Cevap veremeyince bloklayan klasik tip. Sana göre palavra olan şeyler bizim için insan olmanın bir gerekliliğidir. Çine demokratik olduğu için değil, ucuz iş gücü ve üretim gücü sebebiyle fabrika kuruluyor. Bence Çin bizden daha demokratikdir. Batı medyasının Çini nasıl göstermeye çalıştığını hepimiz biliyoruz. Yatırım demek sadece fabrika kurmakta değildir. Yabancı birinin ülkede gelecek görüp, gelip bir şirkete ortak olması da bir yatırımdır. |
Erdoğan konuşurken İsrail ile ticaretin kesilmesini isteyen 9 protestocu tutuklandı. (2. sayfa)
-
-
Yalan bilgi yayanın tutuklanması gerekiyor ise o zaman senin de tutuklanman gerekiyor.
-
gözaltı olup,3-5 gün nezaret olabilrdide bu kadar tutuklu olmaları bana görede fazla sicilleri temizse bir daha aynı suçu işlememe şartı ile salınmaları gerekiyordu.
-
dostum insanları etiketleme, şurda üslubunca fikrimi yazıyorum, akboy falan...nedir yani? senin gibi düşünmeyenleri etiketleyince haklı mı oluyorsun?
hayat ak-kara'dan ibaret değildir, griler hep var. hali ile, hükümetin yanlış politikaları var evet, ama onunda yanında güzel politikaları da var. yandaş olunca, hepsi kötü hepsi kaka sanıyorsunuz.
bu yüzden bloklayacağım. yazılarımı gör diye bekledim.
---
sen söylüyorsun, çin demokratik ülke olduğundan değil haa bizden demokratik konusuna gelince yine yanılıyorsun. çin'de, devlet başkanını eleştirmen bile senin ortadan kaybolman için yeterlidir. az bir google'san görürsün. bunun için buraya kanıt yazacak değilim.
-
Adam Yarala serbestsin git adam ez serbestsin ama 2 protesto sayısın diye kalkıp adamları mahkum eyle gelip de bana AK parti böyle söyle demesinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı suç derken? Rteyi eleştirmek, protesto etmek normal bir ülkede suç falan olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akboy köşeye sıkışıp cevap veremeyince bloğu basmış. Tipik AKP'li şaşırtmadı.
-
Pardon suç nedir burada tam olarak?
Bu arada protestocuları 3 gün gözaltında tutmuşlar. Şaka değil haberde yazıyor.
-
siyonizm sizi kendi ordusuna asker yaparda haberiniz olmaz demişti rahmetli necmettin erbakan.
suç izinsiz protesto gösteri yapmak suç macrona yumurta sallayanların tokat atanların akibetine bak istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2024; 0:6:22 > -
Gösteri olan kısım neresi?
İzinsiz protesto yapmanın suç olduğu kısım neresi?
-
tck
MADDE 28 - Kanuna aykırı toplantı veya gösteri yürüyüşleri düzenleyen veya yönetenlerle bunların hareketlerine katılanlar, fiil daha ağır bir cezayı gerektiren ayrı bir suç teşkil etmediği takdirde bir yıl altı aydan üç yıla kadar hapis ve onbin liradan yirmibeşbin liraya kadar ağır para cezası ile cezalandırılır.
2-3 gün önce bile korede ite kaka kaktılar dövdüler yada yaka paça tutukladılar gözümle gördüm siz özgürlüğü işinize geldiği yerden anlıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2024; 0:55:49 > -
Lütfen cevap verme şunlara.
Muhalefet konuya dahil olana kadar adamlar tahliye olmuş zaten...
Sonra bu ülkede muhalefet yok dedimi KIZMAYACAKSINIZ.
Bu ülkede vatandaş protesto yapmıyor eylem yapmıyor hükümeti eleştirmiyor diyenler sözde eleştirenede sahip çıkmıyor. Gelde bu muhalefete güvenip eyleme git.
tgrt haberCumhurbaşkanı Erdoğan'ı protesto eden 9 kişi serbest bırakıldı!https://www.tgrthaber.com/politika/cumhurbaskani-erdogani-protesto-eden-9-kisi-serbest-birakildi-2986702 -
Tüh ya, inşallah bir gün AKP iktidara gelir de bu dediğin sorunları çözer inşallah.
-
Toplantı kısmı neresi? Gösteri kısmı neresi? Türkçe bilgisi dersi ilkokulda veriliyordu. Ya sen bu derse girmedin. Ya da işine gelmiyor.
-
Forumdaki arkadaşlara tavsiyem hiçbir zaman AKMHP tayfası ile tartışmayın, bkz. Devlet bahçeli; ulan bu ülkede herkes diyebilir de sözde milliyetçi olup da PKK'nın tam karşısında olan bir yapının lideri daha önce meydanlarda bu hain asılmalı deyip ip fırlatıyordu, bu akMHPkk tayfası çılgınca alkışlıyordu, şimdi de Apo(namussuzu) çıkmalı dedi, konuşmasını dinledim gruptaki, adamlar -lafın gelişi- tekrar alkışlıyorlar. Muaviye'nin taraftarlarına rahmet okuturlar!
Bir gün Hz. Ali’nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe’den, bir Arap, devesiyle Şam’a gelmiş. Şam sokaklarında dolaşırken biri ona yanaşmış:
– Ver o dişi deveyi bana! demiş. Tartışma büyümüş, Küfe’den gelen adam, “Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir” diye itiraz etmişse de anlaşamamışlar. Konu Muaviye’ye yansımış.
Halk meydanda toplanmış… Muaviye, Küfe’den gelenle Şam’da deveye sahip çıkan yerliyi dinledikten sonra, kararını açıklamış:
– Bu dişi deve Şamlınındır!
Sonra toplananlara dönmüş ve sormuş:
– Ey cemaat, bu dişi deve kimindir?
Cemaat hep birlikte bağırmış:
– Şamlınındır!
Küfeli şaşkın bir vaziyette devesinin ardından bakakalırken, Muaviye onu yanına çağırmış:
– Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki, bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe’ye dönünce gördüklerini Ali’ye anlat ve de ki: “Ey Ali, Muaviye’nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!”Bu da bonus olsun...
Erdoğan ''Giderken Bana Mı Sordunuz'' Demişti. İşte Zamanla Değişen 3 Farklı Erdoğan... | KRT TV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 7 Aralık 2024; 11:14:3 >
-
Hocam tam olarak neyi savunduğunuzu ben anlamadım. Cinde demokrasi yok ama ekonomi iyi o zaman bizde de demokrasi olmasa olur mu Diyorsunuz
Her ülkenin dinamiği farklıdır. Türkiye Avrupa ya komşu. O yüzden seve seve Demokratik olmak zorunda ama çok ama az Demokratik olmak zorunda. Demokratik olmazsa yatırım gelmez. Sen kendini düşün kapi komşunun suçlu hırsız tecavüzcü olmasını ister misin. Cinmis hindistanmis iranmis arabiatanmis kimin umurunda ne amerikaya ne Avrupa ya bu yönüyle tehdit değiller hatta buralarda demokrasi olmasa Batı için daha avantajlı.
Bize gelince gerçek anlamda standart bir demokrasimiz yok. tabi ki iran gibi ırak gibi mısır gibi değiliz ama bir Almanya Fransa ingilterenin yanına yaklaşamayız. Siyasi değil en basitinden enflasyon oranları bile manupule ediliyor demokrasi bunun neresinde.
Yönetimi doktor türkiyeyi hasta gibi düşünürsen termometreyi doktor koltuk altına sokmuş hasta havale geçiriyor 43 derece ateşi var doktor el cabuklugu ile termometreyi soğutup 39 dereceye düşürüyor bir şeyin yok giyin çıkabilirsin diyor.
Böyle demokrasi mi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maksat göz korkutmak zaten tahliye edilmeleri gerekiyordu. İçeri tutamazlardi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X