Şimdi Ara

Erdoğan'ın Prompteri Bozuldu---Erdoğan'dan Yanıt Geldi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
4
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
377 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediği gibi amcayı gozetmis ise helal olsun.

muhalefetin olayların iç yüzünü tamamen bilmeden, karşısındakini dikkatlice dinlemeden, sözleri cımbızlayarak genelleme yapması, eleştirmesi, saldırması iki farklı sonuç verebilir.

1) Kamuoyunu ikna ederler ve Erdoğan'ın oyu düşer.

2) kamuoyu ikna olmaz ve samimiyetsizliklerine ceza olarak daha çok Erdoğanı sahiplenirler.

Tehlikeli bir kumar gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Ülkede ilerleme olmasa bir şeyler yapılmasaydı 188 ülke arasından 26. sıra güzel vatanımızın olmazdı. Siz halen nankörlükte ısrarcısınız. Böyle yapmayınız zararda olan sizler olursunuz. Gsmh 1 trilyon$ geçmiş Allah'ın izniyle daha da artacak inşallah. Gelişmekte olan ülke olmaktan gelişmiş ülke konumuna geçmek kolay değildir, biraz el veriniz yardım ediniz, yardım etmez iseniz bari köstek olmayınız. Türkiye Cumhuriyeti. Cennet Vatanımız, inşallah eski konumuna gelecektir ben inanıyorum burada atıp tutsa da bazıları.

• Madem promptere gerek yok delikanlısın niye programlara çıkıp soru cevap yapamıyosun?
    anca arkadan danışmanlarının yap dediği şeyleri yaparak sallarsın..nasılsa o an yanıt verip seni mahvedecek adam yok karşında...
    tey tey sığ insanlar
  • Attığınız son iftira da çürütüldü ama buna rağmen hala diretiyorsunuz ağlanacak haldesiniz gülüyorsunuz birde yolundan gittiklerinize bakın öncehttps://youtu.be/kY2MnCPmXX4

Kılıçdaroğlunu zaten anlatmaya bile gerek yok yıllardır her girdiği seçimi hüsranla kaybeden ve hala o koltuktan kalkmayan partisinden C.b adayı dahi olamayacak kadar korkak daha saymakla bitiremeyeceğim kadar eksiği olan biri siz önce bunları eleştirin bunların ayıplarına gülün sıra Erdoğana gelirse bunlardan o zaman gülersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altyazısz film izleyememek gibi heralde

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Birşey yapmana gerek yok, Makarnayı bırakman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitMd -- 6 Haziran 2018; 18:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

Ülkede ilerleme olmasa bir şeyler yapılmasaydı 188 ülke arasından 26. sıra güzel vatanımızın olmazdı. Siz halen nankörlükte ısrarcısınız. Böyle yapmayınız zararda olan sizler olursunuz. Gsmh 1 trilyon$ geçmiş Allah'ın izniyle daha da artacak inşallah. Gelişmekte olan ülke olmaktan gelişmiş ülke konumuna geçmek kolay değildir, biraz el veriniz yardım ediniz, yardım etmez iseniz bari köstek olmayınız. Türkiye Cumhuriyeti. Cennet Vatanımız, inşallah eski konumuna gelecektir ben inanıyorum burada atıp tutsa da bazıları.
    Ben seni anladım sen paralı trollsün başka bir şey değil. Tek cümle ile bana şunun cevabını ver. Elin adamı asgari maaş ile kaç KG et alıyor, kaç LT benzin alıyor, sosyal yaşamına kaç para ayırıyor, sen kaç para ayırıyorsun. GSMH falan boş bu değerler

• Bu nasil bi cevap? Adamin videosunu yayinliyor sayin ince hatta donup mal gibi kaldigi videolari. Adam gelmis sana ders veririm diyip baska bir konudan farkli bir cevap veriyor. Tamam da ne alaka. Olum cidden adam akplileri tii ye alip siz malsiniz nasil olsa bi bok anlamiyorsunuz, ben onun yerine farkli bir cevap veriyimde huloog diye bagirin diyor. Cidden garip ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermes_unuy -- 6 Haziran 2018; 19:36:39 >
  • Muharrem İnçe Eskişehir mitingihttps://youtu.be/4DURhb7ARJ4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YigitMd

Birşey yapmana gerek yok, Makarnayı bırakman yeterli.
    faktır git.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.