Şimdi Ara

Erdoğan: Öğrenciler nedense hep burs istiyor. Kredi çekmenin de avantajaları var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Recep Tayyip Erdoğan, yeni akademik yıl açılış töreninde konuştu. Konu başlıkları:

— Dershane sistemini ülkemizden tamamen kaldırdık. Artık benim vatandaşım davarını, kolundaki bileziği satarak kurslara çocuklarını göndermekten kurtuldu.

— Öğrencilerimiz nedense hep burs istiyorlar. Krediye neden yaklaşmıyorsun? Bunun da sana avantajları var. Bunlar iş bulunca geri ödemek kaydıyla veriliyor. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için kredi burs miktarını lisansta 500, yüksek lisansta 1000, doktorada 1500 liraya yükseltme kararı aldık.

— 7 milyon 611 bin öğrencimiz bulunuyor. Geçen hafta Almanya'daydım sordum, ne kadar öğrenci var diye, 3 milyon dediler. Bizden nüfusları daha fazla. Onların öğrenci sayısı 3, bizde ise 8 milyona yakın.

— Üniversite öğrencilerine okula girdikleri ilk yıldan itibaren, kariyerleri konusunda rehberlik edecek bu merkezler reel sektörle iş birliği halinde faaliyet gösterecekti

— Demokrasi gücünü halktan alır. Halk varsa demokrasi var, yoksa yoktur. Medya ile demokrasi olmaz. Öyle demokrasi olur ki, medya da güçlüdür. Bir siyasetçi de medyasından korkuyorsa onun da sağlıklı siyaset yapması mümkün değildir.

— Türkiye'yi sahadan ve masadan dışlamaya çalışanlar, bugün bizimle birlikte olmanın gayreti içinde. Hala farklı tavır içinde gözükenlerin de çok yakında aynı çizgiye geleceklerinden şüpheniz olmasın.

Sputnik Türkiyetwitter
    Sputnik Türkiye
    https://twitter.com/sputnik_TR/status/1047426375639031809

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir zaman DEVLET ADAMI olamayacak. Siyasetçiden öteye geçemeyecek. Adamda devlet vizyonu yok eksilerde insan hayret ediyor.

Bu arada Kyk zammı %6 oluyor sanırsam enflasyon %25. Tasarrufa başlamışlar elhamdurillah.
  • Erdoğanın ülkeden gerçekten haberi YOK.

Dershane sistemi kaldırıldı diyor ANKARA KIZILAY ONLARCA DERSHANE VAR BİNLERCE ÖĞRENCİ VAR YILLIK FİYATLARI 8 BİN TL DEN BAŞLIYOR.
  • Ahahah sen o sarayda dünyanın parasını harcayacağına, suriyelilere 30 milyar dolar harcıyacağına öğrencilerine nadıl burs veririm diye düşünmen lazım bursu kesmeye değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enflasyon %25 ( gerçek degil ama olsun ) krediye ve bursa yapilan zam %6 -7 diyecek söz yok okula geleli 2 hafta oldu para resmen buharlasiyor otobuse zam gelmis yurt yemeklerine zam gelmis suya zam gelmis mac izliyoruz onada zam gelmis caya da zam gelmis telefon,bilgisayar,konsol zaten alamıyoruz hersey pahali sonra neden beyin göçü veriyoruz imkanı olup da burda duran ne bileyim yani

• Bu adama bu fikirleri Maduro mu veriyor yoksa jöleli yiğit bulut mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok halkı.Hayatin gerçeklerini öğrenir erkenden.
    Boyle basi boyle tras ederler.Ver mehteri diyorya erkan tan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 4 Ekim 2018; 1:1:0 >
  • Faizle kredi ceksinler telefon alsinlar .illa hersey burs degil

• Elindeki bilezigi satip dersaneye gondermiyor ama artik evini arabasini satip ozel okula gonderilmeye muhtac birakiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

-Demokrasi gücünü halktan alır. Halk varsa demokrasi var, yoksa yoktur. Medya ile demokrasi olmaz. Öyle demokrasi olur ki, medya da güçlüdür.

https://youtu.be/4WXhQrkcJ5I

“Şimdi ben buraya neden çıktım, niçin çıktım, nasıl çıktım, bunu izaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım ama çıkmamışta olabilirim, çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır, görünen köy uzakta değildir, buraya çıktıkta sonradan çıkmadıkmı dedik, bunlar bir takım uydurma laflardır”

Asdfghhf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ahahah bi de demiş ki biz göreve geldiğimizde bu niktar 40 liracıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

quote:

-Demokrasi gücünü halktan alır. Halk varsa demokrasi var, yoksa yoktur. Medya ile demokrasi olmaz. Öyle demokrasi olur ki, medya da güçlüdür.

“Şimdi ben buraya neden çıktım, niçin çıktım, nasıl çıktım, bunu izaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım ama çıkmamışta olabilirim, çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır, görünen köy uzakta değildir, buraya çıktıkta sonradan çıkmadıkmı dedik, bunlar bir takım uydurma laflardır”

Asdfghhf
    "prensibim az iş çok laf."

Her gün tvlerde konuşmaları olan birini hatırlatıyor.

• Aynen kyk çok mantıklı ya, alıyon krediyi ondan sonra başına bela ediyon.
    Saraya 1 günde milyonları dökerken sıkıntı yok ama iş öğrenciye gelince fırsatı bulduğun yerden vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

quote:

Asdfghhf
    Komlo Teorisi mode: On

Evet sevgili vatandaşlar hani derler ya ''Her şakada bir gerçeklik vardır.'' diye.
    Malumdur ki en iyi gözlemi ve öngörüyü mizahçılar yapıyor. Akabinde ekrana yansıtıyor.

Şimdi videodan bir kaç ifade ile günümüzde olan şeylere açıklık getirelim.

- Okul: Her yere üniversite ve imam hatip açılıp niteliksiz öğrencilerin artışı sağlandı.

- Yol: İktidar her fırsatta yol yaptık diyor. Başarılarının övünç kısmındaki en büyük payı yol kapıyor. Yandaş şirketlere para yedirip koltukları sağlama alıyor.

- Tapu: Üretim ekonomisi anlayışı demek ki beton ekonomisinden ibaret olan bir hükumet var. Ki gelen sıcak para bilim sanayi teknoloji yerine betona gömüldü.

Atasözünü kendine yontuyor, benzer bir durum da Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde Malatya mitinginde Niyazi Mısri'den alıntı yaptığı cümleyi farklı bir imaya dönüştürüp bıyık altından güldü. Daha sonra çıktığı programda bu dediğini inkar etti.

Tek fark var, Şaban prompter kullanmıyor. ( Gerçi o zamanın teknolojisinde var mıydı bilmem ama olsa da kullanmazdı.)

Komplo teorisi mode: Off

Tamam vurmayın

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Hayatın değil Türkiye’nin olacak o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.