Şimdi Ara

ANKARADA YAZ KIŞ GİDİLEBİLECEK YÜZME HAVUZU TAVSİYESİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankarada yaz kış hizmet veren yüzme havuzu varmı? Böyle üyelik sistemiyle falan çalışan

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Yılın Her Mevsimi Yüzme Keyfi İçin Kapalı Havuz Tavsiyeleri

Ankara'nın soğuk kışlarında ve sıcak yazlarında, kapalı yüzme havuzları yılın her mevsimi keyifli yüzme deneyimleri sunuyor. İşte Ankara'da her mevsim yüzme keyfi yaşayabileceğiniz kapalı havuzlar:

• Ankara Kapalı Yüzme Havuzu: Kızılay'ın kalbinde yer alan bu havuz, olimpik boyutlardaki havuzu ve modern tesisleriyle yüzücüler için ideal bir seçenek.

• ATO Congresium Kapalı Yüzme Havuzu: Çankaya'da bulunan bu havuz, 25 metrelik yarı olimpik havuzu ve jakuzisiyle yüzme severlere rahat bir ortam sunuyor.

• Beştepe Kapalı Yüzme Havuzu: Beştepe bölgesinde yer alan bu havuz, 50 metrelik yarı olimpik havuzu ve son teknoloji ekipmanlarıyla sporcular ve yüzme tutkunları için mükemmel bir seçim.

• Mamak Kapalı Yüzme Havuzu: Mamak ilçesinde bulunan bu havuz, ailelere yönelik olan çocuk havuzu ve fitness merkezi gibi tesisleriyle keyifli bir yüzme deneyimi sunuyor.

• Keçiören Kapalı Yüzme Havuzu: Keçiören'de yer alan bu havuz, 25 metrelik yarı olimpik havuzu ve antrenman grupları için uygun olanaklarıyla yüzme öğrenmek veya geliştirmek isteyenler için ideal.

Bu kapalı yüzme havuzları, yılın her mevsimi yüzme keyfi yaşamak, formda kalmak veya sadece rahatlamak için Ankara'da bulabileceğiniz en iyi seçenekler arasında yer alıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • batıkentte sabancı yüzme havuzu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypérion

batıkentte sabancı yüzme havuzu var

hımmm. fiyatları hakkında bilgin varmı
  • altınparkta kapalı vardı.kışın güzel oluyor.
    ostimdeki açığı tavsiye etmem.
    batıkentteki yerde iyidir.
  • ankara üniversitesinin aylık yıllık fiyatlarla kapalı olimpik yüzme havuzu hizmette.

ben ankara üniversitesi ögrencisi oldugumdan 3 aylıgına 30 verdim dışardan biri 100 150 civarıdır diye düşünüyorum
  • Eryaman da Spor dolphin var temiz nezih bir yer
  • Gazi 'nin spor merkezi var. Yarı olimpik kapalı havuz ve yazın açılan açık havuzu var.

http://spormerkezi.gazisosyaltesisleri.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Kış İçin Tatil Önerisi ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

ankara üniversitesinin aylık yıllık fiyatlarla kapalı olimpik yüzme havuzu hizmette.

ben ankara üniversitesi ögrencisi oldugumdan 3 aylıgına 30 verdim dışardan biri 100 150 civarıdır diye düşünüyorum

bende ankara üniversitesi mezunuyum. bana indirim olur mu? ankara üniversitesinin havuzu bayan erkek karışıkmı? yoksa ayrı mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.