Şimdi Ara

Erdoğanlar'ın tercihi ünlü lüks markalar... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    5 gün önceki konuyu nereden buldun? http://forum.donanimhaber.com/m_9165766/mpage_1/key_//tm.htm#9165766
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

@federaL
    5 gün önceki konuyu nereden buldun? http://forum.donanimhaber.com/m_9165766/mpage_1/key_//tm.htm#9165766

Biraz lüks ve israf ederek arama yaptim servera yük oldum buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL
    Arkadaşim benim tuzum kuru diye birşey söz konusu değil burada sen buradaki konunun özünü anlayamışsın. Herkes kendine göre giyinecek, kendine göre yiyecek, oturacak anlatmak istediğim bu bahsi geçen insan bir Başbakan bu adam Türkiyeyi temsil ediyor nasil temsil etmesini beklerdiniz koluna 1 ytl lik saatmi takacak isterseniz takim elbiede giymesin yirtik kotla gtitsin toplantilara kendinize bunumu layik görüyorsunuz. Ayrica orada sadece senin paran yok senede ne kadar vergi veriyorsun ? orada herkesin parasi var ve ben bu olaylardan şikayetçi değilim orada tayyip değilde bir başkasıda olsaydı inan bana düşüncem değişmezdi nihayetinde o insan Türk toplumunu temsil ediyor ve en güzel biçimde bunu gerçekleştirdiğine inaniyorum. Orada tayyip değilde senin erkek kardeşin olsaydi bunlari yapsaydi ondan durur duymazmiydin Allah için doğruyu söyle ? Bana şunu söyleyebilirsin yaptiklari normal şeyler ama orada Tayyip oldugu için gocunuyorum dersen bunu anlarim herkes düşüncelerinde özgürdür lafim olmaz ben nasıl burada yorum yapıyorsam düşüncelerimi söylüyorsam sizde söyleyeceksiniz ben bir ayrimcilik da yapmiyorum buna inan ama olmasi gereken o ha komşum aç yatıyor ben tok yatıyorum sözüne gelince dürüstçe söylemek gerekirse önce kendinden pay biçelim kaç gün komşunu doyurdun yada hangi komşunun neye ihtiyacı var ne zaman sordun bir çıkarın olmadan ? Bunlari gelip Tayyip mi soracak onun görevi bu değil başbakan bunlari yapmaz sadece bunlarin yapilabilmesi için altyapiyi sağlar ve bunu fazlasiyla sağladiğina eminim. $ larin bir gecede 2 ye 3 e katlandiği zamanalari unutmayalim o zamanlarda batan şirketleri unutmayalim faizlerin yüksek olduğu zamanlari unutmayalim şu an faizler düştü piyada canlilik var kimse parasini bankaya repoya yatirmiyor neden faizler düşük çık dışarıya bir bak bakalim kimin kapisinda eski şahinlerden kaldi herkes bir ev bir araba sahibi oldu Allah için daha seni nasıl doyuracak bu insan seni her gece gelip boğaza yemeğe götüreceğinimi bekliyorsun Bundan 5-6 sene önce Türkiyenin ne kadar borcu vardı şu an ne kadar borcu var bunlari öğren gel sonra bana deki haksizsin belkide bunlari biliyorsun, Bugün piyangodan zengin olsan ilk yapacağin şey gidip aç insanlari doyurmakmı olur yada gidip güzel bir ev ve araba alip işyeri sahibi olmayimi düşünürsün, rolex saat, Dolce gabbana takim elbiseler hammer jeep, emirgan yada bebekte güzel bir yalı gündüz şirketindesin işlerini yapan müdürlerin var akşam olsunda çıkayim diye düşünüyorsun akşamda ver elini laila, reina nasil hoş geliyor insana değilmi.

tabiki herkes statusune gore giyinecek statusune gore yasayacak. ama benim paramla hickimsede olmayan ucaga binmesine ne diyebilirizki, binsin tabi canim bilmem kac milyon dolarcik helal olsun koskoca basbasakan casa ucagiyla gidecek degilya, milyon dolarlik arabaya biniyormus binsin tabi canim koskoca basbakan haci murat ile gidecek degilya, koskoca basbakan gidip sali pazarindan giyinecek degilya bilmem kac bin dolarlik takim elbise giyecek.
    eminonunden saat alip takacak degilya koskoca basbakan taksin tabi binlerce dolarlik saati,
    yeterki disaridakiler bizi fakir sanmasin. en iyi sekilde temsil etsin bizi. sanki disarida millet basbakanin bindigi ucaga bindigi arabaya giydigi elbiseye gore davraniyor.
    madem oyle avrupadaki hicbir basbakanda baskanda cumhurbaskaninda olmayan ucak var ama statumuze bi gram artisi varmi ?
    zaten ne geliyorsa bu hava atma yuzunden geliyor.

demissin orda basbakan yardim yapacagi zaman gerekli kanallarla fakirlere yardim yapiyor. evet biz bunlari gorduk. bir ramazan aksami arkasinda yuzlerce gazeteci televizyoncu bir kapiyi caliyor ve sanki "merhaba fakirleeer size yardima geldik" edasiyla para ve yiyecek verip cikiyor. benim bildigim yardim yaptiginiz zaman sag elinizin bile haberinin olmamasi makbuldur (tam cumleyi hatirlamadim) degilmiydi ?

emin ol bu basbakan degil baska basbakan olsaydi yine boyle sessiz kalmazdin. ama ben bundan oncede bu savurgan insanlarida elestiriyordum onemli olan parti degil Turkiye dir. bunu kavrayamiyorsunuz.
    e canim onceki partilerde yedi icti bizim neyimiz eksik bizde yiyelim icelim. sonra baska parti geldigi zaman ya ulke batiyor ulkeyi yonetemiyorlar diyorsunuz.
    kardesim olsaydi oraya ciktigi icin gurur duyardim ama kardesim degil o yuzden gurur duyamiyorum ve kardesim bu kadar luks icinde yasasa onuda elestirirdim ama burda yazdigim gibi sadece ben yaziyorum sen okuyorsun sen yaziyorsun ben okuyorum.
    kim isitiyorki ? zenginin mali zugurtun cenesi modu iste.

:) evet cok kisinin kapisinda son model araba var, bunun sebebi hukumetin yaptigi istikrarli yaklasim dimi ?
    eskiden bir araba almak herkesin harci degildi bir araba iki ev fiyatindaydi nerdeyse o zamanlar kimse alamiyordu tabi,
    e simdi ikinci el ucuz, sifir dersen kredi kartina bilmem kac taksit yapiyor. evin onundeki araba zenginlik gosterisi degil artik mecburiyetten
    ornegin eskiden cep telefonu nasil luks idi simdi ihtiyac ayni.

valla bana piyangodan para vursa emin ol ilk once o luks arabayi alir, o luks evde oturur en luks elbiseyi giyerdim.
    ama mutlaka insanlara yardim da ederdim. benim burda anlatmak istedigim basbakan gidip kimseye yardim etmiyor demiyorum. mutlaka yapiyordur ve bunu kimse bilemez.
    burda komsu dan anlatmak istedigim insanlar ac ve issiz iken bir halktan bahsediyorum.

harbiden zenginin parasi zugurtun cenesini yoruyormus. bunu yazana kadar oturup yazsaydim her halde bir kitabi yarilamis olurdum.
    neyse saglik olsun

umarim anlatabilmisimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: küber_ez

quote:

Orjinalden alıntı: murat204

Tartışmanın bir de şu boyutu var; Türk Başbakanı neden Türk ürünleri giymez?...

Ki Türk tekstil sektörü, dünyanın en iyi markalarına bile iş yapıyor...

Veya Amerika'nın bilmem nesini simgeleyen saati takıyor?

Besim Tibuk, Başbakan olsa bunları normal karşılarım... Ama Sayın Başbakan'ın seçimden önceki düşüncelerine bakarak soruyorum... Keza, Doğu Perinçek, Başbakan olsa söylevlerine bakarak bunları normal karşılamam!

Not: Kardeşim Besim Tibuk giyiyorsa, Sayın Başbakan'ın ne eksiği var, o da hayli hayli giyer tarzında algılamayın...

O giyilen markalar, benim gözümde bazı şeylerin üstünlüğünü kabullenmek olduğunu yansıtır sadece...

Amacım başbakanı savunmak değil.

Tofaş araba yaptı taş gibi kuş serisi diye dalga geçilmeye başlandı.

imzamda yazdığı üzere, türk gençleri olayı farklı boyutlara taşıdılar.

soruyorum giydiğin elbise türk malımı?
    kulandığınız araba?

illaki Türk malı kullancak diye bir katılık düşünülemez.

Tofaş deme gülesim geliyoresmen kuş serisi abi bunlar yaa kartal doğan şahin bende sallim serçe güvercin muhabbet kuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 12 Eylül 2006; 17:46:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: murtiss
    tabiki herkes statusune gore giyinecek statusune gore yasayacak. ama benim paramla hickimsede olmayan ucaga binmesine ne diyebilirizki, binsin tabi canim bilmem kac milyon dolarcik helal olsun koskoca basbasakan casa ucagiyla gidecek degilya, milyon dolarlik arabaya biniyormus binsin tabi canim koskoca basbakan haci murat ile gidecek degilya, koskoca basbakan gidip sali pazarindan giyinecek degilya bilmem kac bin dolarlik takim elbise giyecek.
    eminonunden saat alip takacak degilya koskoca basbakan taksin tabi binlerce dolarlik saati,
    yeterki disaridakiler bizi fakir sanmasin. en iyi sekilde temsil etsin bizi. sanki disarida millet basbakanin bindigi ucaga bindigi arabaya giydigi elbiseye gore davraniyor.
    madem oyle avrupadaki hicbir basbakanda baskanda cumhurbaskaninda olmayan ucak var ama statumuze bi gram artisi varmi ?
    zaten ne geliyorsa bu hava atma yuzunden geliyor.

demissin orda basbakan yardim yapacagi zaman gerekli kanallarla fakirlere yardim yapiyor. evet biz bunlari gorduk. bir ramazan aksami arkasinda yuzlerce gazeteci televizyoncu bir kapiyi caliyor ve sanki "merhaba fakirleeer size yardima geldik" edasiyla para ve yiyecek verip cikiyor. benim bildigim yardim yaptiginiz zaman sag elinizin bile haberinin olmamasi makbuldur (tam cumleyi hatirlamadim) degilmiydi ?

emin ol bu basbakan degil baska basbakan olsaydi yine boyle sessiz kalmazdin. ama ben bundan oncede bu savurgan insanlarida elestiriyordum onemli olan parti degil Turkiye dir. bunu kavrayamiyorsunuz.
    e canim onceki partilerde yedi icti bizim neyimiz eksik bizde yiyelim icelim. sonra baska parti geldigi zaman ya ulke batiyor ulkeyi yonetemiyorlar diyorsunuz.
    kardesim olsaydi oraya ciktigi icin gurur duyardim ama kardesim degil o yuzden gurur duyamiyorum ve kardesim bu kadar luks icinde yasasa onuda elestirirdim ama burda yazdigim gibi sadece ben yaziyorum sen okuyorsun sen yaziyorsun ben okuyorum.
    kim isitiyorki ? zenginin mali zugurtun cenesi modu iste.

:) evet cok kisinin kapisinda son model araba var, bunun sebebi hukumetin yaptigi istikrarli yaklasim dimi ?
    eskiden bir araba almak herkesin harci degildi bir araba iki ev fiyatindaydi nerdeyse o zamanlar kimse alamiyordu tabi,
    e simdi ikinci el ucuz, sifir dersen kredi kartina bilmem kac taksit yapiyor. evin onundeki araba zenginlik gosterisi degil artik mecburiyetten
    ornegin eskiden cep telefonu nasil luks idi simdi ihtiyac ayni.

valla bana piyangodan para vursa emin ol ilk once o luks arabayi alir, o luks evde oturur en luks elbiseyi giyerdim.
    ama mutlaka insanlara yardim da ederdim. benim burda anlatmak istedigim basbakan gidip kimseye yardim etmiyor demiyorum. mutlaka yapiyordur ve bunu kimse bilemez.
    burda komsu dan anlatmak istedigim insanlar ac ve issiz iken bir halktan bahsediyorum.

harbiden zenginin parasi zugurtun cenesini yoruyormus. bunu yazana kadar oturup yazsaydim her halde bir kitabi yarilamis olurdum.
    neyse saglik olsun

umarim anlatabilmisimdir.

eğer söylediklerinde samimiysen aynen katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: digitalgokhan

prazervatif markası ne onu çok merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.