< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osgour -- 6 Şubat 2020; 23:55:58 > |
Eren çadırı dikmiş keriz avlıyor.
|
Şifreyi değiştirmeyin arkadaşlar! Pislik yapmayın
|
Muhtemelen yüzü sivilceli , bilgisayar başından kalkmayan asosyal biri.
|
Bu süreçte herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Şöyle bir durum var. Benim hesabımdan hiç alışveriş yapmasanız bile ben yine de vip üyeyim. Yanlış anlaşılma olmasın :) Amacım sizlere yardımcı olmaktı. Genel satış açılmış. Bundan sonra Vip üyenin tek avantajı kargo bedava olması, (normalde 100 tl üzeri bedava) ve Burberry markası ürünlerini görmek. Bu süreçte beni tek kızdıran konu şu oldu, hesabıma site 20 TL indirim kodu tanımladı. Alışveriş yapanlardan biri kullanabilirdi.Ama fırsatçının teki sırf bedava ürün almak için girmiş bu kodla çorap almış :) Normal alışverişini yapsa zaten bir şey demeyeceğim. Aşırı sinirlendim bu olaya. Zaten kendisiylede görüşüp siparişini iptal ettirdim. Onun haricinde herkese yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. |
500binayakkabi com dan sonra bir daha ciddi indirim gelmedi
![]() ![]() |
Şerefsizin teki şifreyi değiştirip duruyor. Aynı şifreyle düzeltiyorum. Bir süre sonra deneyin hallolmuş olur
|
sıkıntı değil. benim hesaptan 1 tl lik alışveriş bile yapılmasa ben daimi vip üyeyim. benim amacım yardımcı olmak. maksat merakını gidersinler. kimse bir şey almasa da olur.
|
Merhaba vip üyelik lazım ise paylaşabilirim. özel mesaj atan kişiler ile paylaşılacaktır. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 6 Şubat 2020; 11:29:56 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|