< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osgour -- 3 Mart 2024; 20:10:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osgour -- 3 Mart 2024; 20:10:53 > |
Muhtemelen yüzü sivilceli , bilgisayar başından kalkmayan asosyal biri.
|
Şifreyi değiştirmeyin arkadaşlar! Pislik yapmayın
|
Bu süreçte herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Şöyle bir durum var. Benim hesabımdan hiç alışveriş yapmasanız bile ben yine de vip üyeyim. Yanlış anlaşılma olmasın :) Amacım sizlere yardımcı olmaktı. Genel satış açılmış. Bundan sonra Vip üyenin tek avantajı kargo bedava olması, (normalde 100 tl üzeri bedava) ve Burberry markası ürünlerini görmek. Bu süreçte beni tek kızdıran konu şu oldu, hesabıma site 20 TL indirim kodu tanımladı. Alışveriş yapanlardan biri kullanabilirdi.Ama fırsatçının teki sırf bedava ürün almak için girmiş bu kodla çorap almış :) Normal alışverişini yapsa zaten bir şey demeyeceğim. Aşırı sinirlendim bu olaya. Zaten kendisiylede görüşüp siparişini iptal ettirdim. Onun haricinde herkese yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. |
500binayakkabi com dan sonra bir daha ciddi indirim gelmedi
![]() ![]() |
Çadır leşşş
Occasions,fasfed fiyatları bşrebir aynısı. Çadır diye ayrıyeten birşey açmalarına hiç ama hiç gerek yokmuş. Cidden bakılacak birşey yok. Fiyatlar çok pahalı. 2 yıl önceki çadırla uzaktan yakından alakası yok. Hatta bazı ürünler kendi sitelerinde daha ucuz burda şişirilmiş. |
Şerefsizin teki şifreyi değiştirip duruyor. Aynı şifreyle düzeltiyorum. Bir süre sonra deneyin hallolmuş olur
|
Sepette ürün gördüğünüzde neden onu silip kendi ürününüzü eklemeye çalışıyorsunuz anlamıyorum ki! Üç dk bekleseniz sepetteki ürünler siparişe dönüşse de ondan sonra devam etseniz olmuyor mu? Bu nasıl bencilliktir!! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 6 Şubat 2020; 11:29:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Domates, Biber, Soğan pişirirsen melemen olur pişirmezsen salata olur...
|
2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
|
= BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI =
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Member of DH since 2001
Best Restoration Druid in the world. Best Pro Evolution Soccer Player in the world Quake 3 arena master When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways.... |
Giden Her Sevgilinin Ardından, Hep Biz Olduk El Sallayan,Haykırsak Duyarlar Mı Sesimizi, Hangi Sevdadan Galip Çıktık Ki? ![]() Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran, Bize Her Sevdadan Geriye Kalan, Sadece Galatasaray. Umut K.
|
BJK | 1903
|
Giden Her Sevgilinin Ardından, Hep Biz Olduk El Sallayan,Haykırsak Duyarlar Mı Sesimizi, Hangi Sevdadan Galip Çıktık Ki? ![]() Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran, Bize Her Sevdadan Geriye Kalan, Sadece Galatasaray. Umut K.
|