Şimdi Ara

Erdoğan: Şahsıma ve aileme vize yasağı koydular!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP'nin grup toplantısında yaptığı konuşmada, ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırım kararını değerlendirdi. Erdoğan, "Şahsıma, aileme ve 3-4 bakan arkadaşıma vize yasağı koydular" dedi.

Erdoğan:

"Suriye'deki gelişmeler sebebiyle bizi ekonomik yaptırımla tehdit edenlere de diyoruz ki azdan az gider çoktan çok gider. Bizde açtığınız her yaranın çok daha büyüğü sizin ekonominizde açılır. Bizim sakalımız çok daha gür şekilde yerine gelir ama sizin kayıplarınızın telafisi o kadar kolay olmaz."

"Bize ülkelerine girme yasağı koyan ülkeler var. Onların da iyi düşünmesi lazım. Düşünün şahsıma, aileme ve 3-4 bakan arkadaşıma vize yasağı koyuyorlar. Ya bu siyasetten zerre kadar nasibini almış kişilere bu yakışır mı. Siyaset duygusallık sanatı değildir, insan ve ülke yönetme sanatıdır. Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz en büyük gücümüz milletimizin kendisidir. Allah'ın yardımı milletimizin desteği, dostlarımızın duası yanımızda olduğu müddetçe buradan da çıkacağımıza şüphe duymuyoruz. Biz burada NATO'nun 5. maddesini uygulanması ve Adana Mutabakatı sebebiyle bu harekâtı yürütüyoruz."

KAYNAK

• Bizde açtığınız her yaranın çok daha büyüğü sizin ekonominizde açılır.

her şeye katılıyorum ama bu cümlesi ekonomiden ne kadar anlamadığını ortaya koyuyor.bulaşma ekonomiye bulaşma eskiden bulaşmıyordun tıngır mıngır ekonomi gidiyordu.
  • Suriye'ye girdik ama acısı fena çıkacak ve vatandaşa patlayacak.

Diğer ülkelerde tetikte bekliyormuş.Tüm ülkelerin Türkiye düşmanlığını gördük,ama Türkiye ekonomisine ihtiyaç duyacak,önemsiyecek bir ülke tanımıyorum.
    (Borç veren ülkeler dışında)

Not:Aile bakanını rehin alan hollanda ile yine dostuz ve güzel krediler almaya devam ediyoruz.Demek ki,para her sorunu unutturmaya yetiyor.
  • Valla halka diyecekler şükredin savaşıyoruz susturacaklar kendileri smoothie içmeye devam edecekler 5 6 maybach daha sipariş ederler aksini söyleyip bir iki kelam eden olursa vatan haini falan diyip içeri tıkarlar muhtemelen.
  • 2 ay sonra operasyon unutulacak.

Kış faturalar, işsizlik ve tekrar krizle başbaşa kalacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Ekim 2019; 21:25:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multeci karşılığı vize kalkacakti???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan'ı Atatürk'ten üstün gören kitleye hitaben; Atatürk, hakkinda idam karari cikmisken vatani kurtardi, Erdoğan hakkinda vize yasaği cikmisken bunu siyasi malzeme yapti.

Hadi simdi kiyaslamaya devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 16 Ekim 2019; 19:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    Hocam,uluslararası kanuna göre bakanın hollanda ve konsolosluğa girme hakkı vardı.

Kriz 2.5 saat sürdü ve o süreçte Aile bakanı araba içinde bekletildi ve giremedi.(Rehin alındı derken bunu kast ettim)
  • Geri gitmekte serbestti. Diplomatik pasaport var diye her yere girecek diye bir kanun yok. Her ülke istediğini kabul eder , istemiyorsa sokmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Ben bu ay gelecek elektrik faturasını çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Ben bu ay gelecek elektrik faturasını çok merak ediyorum.
    İnsanın başına ne gelirse

Hepimizin başına gelecek hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vommel

Hocam,uluslararası kanuna göre bakanın hollanda ve konsolosluğa girme hakkı vardı.

Kriz 2.5 saat sürdü ve o süreçte Aile bakanı araba içinde bekletildi ve giremedi.(Rehin alındı derken bunu kast ettim)

Alıntıları Göster
    Yoo hiç yoktu. Türk medyası saçmalığı.

O hak için davetli olman gerekiyor.

• 2023 seçimini kazandı hayırlı olsun
  • "bize sataşanın anası babası ölsün" desek yeterdi bence
  • kapıları aç mültecileri avrupaya şutla
  • Kapat İncirliği bak nasıl açıyorlar vize yasağını.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.