Erdoğan "İlk ortaya çıktığında özgürlüğün sembolü olarak nitelenen sosyal medya, günümüz demokrasisi için ana tehdit kaynaklarından birine dönüşmüştür" dedi. Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne (Stratcom Summit '21) bir video mesaj gönderen Erdoğan, stratejik iletişim faaliyetlerinin öneminin arttığını belirterek "Özellikle sosyal medya mecralarının yaygınlaşmasıyla birlikte yalanın, üretilmiş haberlerin, dezenformasyonun hızla yayıldığını görüyoruz" diye konuştu. Erdoğan "Etkili bir denetim mekanizmasının olmadığı bu mecralardan yayılan bu tarz haberler sebebiyle milyonlarca insanın hayatı kararmaktadır" ifadelerini kullandı. "Yükselen dijital faşizm ve yalan haber furyası karşısında bizim gibi dünyanın gelişmiş demokrasileri de teyakkuz halindedir" diyen Erdoğan, "Gelinen aşamada dezenformasyon sadece bir milli güvenlik meselesi olmanın ötesine geçerek, küresel bir güvenlik sorunu halini almıştır" diye konuştu. "Hakikatin algı operasyonlarıyla değersizleştirilmesine, gerçeklerin üstünün yalanlarla örtülmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz" diyen Erdoğan, sözlerine "Bu hedef doğrultusunda şimdiye kadar tarihi önemde birçok adım attık. Ulusal Kamu Diplomasisi Strateji Belgesi ve Eylem Planı'nı yayımlayarak, ilgili kurumlarımızın yol haritasını oluşturduk. Halen hazırlıkları süren Stratejik İletişim Politika Belgesi'yle inşallah bu çabalarımızı bir üst seviyeye taşıyacağız" diye devam etti. https://www.dw.com/tr/erdo%C4%9Fan-sosyal-medya-demokrasiye-tehdit/a-60088906 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 11 Aralık 2021; 19:45:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erdoğan: 'Sosyal medya, demokrasi için ana tehdittir. Bizim gibi gelişmiş demokrasiler teyakkuzda'🤨

-
-
bizim gibi dünyanın gelişmiş demokrasileri
günün en komik fıkrası bugünde bu
-
ben diyo yıllarca uğraştım bütün medyayı ele geçirdim ama sosyal medya çıktı bizim yaptıklarımız fos çıktı şklafakfjiaksfiak
oyna dewamkee
-
"İleri Demokrasi" o bir kere.
-
social media haramdır. biznillah.
-
Yazarım bir şeyler ama malum ileri demokrasilerde içeri girmemek için kendinizi frenlersiniz.
-
Gapat hacı. Zaten ben hep ileri demokrasi ürünü olan dh kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medyaya savaş açan bizim gibi gelişmiş demokrasiler: Çin, Kuzey Kore, Küba
-
Her zamanki gibi rasyonel ve bilgi sahibi bir insanın beynine kan sıçratacak veya alay konusu yapacağı türde bir narsisistik politik yansıtmadan başka bir şey değil. Artık inanılmaz tipikleşti. Mevcut ekonomik tabloyla (yerlerde sürünen alım gücü ve öylece eriyip gitmiş birikimler, enflasyon ve kurla) beraber seçmen nezdinde iyicene içi boşaldı. İş dalgaya, insanların zekasıyla alay etme seviyesine döndü.
Şimdi, ifade ve toplanma özgürlüğünün aracısı olan hiçbir yasal platform demokrasiye tehdit oluşturamaz; tam aksine bu patformlara demokrasi kisvesiyle düşmanlık etmek, demokrasiyi varılacak durakta inilecek bir tramvay gibi görmek demokrasiye karşı esas tehdidi oluşturur.
Eğer sosyal medya karşıtı "demokrasileri" merak ediyorsanız Çin, İran, Kuzey Kore, Türkmenistan vb birçok nadide örneği sayabiliriz. Eğer sosyal medyaya karşıysanız buyrun, bu ülkelere gidebilirsiniz. Sizi tutan yok. Hatta yanınıza sizi destekleyen, Türkiye için Çin / Kuzey Kore modelini öneren Doğu Perinçek'i de alın. Kim Jong Un ile beraber demokratik bir ülke nasıl olur demokrasi zirvesinden dışlanarak tüm dünyaya gösterin...
https://forum.donanimhaber.com/demokrasi-zirvesine-gidemeyen-iki-ulkeden-biri-maalesef-turkiye--151035621#151041516
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkmenistan Diktatoryası Loading..
Ses çıkarmayın anca güzelleme yapın yoksa reis üzülüyor.
Almanya'dan gelin 1.5 euro atın hot döner'den jumbo dürüm yiyin sonra her şay şoh güzhel kanki diye wunderbar diyip röportajı bitirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 12 Aralık 2021; 2:41:13 > -
Ama kendine mükemmel güzelleme yapılan biat edilen yerlere laf yok değilmi ‼️‼️❓
Az kaldı kendileri de yandaşların da gitmelerine az kaldı emin olun ‼️😉
süper ileri demokrasi
-
O kadar çok ilerideki demokrasi, ne hikmetse biz göremiyoruz. Hahahahahaha
-
😆
Bizim gibi gelişemeyen ülkelerin başındakiler buna sebep oluyor.Onlar yağma düzeni kuracak suçlu sosyal medya olacak.Ulan sosyal medya sizi maaşa bağlasa çenenizi kapatırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bizim gibi dünyanın gelişmiş demokrasileri günün en komik fıkrası bugünde bu |
ben diyo yıllarca uğraştım bütün medyayı ele geçirdim ama sosyal medya çıktı bizim yaptıklarımız fos çıktı şklafakfjiaksfiak oyna dewamkee |
Her zamanki gibi rasyonel ve bilgi sahibi bir insanın beynine kan sıçratacak veya alay konusu yapacağı türde bir narsisistik politik yansıtmadan başka bir şey değil. Artık inanılmaz tipikleşti. Mevcut ekonomik tabloyla (yerlerde sürünen alım gücü ve öylece eriyip gitmiş birikimler, enflasyon ve kurla) beraber seçmen nezdinde iyicene içi boşaldı. İş dalgaya, insanların zekasıyla alay etme seviyesine döndü.
Şimdi, ifade ve toplanma özgürlüğünün aracısı olan hiçbir yasal platform demokrasiye tehdit oluşturamaz; tam aksine bu patformlara demokrasi kisvesiyle düşmanlık etmek, demokrasiyi varılacak durakta inilecek bir tramvay gibi görmek demokrasiye karşı esas tehdidi oluşturur. Eğer sosyal medya karşıtı "demokrasileri" merak ediyorsanız Çin, İran, Kuzey Kore, Türkmenistan vb birçok nadide örneği sayabiliriz. Eğer sosyal medyaya karşıysanız buyrun, bu ülkelere gidebilirsiniz. Sizi tutan yok. Hatta yanınıza sizi destekleyen, Türkiye için Çin / Kuzey Kore modelini öneren Doğu Perinçek'i de alın. Kim Jong Un ile beraber demokratik bir ülke nasıl olur demokrasi zirvesinden dışlanarak tüm dünyaya gösterin... https://forum.donanimhaber.com/demokrasi-zirvesine-gidemeyen-iki-ulkeden-biri-maalesef-turkiye--151035621#151041516 |
Benzer içerikler
- memur maaşlarının ödenmediği dönem
- jön türkler at arabası gerçek mi
- hangi kanal hangi parti yandaşı
- dişi inek eti yenir mi
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- iphone servis yok hatası
- tango yasaklandı mı
- doa geri dönüşüm
- ps plus
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X