Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 yılda,yılda 1 defa olmak üzere 4 farklı lacoste ayakkabı aldım.Hepsi taş gibi çıktı.Kullanım şekli ile alakalı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacosteden bot almistim bidaha alicam new balance de alicam saglam degilse de yillardir yakalayamadigim rahatligi nb de yakaladim. Hogana para bayilmaktansa h harfi yerine n harfiyle arayi kapatmaya calisiyoruz. Keske alberto guardini de satsa su eren holding o zaman bomba olur gercekten.

• 2 Aralık ta konu açma yasağı mı gelecek?
  • Daha once bu nimetlerden faydalanan oldumu? eger guzel fiyatlar varsa rez alalim suraya

• Netten satis olacakmi acaba ?

• mustrix M kullanıcısına yanıt
    Markafoni ve trendyoldan alinmayacak sey varsa ayakkabidir.. Ben asics almistim, arkadasim nike. Ikisi de 2 ay sonra pert oldu. Var bu iste bi bit yeniği..

• Bot ihtiyacım da vardı takipte olayım :)
  • Daha önce de yazmıştım yine ifade ediyorum;

arkadaşlar ayakkabıyı dinlenmeden her gün arka arkaya giyerseniz kralı olsa yine deforme olur. Ben bir giydiğimi ertesi gün giymiyorum, en az 1 gün dinlendiriyorum. Ayakkabıları her pazar akşamı ıslak bezle, süet ise süet korumasıyla boya ise boyasıyla bakımını yapıyorum.

Lacoste mevzusuna gelirsek;

sıfır ayakkabı daha giymeden depoda kaldığından yağmur yemişti, bildiğin suyun içinden aldım temizledim kuruttum giyiyorum. Gayet ince bir ayakkabı olmasına rağmen en ufak sıkıntı yaşamadım, hala giyiyorum. Şimdiye kadar 4 Lacoste deneyimim oldu gayet memnunum. Ha gidip 300-400 vermem böyle fırsatlar denk gelirse alıyorum.

Skechers olaydı iyiymiş, New Balance ve Lacoste bakacağız artık
  • Nolacak bizim bu alışveriş çılgınlığımız indirim duyunca dayanamıyoruz :) şaka bi yana lacoste ayakkabıları çok ama çok sağlamdır. çabuk bozuldu deforme oldu diyenler muhakkak kullanımla alakalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise89

500 bine ayakkabı mı olur boğazdan yalı alırım o parayla. Biraz kafayı kullanın BEyin Bedava

arkadaşım o miktarı belirtiyor, ederini değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 15 Kasım 2016; 9:10:34 >
  • bu erengil ne kadar zengin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Daha önce de yazmıştım yine ifade ediyorum;

arkadaşlar ayakkabıyı dinlenmeden her gün arka arkaya giyerseniz kralı olsa yine deforme olur. Ben bir giydiğimi ertesi gün giymiyorum, en az 1 gün dinlendiriyorum. Ayakkabıları her pazar akşamı ıslak bezle, süet ise süet korumasıyla boya ise boyasıyla bakımını yapıyorum.

Lacoste mevzusuna gelirsek;

sıfır ayakkabı daha giymeden depoda kaldığından yağmur yemişti, bildiğin suyun içinden aldım temizledim kuruttum giyiyorum. Gayet ince bir ayakkabı olmasına rağmen en ufak sıkıntı yaşamadım, hala giyiyorum. Şimdiye kadar 4 Lacoste deneyimim oldu gayet memnunum. Ha gidip 300-400 vermem böyle fırsatlar denk gelirse alıyorum.

Skechers olaydı iyiymiş, New Balance ve Lacoste bakacağız artık

200-300 lira ayakkabiya vericem ama her gün giymicem

sen çok yanlış gelmişsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 70-80 e ayakkabi olursa dusunuruz. Cin e 5 dolara yaptiriyorlar bu ayakkabilari. Gozunuzde buyutmeyin

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    benim söylediğim ayakkabılara bağlanan o mini kitapçık içinde de yazar hocam, ben sadece bunu yaptığımdan beri ayakkabıların daha uzun gittiğini söylemeye çalışıyorum. Uymak ya da uymamak sizlere kalmış elbet. Esas 200 lira verdiğim ayakkabının daha uzun gitmesi için dinlendirerek giyerim.
  • Eren Holdingin balonu patlayalı çok oldu

• Takip edenler için geçtiğimiz yaz sanalcadir.com dan (eren holdingin) oğluma 69 a converse, kendime 89 ve 109 a, eşime 89 a lacoste ayakkabbı almıştım.
  • Bu eren holding'in kampanyasimdan lacoste ayakkabi kazanmistim. Firmaya sempatim var satisa cikacak ayakkabilari merakla bekliyorum. 5 senedir giydigim nike'ı eskitemedim artık sıkıldım yeni bi nike zamani geldi

• Daha satışa 17 gün var, zamanı gelince konuyu aktif hale getirelim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Daha satışa 17 gün var, zamanı gelince konuyu aktif hale getirelim....

mobilde 56dk diyor. pc de2 gün 56dk yzıyor. sizce neden böyle?
  • indirim geçmiş sezonların gitmeyen elde patlayan mallarında olacaktır. ha bu demek değil hepsi çöp ürün illaki güzel ayakkabılar yakalanacaktır. bu firmanın amacı geçmiş sezon mallarını eritmek. tredyol markafoniye verirdi daha önce eski sezonları şimdi kendi satacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.