Şimdi Ara

Erdoğan'ın Prompteri Bozuldu---Erdoğan'dan Yanıt Geldi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
4
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
377 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iceman_54

Hocam normal konuşuyoruz tartışıyoruz şahıs gelmiş sevecem gelmişini geçmişini diyor.. savcılığa gidip ipsini vssini hepsini buldurup çıkarttırmam mı lazım illaki? Herkes akıllı olsun bizim bizden başka dostumuz yok bunu unutmasın ha şu da var sabır sabır efendilik bir sınıra kadardır sonrası içteki hain dıştaki hain farketmez hepsi aynıdır o saatten sonra. Ben karşı görüşün düşüncesine sayhı gösteriyorum karşı görüş neden hemen çirkefliğe başlıyor neden? Normal sohbet edelim işte nolur yani! Teknoloji sitesi artık umrumda değil demişsiniz açıkçası 7 senedir üyeyim ven de bu kadar saygısız olacağını tahmin etmezdim.
    Bu kadar cahilliğine rağmen seni insan yerine koyup cevap veriyorum, otur şükür duası et derim. Yol yabdılar, hastaneler, havalimanı, köbrüler duble yollar gibi boş lafları bırakıp "normal" insan seviyesine çıkmanız gerek.

Ah demokrasi gözünü seveyim senin. Bunun verdiği oy ile benimki bir oluyor adalet mi bu

• iceman_54 kullanıcısına yanıt
    Hocam çünkü kaç seçimdir kaybediyorlar artık adamların psikolojisi bozuldu. Karşıdakileri insan olarak görmüyorlar. Halbuki insan insanın aynasıdır kendisi nasılsa karşıdakinide öyle görür buyurmuş peygamber efendimiz (s.a.v.) Ama bu forumdakilerin çoğunluğu dinsiz ateist başka dinlerden veya solcu oldukları için şimdi bunuda küçümseyecekler. Hayır demokrasi diyorlar özgürlük diyorlar peki neden karşıdakinin görüşüne saygı duymuyorlar. Yok efendim makarna almış yok bilmem ne. İyice asabım bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Azcık adam olsanız hadi adamlığı da geçtim vatansever olsanız yalan konuşmazsınız iftira atmazsınız. Aç bak bakalım 70 den günümüze kaç kere Chp iktidar olmuş? 30 sene öncesinin ağzıyla konuşuyorsunuz hala neymiş chp nin işi başörtüsüymüş bilmem neymiş? Kaç tane laf duydun mevcut aday İnce’nin ağzından insanları ayrıştırmaya ve yargılamaya yönelik? Adam proje anlatıyor, nerden bulacak diyorsunuz, aynısını erdoğan tekrarlayınca ooo reis avrupa bizi kıskanıyo diyorsunuz. Arkadaş sizin niye tüm proje anlayışınız beton üzerine. Artık idrak edin be kardeşim devir teknoloji devri adam senin uğraşının paranın yarısını teknolojiye yatırarak dev markalar yaratıyor sen hala yaptığın köprünün hazımsızlık yarattığını sanıyorsun. Yahu azcık vizyon sahibi olun be, bu ülkeye bu zamana kadar yapılanları sata sata ülke döndürüyorsunuz hala gelmiş bu zamana kadar çivi çakmadılar bilmem ne. O özelleştirdiğiniz tekeli türk telekomu şeker fabrikalarını kim yapmış hiç açıp da baktın mı acaba?

Bilader rica ediyorum biat etmiyormuş gibi yapıp, daha iyi bir aday çıksa ona oy verecekmiş gibi yapıp insanların duygularıyla oynamayın. Siz biat kültürüne kaptırmışsınız kendinizi, karşı görüş aday size dünyaları sunsa erdoğanın sunduğu kasabaya razı olursunuz. Geçin bu ayakları

• quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

benim canım ülkemin canım insanı, bu prompter olayını iç yüzü farklı. orda bişeyin bozuluğu yok, akşam namazını kıldıkdan sonra geri dönen büyükelçinin korumalar tarafından engellediğini görüyor ve ona kızıyor orada. Azcık troll kafanızı kullanmaya başalrsanız gerçekleri göreceksiniz.

Alıntıları Göster
    Ne elçisi yav? Adamin soyadi Elçi sadece

Aynen aynen öyle bir ayar verdiniz ki sonra Yahudi ödülü aldınız ve one minute dedikten hemen sonra tepkim moderatöreydi dediniz demi? Siz ne arlanmaz ne uslanmaz insanlarsınız, hala kuru sıkı laflarla kendinizi pohpohluyorsunuz. Sizden olmayanı düşman görüyorsunuz, halbuki aklın yok fikrin var acaba o senin görüşünde olmayan ama ülkeyi ekonomik olarak döndüren insanlar olmasa evde yiyecek lokma bulabilecek misin? Cumhuriyet tarihinin en utanmaz seçmenisiniz sen ve sizin gibi sizden olmayana hain diyen kitle, bu devran elbet dönecek o zaman da bukalemunlaşmanızı zevkle izleyeceğiz

• onurr.611 kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi sana cevap geliyor cahil fetocu falan filan. Bu insanların kafa bu kadar. Anlatmaya değmiyor bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bak şimdi sana cevap geliyor cahil fetocu falan filan. Bu insanların kafa bu kadar. Anlatmaya değmiyor bile

Hocam siz bu tavırlarınızla o devranın dönmesini daha çok beklersiniz. O günleri artık ne siz nede biz göremeyiz

Ha bu seçim işlerini birde fb gs maçı gibi düşün . Gs nasıl yenilgiye alıştıysa sizde alışın artık rahatlayın yahu. Bu kadar stres sağlığa zararlı

• alparslan46 A kullanıcısına yanıt
    Tayyip halkı ayristirip bölerken alkış tutan eski fedoculer gelmiş şimdi tavır falan diyor. Sonra gel bunu ciddiye al

• Yavaş dönün. Sağdan soldan araba gelmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 6 Haziran 2018; 1:3:37 >
  • Akp genel başkanının ağzından doğru bir laf çıktığını zaten duymadık ama 2 gün önce olan olay hakkında nasıl bu kadar rahat, yüzü kızarmadan, yalan söylüyor? Ben videoyu izlerken utandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Akp genel başkanının ağzından doğru bir laf çıktığını zaten duymadık ama 2 gün önce olan olay hakkında nasıl bu kadar rahat, yüzü kızarmadan, yalan söylüyor? Ben videoyu izlerken utandım.
    akpli olmanın birinci kuralı : gerçekleri reddederek yalan söyle.
  • miranivo M kullanıcısına yanıt
    Insanlar kendi görüş ve menfaatlerine hitap etti diye oy kullanmış , bu parti % 50 üzeri seçmeni siyaseten kandirabilmis ise ki zaten kandirmis saflari kalabalık. Sana hakaret etme hakkı doğurmaz. Seçim afisindeki fotografi begenip oy veren insanımız var ve bunun suçlusu onlar değil 90 yıldır bizi yöneten sistem .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı güncellenince konu çomarlanmış resmen...

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Boşver kardeşim parmaklarını yorduğuna değmez...

• TayyarAgaYolYabdı kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. İnsan yerine koyduğum için ben kendimi kötü hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Aynen öyle. İnsan yerine koyduğum için ben kendimi kötü hissediyorum
    Bu gibi tipler işyermde var ne yazık ki. Adamların beyni yıkanmış hiçbirşey anlatamiyorsun. İnternettem gösteriyorsun yabancıların oyunu diyor. Başka birşey söylüyorsun fetöcü bu diyor. Yani pes edip kalkıyorsun sonuç olarak o masadan... O yüzdem yoruldum artık kendi pisliklernde boğuluşlarını izleyeceğim keyifle...

• quote:

Orijinalden alıntı: alparslan46

Ha bu seçim işlerini birde fb gs maçı gibi düşün . Gs nasıl yenilgiye alıştıysa sizde alışın artık rahatlayın yahu. Bu kadar stres sağlığa zararlı
    Erdoğan'ın Prompteri Bozuldu---Erdoğan'dan Yanıt Geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alparslan46 A kullanıcısına yanıt
    İşte cahillik kokan bir mesaj daha, ülke yönetimi belirleniyor taraftarlık yapıyorsunuz, acaba desteklediğim aday bana gelecek seçim için ne vaat ediyor, diğer adaylar ne vaat ediyor yok, varsa yoksa biat kültürü ve gereksiz ideolojilerle saplantılı bir seçmen grubu ortaya çıkıyor. Ben sana zaten git İnce’ye ver ya da Chp ye İyi’ye ver demiyorum zaten ben sana sadece hem ailen hem ülken için sadece bir kere ideolojini ve biat kültürünü bir kenara bırakarak tüm adayları verdikleri vaatlere ve projelere göre değerlendir, zaten biraz sorgulamaya başladığınızda daha güzel bir Türkiye’de yaşayacağız, ayrışmadan birbirimize düşman edilmeden

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.