Şimdi Ara

Erkek Buz Lazer epilasyon yanılgısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda taze tecrübeli biri olarak yıllardır müdavimi olduğum bu forumda konu ile ilgili görüşlerimi yazmak boynumun borcu dedim ve konuyu açtım.

evet arkadaşlar konu başlığında da anlayacağınız üzere ben en azından kendi adıma yaşadıklarımı anlatayım anlatmazsam çatlarım çünkü. başka bünyede aynı tepkiyi vermez, keşke 4 seans daha alsaydınız vb bahaneleri şimdiden duyduğumu biliniz.

instagramda gördüğüm bir reklam üzerine İstanbul Anadolu yakasının güzide semtlerinden birinde geçen sene bugünlerde o zamanın şartlarında 8 seansı 10 bin tl ye anlaştık. daha sonra lazere gelirken tüm vücudu jilet yapacaksın dediler tam bir işkence olsa da mecburen yaptım.

ve her ay buraya gelmek zorunda , bu işleri yapmak zorundaydım. içeride buz gibi bir odada 1-1.5 saat atışların acısına bazen az bazen çok olsa da katlandım. 1 gün banyo yok dediler okey dedim. sonrasında az da olsa kabarcıklar jilet acısı vb acılar çektim.

oraya zaman ayırmak için her ay jiletleme için 2 saat banyoda eğil doğrul akıttığın su kenarda dursun...

arabana bin benzin harca oraya git orada 1.5 sa vakit geçir vs vs vs bunlar sadece aklıma gelenler...

ve 8 seans bitip vedalaşınca "oh bee" dedim kurtulduk hem tüylerden hem bu ritüellerden..

ve bilin bakalım son seansın üstünden 3-4 ay geçince ne oldu ?????

ESKİSİNDEN DAHA FAZLA TÜYLERİM OLDU...HAYIRLI OLSUN............!

bunları neden anlattım birincisi kendi derdimi paylaşmak zira para burada inanın son konu 10 bin lira yansa da hayatınızda birşey değişmez. ama süreçte yaşadıklarımı düşündükçe sinirlerim acayip bozuluyor. bu kadar eziyet bunun için miydi ??

En önemli şeyi atladım. biz 2 arkadaştık ve o benden daha beter şu anda eskisinden daha fazla oldu.

yani siz siz olun ya garanti sözü alın ki hiçbiri vermeyecektir. yada 8 seans hikaye bilmiyorum...

• Ben lazere 20 seans gitmiş ve çözüm bulamamış birsiydim ta ki aşağıdaki konuyu görene kadar. Senin çözümde aşağıdaki konuda;

donanımhaber forum
    erkeklere özel lazer epilasyon | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/erkeklere-ozel-lazer-epilasyon--102573982

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

koltuk altı bende de en son çıkan yer oldu. sözde makineleri en iyisi idi............. sizin son seanstan ne kadar geçti mesela ?

makine olarak iyi sıfır bir makine idi ve o zamanlar seansa giren arkadaşlar birçok merkeze yevmiyeli gittiğini ve bunun iyi bir makine olduğunu söylerdi. bilmiyorum tabi.

ben onun acısını bilmiyorum da onu da yaptırıp üzerinden 6 ay geçmiş "gerçek kullanıcı" insanlar bulmak lazım salon sahiplerinin yaroumları değilde..

ayrıca kafama takılan tüm vücütta 5.000.000 / 5.500.000 tüy kökü varmış kabaca bir hesaba göre 500 bini saç özel bölge çık kaldı 5 milyon

imkansız gibi ama hadi her saniye birini alsa ki gerçekten çok zor :

5.000.000 / 60 = 83.333 dakika yani 1.390 saat molası yanılması 2.000 saat haftada 3 saat gitsen imkansız da.. 666 hafta bu da kabaca 13 sene yapar :)

güldür güldür de fikrinin evin kapısına sandalye attığı meşhur skeç geldi aklıma :)))))))))))))

OTUR EVİNDE YAAA........

Sende kıymetli zamanını harcama diye aslanım bu yazılanlar.

IPL (Intense Pulsed Light) yaptırınca genelde kıllar bir süre sonra geri çıkar — çünkü bu yöntem lazer epilasyon değil, ışık bazlı epilasyondur.

Size yapılan muhtemelen yukarda, duyduğum ve yapay zekadan aldığım veri aşağıda.

En iyisi: Diode + Alexandrite kombinasyonlu lazer (örneğin Soprano Titanium veya Candela Gentle Pro).

Kalıcı sonuç

Her cilt tipine uygun

Acısı az, hızlı ve güvenli

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.