Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt mitingine bombalı tuzak! Polisin dikkati katliamı önledi https://www.haberler.com/cumhurbaskani-erdogan-in-siirt-mitinginde-14576734-haberi/GİRİŞ: BUNLAR BİZE SUKİKAST GİRİŞİMDİNDE BULUNDU BUNLAR POLİSİMİZİ ŞEHİT ETMEK İSTEDİ ! GELİŞME: BUNLARA HADDİNİ BİLDERECEGİZ BUNLARA EN BÜYÜK CEVABI BU AZİZ MİLLET SEÇİMDE VERECEKTİR BİZNİLLAH ! ! SONUÇ: AKEPE MAĞDUR LA BASS AMPULE......YUM.. |
ERDOGAN MİTİNGİNDE POLİS ARACINDA BOMBA BULUNDU !

-
-
Bu millet, canı sıkıldığında bombayla falan uğraşmaz direk denize döker, yüzmeyi öğretir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kac yerede basi kapali bacilar alinmazsa tamamdir. Secimi yine akp kazanir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hedef Siirt te, bomba Nusaybin de, bomba hidrojen bombası galiba arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 4 Aralık 2021; 21:5:6 > -
O kadar büyük konvoyla her yere gidiyor korumasından tut çelik kuvvet ve sivil polisine rağmen
Güvenlik zafiyeti mi var düşman baya tehlikeli o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nusaybin Siirt arası 200 km
TÜİK'e göre mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam Google map. Tam olarak 210 km
Eski turkiye olsaydi evet.
Turkiye, 1923 turkiyesi degil maalesef. Buyuk cogunlugu cahil cuhela, buyuk oyunu gormus, buyuk kesimi saga kaymis dinci bir ulke.
AKP giderse sagci veya dinci veya ataturk/turkiye dusmani oldugu icin degil, ekonomi bozuldugu icin gidecek.
Turkiye'deki secmen ilk firsatta oyunu yine bir sag partiye vererek, kaldigi yerden devam edecek. Turkiye'yi suriye coplugune sokmus, stratejik derinlik uzmani ahmet zirtoglu'nun yuzde 5 aldigi ulkede kimse gelisme beklemesin.
Don artik bitsin bu hasret dediler, oy aldilar
Kandirildik dediler, oy aldilar
Kelle dediler, oy aldilar
Al anani git dediler, oy aldilar
300 olmus madenci icin fitrat dediler, oy aldilar
Siyanur bastilar, yuzde 98 oy aldilar
Varlik kuyrugu dediler, oy aldilar
Kimse turkiye'deki secmenin bir halt anladigini zannetmesin, naiflige luzum yok arkadaslar.
Sahsen AKP'nin 2023'deki secimleri kil payi alacagini dusunuyorum, almazsa bile sonraki ilk secimlerde yine bir sag iktidar basa gelecektir.
-
Inanmiyorum sahsen, kendi uydurmalari oldugunu dusunuyorum. Algi yaratmaya calisiyorlar bence.
-
Ben şahsen federal sistem istiyorum biz Trakya, İzmir, Antalya eyaletlerinde keyfimiz gıcır takılırken bunlar Gonya'da, Erzurum'da, Rize'de acından gebersin. Açız geçinemiyoruz deyip yine bassınlar ampüle oyu daha da beter olsunlar.
Gayserili, Çorumlu, Adıyamanlı ortadoğu zihniyetindeki vatandaşların oyuyla seçilen siyasilerin Marmaris, Antalya'daki yangınlar umrunda olmuyor mesela.. Bu şekilde olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun yillardir ben de federasyon sistemini savunanlardanim. Turkiye'de bir cahllik problemi oldugunu dusunmuyorum sahsen; insanlar cahil KALMAK, cahil OLMAK istedikleri icin cahiller.
2021 dunyasinda bir toplum sabah aksam muge anli, a haber izliyorsa bu bir dayatma degil, tercihtir. AKPye ve akpnin temsil ettigi ideolojilere oy verenlerin, bu ulkenin tamamina hukmetmesi yanlistir.
AKP ideolijisi asla bir sol iktidara veya millet ittifakina oy vermeyecektir. KK'nin "helalleselim" laflarinin da bos olmasiniin sebebi bu.
akpnin temsil ettigi dinci sag ideolojisi, sekuler soldan memnun degil, sekuler sol da dinci sagdan. Sonuc olarak bir lubnan olma yoluna dogru gidiyoruz. Bunu engellemenin bir yolu, kimsenin mutlu olmayacagi bir federasyon yaratmak, olmuyorsa da yollari ayirmak maalesef.
Herkes vergisi kadar, oyu kadar, istedigi ideoloji kadar konusmali.
-
inanan var mı?
-
Şimdiden başladılar, ohal gelsin hatta sıkı yönetim!!!
-
aw :(
-
oy moy yok
-
yemezler yemezler yok öyle
-
20 yıldır bu şekilde iktidar da kalmadımı zaten hep algı operasyonu hep mağdur bunlar hep bunlar ,ve millet de inanıyor işte maalesef ‼️‼️
Kılıçdaroğlu'nun Akşener in mitinginde olsa böyle bir şey ne diyecektin? O zaman tam tersini söylerdin. Orda mıydın gözünle gördün mü ki manipülasyon diyorsun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Eski turkiye olsaydi evet. Turkiye, 1923 turkiyesi degil maalesef. Buyuk cogunlugu cahil cuhela, buyuk oyunu gormus, buyuk kesimi saga kaymis dinci bir ulke. AKP giderse sagci veya dinci veya ataturk/turkiye dusmani oldugu icin degil, ekonomi bozuldugu icin gidecek. Turkiye'deki secmen ilk firsatta oyunu yine bir sag partiye vererek, kaldigi yerden devam edecek. Turkiye'yi suriye coplugune sokmus, stratejik derinlik uzmani ahmet zirtoglu'nun yuzde 5 aldigi ulkede kimse gelisme beklemesin. Don artik bitsin bu hasret dediler, oy aldilar Kandirildik dediler, oy aldilar Kelle dediler, oy aldilar Al anani git dediler, oy aldilar 300 olmus madenci icin fitrat dediler, oy aldilar Siyanur bastilar, yuzde 98 oy aldilar Varlik kuyrugu dediler, oy aldilar Kimse turkiye'deki secmenin bir halt anladigini zannetmesin, naiflige luzum yok arkadaslar. Sahsen AKP'nin 2023'deki secimleri kil payi alacagini dusunuyorum, almazsa bile sonraki ilk secimlerde yine bir sag iktidar basa gelecektir. |
Hedef Siirt te, bomba Nusaybin de, bomba hidrojen bombası galiba arkadaşlar. |
Bu millet, canı sıkıldığında bombayla falan uğraşmaz direk denize döker, yüzmeyi öğretir.
|
Ben şahsen federal sistem istiyorum biz Trakya, İzmir, Antalya eyaletlerinde keyfimiz gıcır takılırken bunlar Gonya'da, Erzurum'da, Rize'de acından gebersin. Açız geçinemiyoruz deyip yine bassınlar ampüle oyu daha da beter olsunlar.
Gayserili, Çorumlu, Adıyamanlı ortadoğu zihniyetindeki vatandaşların oyuyla seçilen siyasilerin Marmaris, Antalya'daki yangınlar umrunda olmuyor mesela.. Bu şekilde olmaz. |
Bir kac yerede basi kapali bacilar alinmazsa tamamdir. Secimi yine akp kazanir.
|
Uzun yillardir ben de federasyon sistemini savunanlardanim. Turkiye'de bir cahllik problemi oldugunu dusunmuyorum sahsen; insanlar cahil KALMAK, cahil OLMAK istedikleri icin cahiller. 2021 dunyasinda bir toplum sabah aksam muge anli, a haber izliyorsa bu bir dayatma degil, tercihtir. AKPye ve akpnin temsil ettigi ideolojilere oy verenlerin, bu ulkenin tamamina hukmetmesi yanlistir. AKP ideolijisi asla bir sol iktidara veya millet ittifakina oy vermeyecektir. KK'nin "helalleselim" laflarinin da bos olmasiniin sebebi bu. akpnin temsil ettigi dinci sag ideolojisi, sekuler soldan memnun degil, sekuler sol da dinci sagdan. Sonuc olarak bir lubnan olma yoluna dogru gidiyoruz. Bunu engellemenin bir yolu, kimsenin mutlu olmayacagi bir federasyon yaratmak, olmuyorsa da yollari ayirmak maalesef. Herkes vergisi kadar, oyu kadar, istedigi ideoloji kadar konusmali. |
Inanmiyorum sahsen, kendi uydurmalari oldugunu dusunuyorum. Algi yaratmaya calisiyorlar bence. |
oy moy yok |
Bilmeyen de JFK gibi biri sanacak. Zaten gidici olan adamla kim uğraşır ki?
|
Benzer içerikler
- bankaya yatirilan para için nereden buldun sorusu
- erdoğan dublör mü kullanıyor
- 14 temmuz filmi
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- yossi kohen kimdir
- dab radyo nedir
- stanley geri çağırma
- 2025 elektrikli araçlar
- uçak kazaları
- yurtdışı alışveriş limiti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X