Şimdi Ara

Erdoğanlar'ın tercihi ünlü lüks markalar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Huhukomsu
    Müslümanlara görgüsüzü hangi kısımda diyor?
    Hangi bölüm , hangi saniye... ?

ilk linkte 06:42 den itibaren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 11 Eylül 2006; 7:54:31 >
  • şahsen ben nihat genç i sewerdim ama bu konuşmasını dinleyince fikrim değişti yinede kasıtlı dediğine inanmıyorum ama ne olursa olsun ağzından çıkan lafı tartamayan adamı cesur konusuyo diye "aydın" olarak göstermek mantıksız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

Zenginin malı züğürt'ün çenesini yorar......

evet hocam yorar. hele ki zenginin malının nerden geldiği nereye gittiği belli değilse züğürdün yani halkın çenesi kopar.

ve işte yeni bir deyiş daha sayın tayyip efendiden.
    http://www.milliyet.com.tr/2006/09/10/siyaset/asiy.html
    "Yabancılara çok miktarda toprak satıldı, toprak kalmayacak" diyen bir vatandaşa Erdoğan, "Bırak Allah'ını seversen" dedi.

ben bu ülkenin vatandaşı olarak artık bıktım bu tarz laflardan. bir başbakan nasıl vatandaşına bu kadar yüzeysel konuşabilir?...

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

quote:

Müslümanlara görgüsüzü hangi kısımda diyor?
    Hangi bölüm , hangi saniye... ?

ilk linkte 06:42 den itibaren

quote:

Müslümanlığın bu aşırı israfçı, görgüsüz ve kültürsüz tarafını eleştirecek güçleri olmamıştır.

Bu sözüyle bütün Müslümanları kastetmediğini anlıyoruz değil mi?
    Sözü israfçı, görgüsüz ve kültürsüz Müslümanlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 10 Eylül 2006; 18:59:14 >

• quote:

kardeş yapma alah aşkınaokuduğumu anlayacak yaştayım dediği gayet açık
    "türkiyede muhafazakar kültür büyüdü iste bunların arkasında sezai karakoç gibi necip fazıllar gibi daha başka bilim adamları vardı yazarlar sanatçlar vardı ve bunlar gazetede çıkarmışlardır vakit gibi.ama bütün bunların müslimanlığın bu aşırı israfçı görgüsüz ve kültürsüz tarafını eleştircek gücü olmamıstır" diyor

not= demin tam metin veremedım yenı yazdım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 11 Eylül 2006; 8:12:27 >

• 05:37 itibaren tekrar tekrar izleyelim lütfen.
    Bütün müslümanlara mı diyor yoksa sonradan görme zengin olan müslümanlara mı?

quote:

Müslümanlığın bu aşırı israfçı, görgüsüz ve kültürsüz tarafını eleştirecek güçleri olmamıştır.

Müslümanların demiyor.Dikkatli izleyelim. Yazdıklarında birebir değil.

+

2. videoyu izleyelim özellikle.Ufacık bir noktada takılıp kalmayın lütfen.Bir daha izlerseniz amacının o olmadığı çok açık ve de net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 10 Eylül 2006; 19:12:17 >

• quote:

quote:

kardeş yapma alah aşkınaokuduğumu anlayacak yaştayım dediği gayet açık
    "vakıt , zaman yeniçağ gibi gazetelerin aydınları bilgili adamlardır ama müslümanların israfçı, görgüsüz, kültürsüz, tarafını göstermemişlerdir" diyor

bu cümleden nasıl böyle bir anlam çıkarıyorsun...

nihat genç en kendini kaybettiği anda bile böyle bir manaya gelecek şeyler zaten söylemez...

• quote:

05:37 itibaren tekrar tekrar izleyelim lütfen.

quote:

+

2. videoyu izleyelim özellikle.Ufacık bir noktada takılıp kalmayın lütfen.Bir daha izlerseniz amacının o olmadığı çok açık ve de net.

senin verdiğin yazıdan alıntı yaptım müslimanlığın... bu daha kötü kendininde mensubu olduğu evrensel bir dine görgüsüz yakıştırmasında bulunuyor... öncesinde bende nihat genci begeniyle izlerdim bunları isteyerek demiyeceğinide biliyorum ama bu konuşmadan anladımki ne dediğini bilemeyecek kadar ....
    konuşmayı bilmeyen bir adam bir kanalda aydınım diye cıkıp program yapamaz! yapmamalı...

• quote:

Orjinalden alıntı: razor

Erdoğanlar'ın tercihi ünlü lüks markalar...

İZMİR'deki açılışlara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın, giysi ve aksesuarlarında dünyaca ünlü lüks markalarını tercih etmeleri damgasını vurdu. Özellikle Başbakan Erdoğan'ın kolundaki, bugüne kadar 25 adet üretildiği belirtilen, ‘Ulysse Nardin’ marka özel saat dikkat çekti

CESUR SERT / DHA

Emine Erdoğan'ın, İzmir'de İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat yemeğine ‘Louis Vuitton’ marka kıyafetiyle katılmasının ardından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da İsviçre'nin ünlü ‘Ulysse Nardin’ marka saatlerinin ‘Özel Serisi’nden, bugüne kadar sadece 25 adet üretildiği belirtilen ‘1846 Nina’ modelini takması dikkat çekti. Titanyumdan yapılmış, siyah deri kayışı, siyah renkli kadranı, safir kristal kaplama camı, 200 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliğe sahip saatin set halinde satıldığı biliniyor. Üç saatten oluşan ve sadece 25 adet üretilen özel setin özelliğinin, ABD'nin süper güç olmasının başlangıcı olarak kabul edilen, ünlü kaşif Christof Colomb'un yeni kıtayı keşfe giderken kullandığı üç gemi olan Nina, Pinta, Santa Maria adlarını taşımaları olduğu belirtildi.

Daha önce Franck Müler marka saat kullanan Recep Tayyip Erdoğan'ın saatlere düşkün olduğu gözleniyor. Ulysse Nardin marka saatleri İspanya Kralı Juan Carlos, Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin gibi ünlü isimler de tercih ediyor. En ucuzu 5 bin Euro olan Ulysse Nardin markaların Başbakan'ın taktığı modelinin fiyatı ise, ‘Özel yapım’ olması nedeniyle belli değil.

EMİNE ERDOĞAN'IN TERCİHİ VUITTON

Balçova Prenses Otel'de dün akşam AKP İzmir il teşkilatının düzenlediği yemeğe katılan Emine Erdoğan, bej ve kahverengi renklerden oluşan Fransızların dünyaca ünlü markası, 152 yılı geride bırakan Louis Vuitton kıyafetiyle ilgi odağı oldu.

Emine Erdoğan'ın kahverengi türbanındaki 'Louis Vuitton' yazısı da dikkat çekti. İpek eşarbın fiyatının yaklaşık 550 YTL olduğu öğrenildi.

Kıyafetleri ile zaman zaman eleştirilere uğrayan Emine Erdoğan'ın özel tasarım pahalı döpiyes takımı, yüzük, saat ve çantası ile oldukça uyumluydu.

Yazmazsam olmaz: Bunları okuyunca bir de Cem Karaca'nın "Tamirci Çırağı" ve "Kahya Yahya" şarkıları geldi aklıma...

• quote:

quote:

05:37 itibaren tekrar tekrar izleyelim lütfen.

quote:

+

senin verdiğin yazıdan alıntı yaptım müslimanlığın... bu daha kötü kendininde mensubu olduğu evrensel bir dine görgüsüz yakıştırmasında bulunuyor... öncesinde bende nihat genci begeniyle izlerdim bunları isteyerek demiyeceğinide biliyorum ama bu konuşmadan anladımki ne dediğini bilemeyecek kadar ....
    konuşmayı bilmeyen bir adam bir kanalda aydınım diye cıkıp program yapamaz! yapmamalı...

Alıntıyı zaten kendi yazımdan yaptım senin yazdıklarından değil.
    Bu mesajda yazdığımıda yanlış anlıyorsun.

Müslümanlar'ın diye yazan sendin.Şimdi mesajında düzeltmişsin.

Kusuruma bakma ama bu görüntüleri izleyip senin gibi düşünen çok azdır.

Bir kaç kişi içinde NG'in söyledikleri önemsiz olsun.
    Yapacak bir şey yok.

• quote:

Kusuruma bakma ama bu görüntüleri izleyip senin gibi düşünen çok azdır.

çünkü dikkatle konuşmayı dinleyen çok az kişi var
    o konuşmayı 1000 kişiye dinlet 999 benle aynı şeyi anlar... bunu söyleyenlerın az olmasının nedeni dinleyenlerın 30 dk lık konusmada 15 sn lık bölümü anlayacak dikkatte dinlememesidir...
  • @onlyone
    Bakalım senin dikkat çekmenle o 999 kişi çıkacak mı?
    Zorla anlatamayacağım. Umarım anlarsın bir gün.

NG'e de kızmayın. Bu ülkede neler neler diyen kişiler başbakan oluyor?
  • quote:

@onlyone

bak bende diyorum cesur adam kasıtlı da söylememiştir ama ne dediğini bilmesi lazım...
    anlatmak istediği o değil tmm ama öyle bir cümle kurulmaz ne dediğini bilmeyenden aydın olmaz...

• prazervatif markası ne onu çok merak ediyorum
  • Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Ben O müslümanın müslümanlığından şüphe duyarım....Yani o kısmada Müslüman deme
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitalgokhan

prazervatif markası ne onu çok merak ediyorum

günde 4-5 saat uyuyan birinin sex yapmaya pek zaman ayırdğını sanmıyorum
  • Yaaa zenginlik böyle bişey işte.

Bu arada askerlik yapmak yatmak demek değildir. Kendi askerliğinde yattıysa orasını bilmem tabi

Bi de bişey soracam neden lübnana tayyibin akrabaları gitmiyor???

Son olarak madem çıktı tezkere tayyip ananıda al git askere!!!
  • quote:

quote:

@onlyone

bak bende diyorum cesur adam kasıtlı da söylememiştir ama ne dediğini bilmesi lazım...
    anlatmak istediği o değil tmm ama öyle bir cümle kurulmaz ne dediğini bilmeyenden aydın olmaz...

Katılıyorum Bir laf sölerken ne dediginin Bilmesi lazım .

• zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış
  • onlar zenginin malı mı ? vergi kaçırma,hayali ihracat ,sahte projeler ,fesatlı ihalelerden ..yani bizim cebimizden çıkan paralarla zengin olan çingenelerin malı...bak demekki başbakan yangelip yatmıo..adam gecesini gündüzüe katıp devleti dolandırıo..bütün kurumları özelleştirio...vatanı satıo..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.