Şimdi Ara

erikli'de yazlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar erikli'den yazlık tutmayı düşünüyoruz şöyle 1 ay kalabileceğimiz.daha önce 6 seneden beri hep yeniçiftliğe gidiyoruz ama artık farklı biryerlere gitme zamanı geldi diye düşünüyorum.yeniçiftlikte hoştu, denizi gittiğimizde sahillere felan temiz sayılmazdı ama genede yüzülüyordu.sığ olan biryerdi birde.neyse konuyu açma sebebime gelince erikliye hiç gitmedim, erikliye gidenler, veya orada yazlığı olanlar denizi nasıl acaba güzel mi ? (illa ki herşey dört dörtlük değil ama genede yüzülecek gibi ise gitmeyi düşünüyoruz) herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın...

• 2 yıldır erikli-mecidiye köy diye bi yere gidiyoruz deniz temiz ve sığ + dibi kum taş da değil ama erikli merkez orası kalabalık hiç beğenmedim ama mecidiye sakin tavsiye ederim eriklide cadır kurmak için geniş bi alanda var
  • arkadaşlar yorumlara bakılırsa gerçekten güzel.benimde gönlümde gitmek vardı.artık iyi ya da kötü gideceğim.bu arada snowZi* kardeş yorumunu dikkate aldım, ona göre bende dediğin bölgeye bir bakarım bulursam oradna alırım arıtk.merkeze gitmem artık...tekrar teşekkür ederim, gene yorum yazacak arkadaşlar yazabilerler...
  • yeniçiftlik çoktan öldü be yaa denizi berbat erikli bile pislendi bilede mecidiye güzel..eriklide tutun araba varsa mecidiyede girin...3-5 km yol zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Mayıs 2012; 20:41:21 >
  • hocam yaklasık 12-13 yıldır eriklide yazlığımız var geçen 2 yıla kadar hep giderdim
    gerçekten çok renkli bir yerdir
    deniz konusu gerçekten muazzam antalya gibi turizmin beşiği olan yerler kadar temiz denizi var
    mecidiyeköyün boş olmasının nedeni imara açık değilde ondan :) erikliden yürüyerek mecidiyeye gidemezsiniz araç şart ama mecidiye çok temizdir ayrıca biraz gezerseniz başka plajlarda var ücretli ama çok güzel plajlar tabi birazda fazla durmanız gerekiyor tamamını görebilmek için :)
    her konuda yardımcı olabilirim
    2 yıldır adam gibi gitmiyorum çünkü çok değişti eskiden güzeldi ama ne zaman millet buldu orayı bilmeye başladı bence kötü oldu
    acayip acayip mekanlar açıldı saçma sapan değişiklikler yapıldı benimde pek hoşuma gitmedi
    ama o tür bir yeri bulmakta gerçekten çok zordur
    çarşı diye tabir edilen yürüyüş yolu geceleri baya kalabalıktır
    oteller pahalıdır ama pansiyon ücretleri normal
    her yıl gitmek istiyeceğiniz bir mekan
    ama dediğim gibi son 1 yıl boyunca çok bozuldu(insanlar bakımından)
    mekan olarak güzeldir :) dedigim gibi özel mesaj olarakta sorularına cevap verebilirim

• Bu yaz kız arkadaşımla edirne, keşan, erikli ye gittik. Anca iki gün dayanabildik. Gitme amacımız denizinin çok övülmesi ve çok güzel bir yer olmasıydı ama daha otobüsten iner inmez terminalin arka tarafındaki gölün kanalizasyona döndüğünü ve leş gibi koktuğunu hissetmek güzel değildi. Neyse ki kaldığımız yerde bu koku yoktu. Deniz o kadar temizdi ki çok şaşırdım. Çok kalabalık bir yer. Gündüzleri hafta içi olmasına rağmen plajlar full doluydu. Ayrıca plajlardaki seyyar satıcılar acayip derecede rahatsız ediciler. Genelde çingene vatandaşlarımızın hegamonyası altında olan plajlar çok hoşuma gitmedi. Gece hayatı da pek tatmin edici değildi. Bir daha tekrar gideceğimi sanmıyorum.
  • Sucunun yanında yazlıkmı tutulur,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.