliği aşalı çok oldu. Şu anki tartışılanlar ortadoğu, geri kalmış ülkelerdeki kadın erkek eşitsizliği. Batıdaki feminler bunları göstererek olay çıkarıyorlar.

    Doğunun da cok umrundaydı batıdakı femenler. Doguda savaştan femene sora gelmıo.





    Şurayada eşitligı aşan bir batı çizelim :) şaka bır yana pek öyle değil maalesef



    https://seyler.eksisozluk.com/isvec-neden-tecavuz-vakalarinda-en-ust-siralardaki-ulkelerden-biri?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_term=post



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 22 Ocak 2018; 1:55:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok güzel konu. buraya bir sürü meriç-gındıl saldıracaktır siz aldırmayın onlara. vücutlarında testesterondan eser yok.
    diğer problemlere nasıl çözüm bulunur bilmiyorum. ama nafaka olayına geince her erkek evlenirken evlilik sözleşmesi imzalamalı. bu şekilde kadınlar boşanırken maddi hiçbir şey talep edemezler. öyle ailelerin baskısına yada kadınların ben seni seviyorum sözleşme yaparsan evlenmem demesine falan eyvallah etmeyin. yoksa çok üzülürsünüz. aile mahkemelerinde emin olun erkekler paramparça ediliyor. isterseniz o mahkemeleri tecrübe edinmiş adamlara bir sorun. tabi anlatabilecek takati kaldıysa adamlarım. devletin evlilik sözleşmesini zorunlu hale getirmesi için baskı uygulamak gerek. birde ne yapın edin boşanırken çocuğun velayetini üzerinize alın yoksa çocuk için yine sizden tonla nafaka alırlar o paralarda yine kadının eline kalır.

    https://onedio.com/haber/bosanmak-onlara-pahaliya-patladi-bosanirken-esine-servet-odemek-zorunda-kalan-unluler-755765
    http://www.milliyet.com.tr/besiktasli-eski-oyuncu-tutuklandi--besiktas-1792076-skorerhaber/
    http://www.milliyet.com.tr/eboue-nin-drami-intiharin-galatasaray-2578547-skorerhaber/










  • Bir de öne çıkarmışlar şu konuyu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Staying Alive

    Hocam adam meriçlikte çığır açtı, çağ atladı resmen. Ne zaman denk gelsem yazdıklarına sinirden dişlerimi sıkıyordum blokladım kurtuldum. Ne yazmış diye açıp baktım yine sinirlendim. Tutacaksın kulağından atacaksın 20 sinirli feminist karının arasına, anlayacak dünyanın kaç bucak olduğunu.

    Forumdaki bi mesaja bu tepkiyi veriyorsan gercek hayatta ne yapacaksin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Yazıda zaten istatistiklerin neden yüksek gözüktüğunü belirtmiş. Batı'nın sicili tertemiz mi tabi ki değil, orada da illaki tecavüz vakaları oluyor, ne kadar gelişmiş olursa olsun. Tacizci/tecavüzcünün çoğu zaten mülteci tayfadan. Bence Türkiye ile İsveç'i karşılaştırmaya bile gerek yok bu konuda.



    Doğunum umrunda olmadığı için bu haldeler zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanı kadın ve erkek diye ayırırsak, kadın ve erkek kalıplarına göre değerlendirme yapmak durumunda kalırız.
    Kadın : Muhtaç, zayıf, güçsüz, ana vs...
    Erkek : Güçlü, bağımsız, güçlü, istediği zaman istediğini yapmakta özgür vs...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ichyn

    Yazıda zaten istatistiklerin neden yüksek gözüktüğunü belirtmiş. Batı'nın sicili tertemiz mi tabi ki değil, orada da illaki tecavüz vakaları oluyor, ne kadar gelişmiş olursa olsun. Tacizci/tecavüzcünün çoğu zaten mülteci tayfadan. Bence Türkiye ile İsveç'i karşılaştırmaya bile gerek yok bu konuda.



    Doğunum umrunda olmadığı için bu haldeler zaten.

    Karşılaştırma yapmadım. Sen batı aşmış deyince belirtmek istedim. Ayrıca okumadın mı tam yazıyı. Anlatmak istediğim tecavüz olayı değildi eşitlik olayı idi. Konu başlığına uygun bı durum attığım link

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğwndiğim kadınlar beni dövsün, tükürsün, ısırsın vursun bana gıkımı çıkarmam,
  • Beyler arkadaş bir yerden giriş yapmaya çalışmış ama konu başka yerlere gitmiş.



    Kırmızı hap öğretisi için erkekadam.org a bakabilirsiniz.



    Merak edenler burada vakit kaybetmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı konularda kadınlar ayrımcılığa bazı konularda erkekler ayrımcılığa uğruyor.

    özellikle bu durum ülkeden ülkeye, toplumdan topluma değişiyor. o yüzden genel bir değerlendirme imkansız.


    ayrıca erkekler kadınlara göre fiziksel olarak daha güçlüdür. bu da iki cinsiyet arasındaki en büyük farklardan birisi. ona göre düşünmek lazım.
  • AĞLA MERİÇ KUDUR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.