Şimdi Ara

Erdoğanlar'ın tercihi ünlü lüks markalar... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Türk milletini anlatılan normal bir olayı anlama mıçından anlama katagorisinde 1. seçiyorum

Nihat Gencin kast ettii kesin ZENGİN MÜSLÜMANLAR !

Diğer bölümleri dinlesen yanına gelen ankaranın teneke ewlerinde yaşıyan bir çoçuğa neler sölediğini bilsen anlarsın

Adamın sölemek istediği Müslümanlık komşun açken sen tok yatma dini iken

Belli bir kesim parayı bulduktan sonra ki bu parayı bulurken devleti milleti sömürmüşken

7 yıldırlı otelde kaldılar yeşil paradan milyarlar çaldılar

Ama bunu Zaman Yeni Şafak yazmadı yazamandı bir romantik hava war

Onlarda haklı Müslümanlık zarar görmesin die yazamadılar aam doğru yapmadılar dior

Kısacası bu görgüsüz Müslümanlar 1000 kişi değildir

Bunun adı RTE olur o RİXOS un sahibi olur JET FADIL olur İHLAS olur kapiş

Nihat genç dediğin insan rum asilli ve doğu perinçeğin görüşlerini yansitan bir insandir. Tabiki bu şekilde demeç vermesi normaldir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Şu Türbanlılar renkli renkli, şık giyinmiyorlar mı tepem atıyor.
    Hem kendilerini erkekler vs görmesin diye gizliyorlar, dikat çekmek istemiyorlar, hemde en renkli en şık kıyafetler onlarda.Allah böylelerini ıslah etsin yani ne biçim zihniyetse bu.

Buyur burdan yak
    hay allam yaa
    millet kara çarşaf giyer yok afganistana döndük
    renkli tüban takar gene sıkıntı olur
    Herkesin kendine özel bi zevki vardır
    ne giyerse giysin
    neye inanırsa inansın
    bu seni beni veya başkasını ilgilendirmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL
    Nihat genç dediğin insan rum asilli ve doğu perinçeğin görüşlerini yansitan bir insandir. Tabiki bu şekilde demeç vermesi normaldir.

Demek ben yıllardır başka bir insanın kitaplarını, yazılarını okumuşum.
    Sözüne ettiğin insanın kitaplarını okursan hiçte öyle birisi olmadığını görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

Demek ben yıllardır başka bir insanın kitaplarını, yazılarını okumuşum.
    Sözüne ettiğin insanın kitaplarını okursan hiçte öyle birisi olmadığını görürsün.

Kitaplarini okuyacağim insanlari bilirim. Ayrica bir insani taniyabilmek için kitaplarini okumak yetmiyor.

Yazilarinda Türk Ordusunu katil olarak itham eden, alcagin biri.

Leman'da ki yazilarini okursaniz Devlet düsmani bir sosyalist oldugunu anlamakta zorlanmazsiniz.

MIT'de görevli insanlarin Orta Asya kökenli oldugundan sikayetci.

Tabi sizlerin hosunuzada gider, Türk olmasinda her insan müsvettesi dolsun MIT gibi önemli birimlere.

Amac Türk devletini yikmak, Bu gibi YANAR dönerlerin iki TV konusmasi ile tava gelisiniz.

Şimdi ben bu adamin kitaplarinimi okuyacağim güldürme beni..

• quote:

Ne yani sen türbanlilari ne saniyorsun ?

Irandaki gibi çarık ve kara çarşaflami gezsinler istiyorsun ? Zihniyetinize hastayim.Arkadaşlar bakin müslümanliğin en güzeli yaşabilen için Türkiyedir diğer ülkelerdeki gerici bir toplum değiliz. Peygamber efendimiz müslümanlar herşeyin en iyisine layiktir demiştir. Almanlar gibi sabunlanip duştan çıkmıyoruz yada yahudiler gibi domuz kokmuyoruz Türbanli demek çarşafli gezicek demek değildir tabiki en iyi kiyafetleri giyecekler şu an modanin önde gelen kuruluşları türbanlilar için kılık kiyafet çıkarmaya başladılar, güzel bir eşarp mesela 200-300 $ ne yani şimdi param varsa ben bunu tabiki eşime alip giydiririm pazardan alinma 5 ytl lik eşarbi eşime uygun görecek değilim bunada ne sen nede başkasi karişabilir.. Bu forumda halen 64 mb ekran kartlari kullananlar var ama öyle insanlarda varki conreo 6300 ü begenmezler nerde kaldi 6800 derler buda onlarin zevkleri, kimi tofaş biner kimide range rover sport kullanır şimdi sen bana ne demek istiyorsun herkes range binsin oldu başka emrin varsa söyle

anlasilan sen tuzu kurulardansin. tabi bu senin keyfin 5 ytl lik yerine 500 ytl lik elbise alabilirsin. sen bir sahissin sana sozum yok.
    ama sen bir ulkeyi yonetiyorsan ve komsusu acken tok yatanlar bizden degildir sozunu benimseyerek biryerlere gelmissen ve insanlar ac iken insanlar issiz iken sen onlarin gozune baka baka
    onlarin parasiyla en pahali ucaga, en pahali arabaya, en luks otelde tatile, en luks elbiseyi, en pahali takiyi vs vs kullaniyorsan buna ses cikartanlari devlet dusmani, gominist, vatan haini ilan ediyorsan, ve benim paramla zevk-u sefa icinde olanlari koruyorsan
    sende o carkin dislilerinden olmussun. ne soylesem o dislilerin arasinda kaybolur gider.
    ama gun gelir o dislilerde paslanir o zaman ben nerde yanlis yaptim dersen hatirla bunlari (ki eminim hatirmayacaksindir bile)

• quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

quote:

Ne yani sen türbanlilari ne saniyorsun ?

Irandaki gibi çarık ve kara çarşaflami gezsinler istiyorsun ? Zihniyetinize hastayim.Arkadaşlar bakin müslümanliğin en güzeli yaşabilen için Türkiyedir diğer ülkelerdeki gerici bir toplum değiliz. Peygamber efendimiz müslümanlar herşeyin en iyisine layiktir demiştir. Almanlar gibi sabunlanip duştan çıkmıyoruz yada yahudiler gibi domuz kokmuyoruz Türbanli demek çarşafli gezicek demek değildir tabiki en iyi kiyafetleri giyecekler şu an modanin önde gelen kuruluşları türbanlilar için kılık kiyafet çıkarmaya başladılar, güzel bir eşarp mesela 200-300 $ ne yani şimdi param varsa ben bunu tabiki eşime alip giydiririm pazardan alinma 5 ytl lik eşarbi eşime uygun görecek değilim bunada ne sen nede başkasi karişabilir.. Bu forumda halen 64 mb ekran kartlari kullananlar var ama öyle insanlarda varki conreo 6300 ü begenmezler nerde kaldi 6800 derler buda onlarin zevkleri, kimi tofaş biner kimide range rover sport kullanır şimdi sen bana ne demek istiyorsun herkes range binsin oldu başka emrin varsa söyle

anlasilan sen tuzu kurulardansin. tabi bu senin keyfin 5 ytl lik yerine 500 ytl lik elbise alabilirsin. sen bir sahissin sana sozum yok.
    ama sen bir ulkeyi yonetiyorsan ve komsusu acken tok yatanlar bizden degildir sozunu benimseyerek biryerlere gelmissen ve insanlar ac iken insanlar issiz iken sen onlarin gozune baka baka
    onlarin parasiyla en pahali ucaga, en pahali arabaya, en luks otelde tatile, en luks elbiseyi, en pahali takiyi vs vs kullaniyorsan buna ses cikartanlari devlet dusmani, gominist, vatan haini ilan ediyorsan, ve benim paramla zevk-u sefa icinde olanlari koruyorsan
    sende o carkin dislilerinden olmussun. ne soylesem o dislilerin arasinda kaybolur gider.
    ama gun gelir o dislilerde paslanir o zaman ben nerde yanlis yaptim dersen hatirla bunlari (ki eminim hatirmayacaksindir bile)

Arkadaşim benim tuzum kuru diye birşey söz konusu değil burada sen buradaki konunun özünü anlayamışsın. Herkes kendine göre giyinecek, kendine göre yiyecek, oturacak anlatmak istediğim bu bahsi geçen insan bir Başbakan bu adam Türkiyeyi temsil ediyor nasil temsil etmesini beklerdiniz koluna 1 ytl lik saatmi takacak isterseniz takim elbiede giymesin yirtik kotla gtitsin toplantilara kendinize bunumu layik görüyorsunuz. Ayrica orada sadece senin paran yok senede ne kadar vergi veriyorsun ? orada herkesin parasi var ve ben bu olaylardan şikayetçi değilim orada tayyip değilde bir başkasıda olsaydı inan bana düşüncem değişmezdi nihayetinde o insan Türk toplumunu temsil ediyor ve en güzel biçimde bunu gerçekleştirdiğine inaniyorum. Orada tayyip değilde senin erkek kardeşin olsaydi bunlari yapsaydi ondan durur duymazmiydin Allah için doğruyu söyle ? Bana şunu söyleyebilirsin yaptiklari normal şeyler ama orada Tayyip oldugu için gocunuyorum dersen bunu anlarim herkes düşüncelerinde özgürdür lafim olmaz ben nasıl burada yorum yapıyorsam düşüncelerimi söylüyorsam sizde söyleyeceksiniz ben bir ayrimcilik da yapmiyorum buna inan ama olmasi gereken o ha komşum aç yatıyor ben tok yatıyorum sözüne gelince dürüstçe söylemek gerekirse önce kendinden pay biçelim kaç gün komşunu doyurdun yada hangi komşunun neye ihtiyacı var ne zaman sordun bir çıkarın olmadan ? Bunlari gelip Tayyip mi soracak onun görevi bu değil başbakan bunlari yapmaz sadece bunlarin yapilabilmesi için altyapiyi sağlar ve bunu fazlasiyla sağladiğina eminim. $ larin bir gecede 2 ye 3 e katlandiği zamanalari unutmayalim o zamanlarda batan şirketleri unutmayalim faizlerin yüksek olduğu zamanlari unutmayalim şu an faizler düştü piyada canlilik var kimse parasini bankaya repoya yatirmiyor neden faizler düşük çık dışarıya bir bak bakalim kimin kapisinda eski şahinlerden kaldi herkes bir ev bir araba sahibi oldu Allah için daha seni nasıl doyuracak bu insan seni her gece gelip boğaza yemeğe götüreceğinimi bekliyorsun Bundan 5-6 sene önce Türkiyenin ne kadar borcu vardı şu an ne kadar borcu var bunlari öğren gel sonra bana deki haksizsin belkide bunlari biliyorsun, Bugün piyangodan zengin olsan ilk yapacağin şey gidip aç insanlari doyurmakmı olur yada gidip güzel bir ev ve araba alip işyeri sahibi olmayimi düşünürsün, rolex saat, Dolce gabbana takim elbiseler hammer jeep, emirgan yada bebekte güzel bir yalı gündüz şirketindesin işlerini yapan müdürlerin var akşam olsunda çıkayim diye düşünüyorsun akşamda ver elini laila, reina nasil hoş geliyor insana değilmi.

• müslüman olan herkes istedigi kadar zekat verdikten sonrazengin olabilir.en pahalı elbise vs.giyip takabilir.en lüks evde yaşayailir.muhtaclara yardımise tamamen kişiye kalmış.kara carşaf ise müslamanlara atılmış bir iftiradan ibaret.her şeyi devletten beklemeyelim.carıkla gezseler bu sefer carıkla geziyor denilecekti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dream-125

müslüman olan herkes istedigi kadar zekat verdikten sonrazengin olabilir.en pahalı elbise vs.giyip takabilir.en lüks evde yaşayailir.muhtaclara yardımise tamamen kişiye kalmış.kara carşaf ise müslamanlara atılmış bir iftiradan ibaret.her şeyi devletten beklemeyelim.carıkla gezseler bu sefer carıkla geziyor denilecekti.

Anlamak isteyen anliyabiliyor demekki bakiş açısı önemli eline sağlik dream .
  • Türkiyede zaten alın teriyle kim çalışıpta 300.000 dolarlık arabaya binebilir önce bunun cewabını bulalım bence????
  • tayyip erdogan için görgüsüz dendigini avrupadaki liderlerden duydum!Ilk basbakan olup ilk defa onlarla konustugu zaman denmisti.belki simdi bir ilerleme vardir
    Kullandiklari luks giyecekler için eger vergisi ödenmisse helal olsun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 11 Eylül 2006; 23:27:18 >
  • kusura bakmayında sıkışınca hemen vatanı sattı tayyip diyorsunuz.çaldı diyorsunuz.ben size söyliyeyim YALAN atıyorsunuz.bile bile yalan konuşuyorsunuz.hadi ispatlayın görelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

tayyip erdogan için görgüsüz dendigini avrupadaki liderlerden duydum!Ilk basbakan olup ilk defa onlarla konustugu zaman denmisti.belki simdi bir ilerleme vardir

nereden biliyon bi delil varmı.neden se 80 milyon şimdiye kadar duyardı.
  • @federaL
    Kitaplarını mı okuyacağım demişsin merakımdan soruyorum hayatında hiç kitap okudun mu? En son ne zaman okudun?
    Herhalde okumakla kafanız karışır diyenlerdensin. Kitap okumakla, düşünmekle bedene fizyolojik bir zarar olmaz.
    Sen daha adamı Leman'da bırakmışsın. Ben ne diyeyim ...

quote:

Orada tayyip değilde senin erkek kardeşin olsaydi bunlari yapsaydi ondan durur duymazmiydin Allah için doğruyu söyle

Bu nasıl bir düşünce yapısı anlamadım.

Kardeşim daha lüks, daha şatafatlı yaşadığı için bundan gurur mu duyacağım. Bu nasıl bir zihniyet.
    Paylaşımcılık adına , sosyal devlet adına yaptığı her şeyden gurur duyarım.Gerisi zırvalık.
    Hadi olayı sosyal ve ahlaki açıdan boşverelim eğer ki müslüman iseniz (esasında her dinde yasaktır) lüks ve israf yasaktır.

Ek1:
    www.tdk.gov.tr

Lüks:
    1 . Giyimde, eşyada, harcamada aşırı gitme, gösteriş, şatafat:
    "Lüksleri, rahatları, eğlenceleri yerindedir."- N. Cumalı.
    2 . sıfat Gösterişli, şatafatlı:
    "Bu lüks lokantada öğle yemeği yiyor."- T. Buğra.
    3 . sıfat Gereksinim dışı olan.
    4 . sıfat Aşırı, fazla.

İsraf:
    Gereksiz yere para, zaman, emek vb.ni harcama, savurganlık, tutumsuzluk:
    "... israf ve sefahat içinde yaşamaya başlamıştı."- Y. K. Karaosmanoğlu.

Ek2:
    Mehmet Nuri Yılmaz'ın " Lüks ve israf felaket getirir" başlıklı güzel bir yazısı var.
    OKUYALIM LÜTFEN! (Mehmet Nuri Yılmaz'da kimmiş demeden)
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=3659106&tarih=2005-12-16

Ek3:
    Hammer jeep almaz mısınız demişsin?
    Çok açık ve de net söylüyorum.
    Şehirde bu araçları kullananlar magandadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 12 Eylül 2006; 0:34:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

tayyip erdogan için görgüsüz dendigini avrupadaki liderlerden duydum!Ilk basbakan olup ilk defa onlarla konustugu zaman denmisti.belki simdi bir ilerleme vardir
    Kullandiklari luks giyecekler için eger vergisi ödenmisse helal olsun!!!

Hangi liderle hangi toplantidaydin sana söyledi söylede bizde bilelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klostrian

onlar zenginin malı mı ? vergi kaçırma,hayali ihracat ,sahte projeler ,fesatlı ihalelerden ..yani bizim cebimizden çıkan paralarla zengin olan çingenelerin malı...bak demekki başbakan yangelip yatmıo..adam gecesini gündüzüe katıp devleti dolandırıo..bütün kurumları özelleştirio...vatanı satıo..

emin olduğun şeyden konuş lütfen gördün mü?
  • şu devirde öğrenciler marka takıntısı içinde iken, levis, coll, mavi bilmemne dünya kadar para harcarken.

ellerinde öğrenci halleriyle 1000 ytl lik telefonla gezerken, bizde müsaade edelim T.C Başbakanı' paspal gezecek hali yok

ayrıca kullandığı malzemeler gittiği ülkelerde verilen hediyeler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: küber_ez

ayrıca kullandığı malzemeler gittiği ülkelerde verilen hediyeler.

İsviçrede aldığı 10 dolarlık çakı wede yanında rolex daytona 60.000 dolar

Japonyadan aldığı 2 dolarlık kara kuşak wede hediye edilen hyundai limuzin 70.000 dolarcık

İtaldaya aldığı 5 dolarlık milan forması wede tanesi 1250 dolarlık olan ayakkabılar

Dayısına hediye edilen s600(500 de olabilir) wede 1 milyarlık telefon ile yaylada sidingli willa(Dayısı okumamış halk ekmek yapmış iettde yüksek mertebeye çıkmış iskiden emekli olmuş MÜDÜR!)

Uçak ihalesi için fransızlardan wede amerikalıladan aldığı HEDİYECİKCİKCİKLER

Enerji ihalelerinden aldığı mini minnaccııkk ötesi böle toz kadar hediyeler (nanoteklonoji iyi para eder)

Araplara peşkeş çekilen topraklardan alınan zemzem suları hepsi hediye bunların

Sonracıma dergahlara cemaatlere göz yumularak artık ne diyeyim alınan kağıtlar (nakit para değil KAĞIT!)

islami BATIK HOLDİNGLER yerine önce Cem uzana gibi önüne gelen taşlarla ilgilendiği işin gelen gine KAĞITLAR !

Başka aklıma gelirde geze geze ne gerek war

• Adamın Giydiği Az bile o kadar para bende olcak

Tam hava yaparım
  • hediye edilen arabalar başbakanlığa devredildi şahsına falan almadı.uff ya lütfen bilerek konuşun.bu adam yese idi belediye başkanı iken yerdi.istanbul belediyesi onla nerelere geldi bunu herkes biliyo.biliyo ama işine gelmiyo bazı kişilerin.
  • @drahte
    Moskova'da hediye edilen pırlanta gerdanlığı göremedim. 30 bin dolar mıydı neydi? Noldu o gerdanlığa geri verdiler mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.