Şimdi Ara

Erdoğanlar'ın tercihi ünlü lüks markalar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 10 Eylül 2006; 20:49:13 >
  • onlar zenginin malı mı ? vergi kaçırma,hayali ihracat ,sahte projeler ,fesatlı ihalelerden ..yani bizim cebimizden çıkan paralarla zengin olan çingenelerin malı...bak demekki başbakan yangelip yatmıo..adam gecesini gündüzüe katıp devleti dolandırıo..bütün kurumları özelleştirio...vatanı satıo..
  • kimsenin ne marka giyindigi kullandıgı kimseyi ilgilendirmez adam paspal dolassa Türkiye Cumhuriyeti basbakanı boyle mi olur bizi bu mu temsil edecek dısarıda dersiniz bi adam gibi oturun dusunun yaa provakasyon yapmadan once
    edit : elestri yapmayın demiyorum elestirecekseniz sacma sapan seylerle cıkmayın milletin karsısına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahxn -- 10 Eylül 2006; 21:09:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klostrian

onlar zenginin malı mı ? vergi kaçırma,hayali ihracat ,sahte projeler ,fesatlı ihalelerden ..yani bizim cebimizden çıkan paralarla zengin olan çingenelerin malı...bak demekki başbakan yangelip yatmıo..adam gecesini gündüzüe katıp devleti dolandırıo..bütün kurumları özelleştirio...vatanı satıo..

nerden biliyon kardesim iftira atıp durma.
  • Türk milletini anlatılan normal bir olayı anlama mıçından anlama katagorisinde 1. seçiyorum

Nihat Gencin kast ettii kesin ZENGİN MÜSLÜMANLAR !

Diğer bölümleri dinlesen yanına gelen ankaranın teneke ewlerinde yaşıyan bir çoçuğa neler sölediğini bilsen anlarsın

Adamın sölemek istediği Müslümanlık komşun açken sen tok yatma dini iken

Belli bir kesim parayı bulduktan sonra ki bu parayı bulurken devleti milleti sömürmüşken

7 yıldırlı otelde kaldılar yeşil paradan milyarlar çaldılar

Ama bunu Zaman Yeni Şafak yazmadı yazamandı bir romantik hava war

Onlarda haklı Müslümanlık zarar görmesin die yazamadılar aam doğru yapmadılar dior

Kısacası bu görgüsüz Müslümanlar 1000 kişi değildir

Bunun adı RTE olur o RİXOS un sahibi olur JET FADIL olur İHLAS olur kapiş

• Anlamadim gitti adam karısına 5000 $ lik çanta almış yok 1000000 $ ferrari almış bilmem ne arkadaşlar hangi devirde yaşıyorsunuz anlamadım olaya o yaptı ben neden yapamıyorum gözüyle bakmayın olayı şöyle düşünün bir inşaatda firmasında herkes mühendis olursa duvarı kim yapacak sıvacı olmazsa sıvayı kim yapacak boyacı olmazsa boyayı kim yapacak bakıyorumda hepiniz mühendis kesildiniz herkes eşine 5000 $ lik çanta alabilseydi o kişiler bu seferde 50.000 $ lik çantalar alirlardi eşlerine doğanın kanunu bu eşitlik mümkün değil. Burada anlatılmak istenen asıl olay onu aldı bunu aldı değil kesinlikle Tayyip i çekemeyen koministlerin zirvalamalarından başka birşey göremiyorum ben bu olayda.
  • Bu ülkede ne olduğu belli olmayan adamlar ferrariler alırken, trilyonlar uçup giderken kimse ses çıkarmaz. Başbakan dışarıya karşı mecburen şık olunca herşey değişir. Uyanalım artık layla reyna ne başbakanları cebinden çıkartır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

Anlamadim gitti adam karısına 5000 $ lik çanta almış yok 1000000 $ ferrari almış bilmem ne arkadaşlar hangi devirde yaşıyorsunuz anlamadım olaya o yaptı ben neden yapamıyorum gözüyle bakmayın olayı şöyle düşünün bir inşaatda firmasında herkes mühendis olursa duvarı kim yapacak sıvacı olmazsa sıvayı kim yapacak boyacı olmazsa boyayı kim yapacak bakıyorumda hepiniz mühendis kesildiniz herkes eşine 5000 $ lik çanta alabilseydi o kişiler bu seferde 50.000 $ lik çantalar alirlardi eşlerine doğanın kanunu bu eşitlik mümkün değil. Burada anlatılmak istenen asıl olay onu aldı bunu aldı değil kesinlikle Tayyip i çekemeyen koministlerin zirvalamalarından başka birşey göremiyorum ben bu olayda.

Alakası yok arkadaşım. Bak drahte olayı özetlemiş. Onun mesajını bi oku derim

• Şu Türbanlılar renkli renkli, şık giyinmiyorlar mı tepem atıyor.
    Hem kendilerini erkekler vs görmesin diye gizliyorlar, dikat çekmek istemiyorlar, hemde en renkli en şık kıyafetler onlarda.Allah böylelerini ıslah etsin yani ne biçim zihniyetse bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Şu Türbanlılar renkli renkli, şık giyinmiyorlar mı tepem atıyor.
    Hem kendilerini erkekler vs görmesin diye gizliyorlar, dikat çekmek istemiyorlar, hemde en renkli en şık kıyafetler onlarda.Allah böylelerini ıslah etsin yani ne biçim zihniyetse bu.

Şık giyinmek her insana mahsus birşeydir , sen nasil gerici bi mantiga sahipsin ki boyle sacma salak seyler soyluyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Anlamadim gitti adam karısına 5000 $ lik çanta almış yok 1000000 $ ferrari almış bilmem ne arkadaşlar hangi devirde yaşıyorsunuz anlamadım olaya o yaptı ben neden yapamıyorum gözüyle bakmayın olayı şöyle düşünün bir inşaatda firmasında herkes mühendis olursa duvarı kim yapacak sıvacı olmazsa sıvayı kim yapacak boyacı olmazsa boyayı kim yapacak bakıyorumda hepiniz mühendis kesildiniz herkes eşine 5000 $ lik çanta alabilseydi o kişiler bu seferde 50.000 $ lik çantalar alirlardi eşlerine doğanın kanunu bu eşitlik mümkün değil. Burada anlatılmak istenen asıl olay onu aldı bunu aldı değil kesinlikle Tayyip i çekemeyen koministlerin zirvalamalarından başka birşey göremiyorum ben bu olayda.

@federaL
    Çok güzel bir noktaya dikkat çekmiş.Kimsenin göremediğini bir oyunu görmüş.Tebrikler.
    Arkadaşlar bunlar gominist oyunları.Lütfen bu oyunlara gelmeyelim.

quote:

@Drahte arkadaşım sende hangi çağda yaşıyorsun.
    O köprünün altından çok sular geçti...
    Artık insanlar lüks harcalamarından utanmıyorlar.Tam tersine lüksten, şatafattan, gösterişten büyük zevk alıyolar...
    Fakirlik, açlık varmış bize ne!!!

"Bir lokma bir hırka" öğretisi çoktan gömüldü.

Aman diyeyim gominist oyunlarına gelmeyelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Soulfly

quote:

Şık giyinmek her insana mahsus birşeydir , sen nasil gerici bi mantiga sahipsin ki boyle sacma salak seyler soyluyorsun ?

Dikkat çekmemek için çarşaf giyseler bu seferde ona kıyametler kopar.Başbakan eşi heralde renkli ve şık giyinip bakımlı olcak paspal paspal mı gezsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

@federaL
    Çok güzel bir noktaya dikkat çekmiş.Kimsenin göremediğini bir oyunu görmüş.Tebrikler.
    Arkadaşlar bunlar gominist oyunları.Lütfen bu oyunlara gelmeyelim.

quote:

@Drahte arkadaşım sende hangi çağda yaşıyorsun.
    O köprünün altından çok sular geçti...
    Artık insanlar lüks harcalamarından utanmıyorlar.Tam tersine lüksten, şatafattan, gösterişten büyük zevk alıyolar...
    Fakirlik, açlık varmış bize ne!!!

"Bir lokma bir hırka" öğretisi çoktan gömüldü.

Aman diyeyim gominist oyunlarına gelmeyelim.

g

• quote:

halk ac iken, halk issiz iken, fakirlik standartini gectik yoksulluk standartini gectik milli gelir aclik sinirinin altindaysa, asgari ucretler aclik sinirinin altindaysa, cikip ben gecinemiyorum o yuzden ek is yapiyorum gibi laflar soyluyorsa
    ve bu sinirin altindaki insanlar tepki veriyorlarsa sence bunlar hala goministlik zirvalari mi ?
    gormemekte israr ediyorsan birsey diyemem cunku goruyorumki komsusu acken tok yatanlar gozleri bagli kulaklari tikali yazilar yaziyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Türk milletini anlatılan normal bir olayı anlama mıçından anlama katagorisinde 1. seçiyorum

Diğer bölümleri dinlesen yanına gelen ankaranın teneke ewlerinde yaşıyan bir çoçuğa neler sölediğini bilsen anlarsın

Belli bir kesim parayı bulduktan sonra ki bu parayı bulurken devleti milleti sömürmüşken

Onlarda haklı Müslümanlık zarar görmesin die yazamadılar aam doğru yapmadılar dior

Biliyorum senin amacın Yeni Şafak, RTE, Recai Kutan vs vs değil senin amacın Allah'a karşı çıkmak ben bunu biliyorum....

• quote:

Türk milletini anlatılan normal bir olayı anlama mıçından anlama katagorisinde 1. seçiyorum

@drahte...Süleyman Mercümek olur (bilmeyenler için Süleyman Mercümek Bosna için toplanan yardım paralarını iç eden vicdansızdır) Kombassan olur özetle bizim millet Allah Kitap diyen herkesin peşinden kuzu kuzu giderse olurda olur

@crackbaba...sağlam saçmalamışsın Drahte nin yazılarını uzun zamandır takip ediyorum Allah ve din karşıtı bir yazısına rastlamadım laf olsun diye konuşma

• quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

Biliyorum senin amacın Yeni Şafak, RTE, Recai Kutan vs vs değil senin amacın Allah'a karşı çıkmak ben bunu biliyorum....

drahte nin lafini bu kadar anlayana ne denirki. tebrikler drahte tesbitin icin. dunyada bir numarayiz yanlis anlama ve dedigin gibi bi konuyu bi tarafimizdan anlama konusunda.

simdi sevgili crackbaba nickli arkadasim bir insanin nasil zengin oldugunu biliyorsun, sozumle sunu bunu kastediyorum demeyecegim zaten sen ne desem bildigin gibi anlayip yorumlayacaksin.
    soyle anlatayim hristiyanin biri cennetten size arsa satacagim diye halki dolandirip paralari aliyor ve luks icinde yasiyor. ve cikip birisi diyorki sen dini kullanarak bizleri dolandirdin diyor. sen zevk-u sefa icinde yasarken biz aciz issiziz diyor. sence cikip bunu soyleyen kisi Allah'a mi karsi geliyor ? yada Allah' a karsi geldigi icinmi bu sozleri sarf ediyor.

cevabin evet se soyleyecek bir sozum yok
    cevabin hayir sa da soyleyecek bir sozum yok
    zira sen simdi bu yazdigim konuyuda kendine gore yorumlayip yazacaksindir.

• @crackbaba

Bana da öyle geliyor.
    @drahte'yi yakalalım arkadaşlar.

• sa -cmalama

zaten bu Ülkenin başına gelenede hep hırsız gözüyle bakılıyor _

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 11 Eylül 2006; 16:32:23 >
  • quote:

Ne yani sen türbanlilari ne saniyorsun ?

Irandaki gibi çarık ve kara çarşaflami gezsinler istiyorsun ? Zihniyetinize hastayim.Arkadaşlar bakin müslümanliğin en güzeli yaşabilen için Türkiyedir diğer ülkelerdeki gerici bir toplum değiliz. Peygamber efendimiz müslümanlar herşeyin en iyisine layiktir demiştir. Almanlar gibi sabunlanip duştan çıkmıyoruz yada yahudiler gibi domuz kokmuyoruz Türbanli demek çarşafli gezicek demek değildir tabiki en iyi kiyafetleri giyecekler şu an modanin önde gelen kuruluşları türbanlilar için kılık kiyafet çıkarmaya başladılar, güzel bir eşarp mesela 200-300 $ ne yani şimdi param varsa ben bunu tabiki eşime alip giydiririm pazardan alinma 5 ytl lik eşarbi eşime uygun görecek değilim bunada ne sen nede başkasi karişabilir.. Bu forumda halen 64 mb ekran kartlari kullananlar var ama öyle insanlarda varki conreo 6300 ü begenmezler nerde kaldi 6800 derler buda onlarin zevkleri, kimi tofaş biner kimide range rover sport kullanır şimdi sen bana ne demek istiyorsun herkes range binsin oldu başka emrin varsa söyle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.