Şimdi Ara

Erdoğan'ın başdanışmanı yine sosyal medyada ağzını bozdu: 'Seni yarın ters kelepçe ile aldırtmazsam'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, sosyal medya platformu X'te katıldığı bir sohbet odasında, geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmesiyle Türkiye'nin gündemine oturan Narin Güran'ın akrabalarından Mehmet Şerif Güran ile tartışma yaşadı. 

Erdoğan'ın başdanışmanı yine sosyal medyada ağzını bozdu: 'Seni yarın ters kelepçe ile aldırtmazsam"

'TERS KELEPÇE İLE ALDIRTMAZSAM BEN DE SAADET DEĞİLİM'

Güran'ın kendisine hakaretler ettiğini belirten Oruç, "Benim sınırım var, bana kimse k*ncık diyemez. Mehmet Şerif Güran’ı yarın ters kelepçe ile aldırtmazsam ben de Saadet değilim. Mehmet Şerif Güran bir o... çocuğu" ifadelerini kullandı. 

GEÇMİŞTE DE KÜFÜRLER SAVURMUŞTU 

Mayıs ayında yaşanan benzer bir tartışmada Oruç, katıldığı sohbet odasındaki bir kadın kullanıcıya "Siz kimsiniz ki bana 'Kes sesini' diyorsunuz? S..... git" sözleriyle hakaret etmişti. 

https://www.sozcu.com.tr/erdogan-in-basdanismani-yine-sosyal-medyada-agzini-bozdu-seni-yarin-ters-kelepce-ile-aldirtmazsam-p214546

• akp nin gerçek yüzü bu..

• Pazarda soğan seçmesi gerekenler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murtazagil kullanıcısına yanıt

Bunların hiç birisi Türk'e benzemiyor.

• Akp bu işte. Bakalım dilli ve arkadaşları ne savunma yapacak? Tabi konuya gelebilirlerse.

• devirleri geçiyor. devirleri geçince hepsi bizim solcuların bayıldığı almanya fransa ve ingiltere gibi batı devletlerine kaçacaklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.