Şimdi Ara

Erdoğan geç evlilikten şikayetçi: 'Çoğu 30’u aşkın evleniyor ya da evde kalıyor' dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor. Çoğu 30’u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor.

Böyle bir şey olur mu ya ?

Evlilik dışı hayat biçimi özendirilmeye çalışılıyor. Aman bunlara dikkat edin." Dedi !

Duydunuz mu beyler daha yarın evleniyorsunuz. Ama mama yok sayın başkan ne derse o olur

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/erdogan-onemli-aciklamalar-5558815/

• sayın cumhurbaşkanımız da her konuda bilgi sahibidir...

iyi ki böyle bir cumhurbaşkanımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

sayın cumhurbaşkanımız da her konuda bilgi sahibidir...

iyi ki böyle bir cumhurbaşkanımız var.
    He hiç sorma. Forumda takılanların çogü 30 yaş üzeri bekar adamlar. Bende dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Ocak 2020; 19:20:14 >
  • Hocam adam sonuna kadar haklı.
  • old and forever alone
  • Bütün devletler evliliği destekler evlilik yeni çocuk (köle) demektir evli insan rahat rahat işini bırakamaz çünkü çocuk vardır ortada evli insan devlete muhalefet olamaz çocuk bakacağı kaybedeceği şeyler vardır hayatında evli insan rahat rahat konuşamaz işinden olma korkusuyla o yüzden evliliği devletler sever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun nasil olsa her gun ulkeye arab pompalaniyor multeci nufus 10 milyona dayandi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şakayı geçelim. 30 yaş üzeri bekarlardan ekstra vergi alıncak dedikodusu dönüyo.

Sömürmeye bıkmadılar. Yaparlarsa hiç şaşırmam.
  • Acaba Arap sevdası bu yüzden mi ? Onlarda hani çok çocuk olayı var ya en az 3 çocuk istiyor bizim ki de diyor vatandaşım yapmıyor yapanı alıyım mı diyor ? Çocuk ithal etmek
  • Reis kaç çocuk yapacağımıza bile karıştı. Şimdide evlilik yaşına laf ediyor. Helal olsun ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 9 Ocak 2020; 19:50:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyar harbi sen niye evlenmedin yada düşünmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

ihtiyar harbi sen niye evlenmedin yada düşünmedin?
    İşte bu yüzden

https://forum.donanimhaber.com/11-yil-ask-acisi-cektim--138527395
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

İşte bu yüzden

https://forum.donanimhaber.com/11-yil-ask-acisi-cektim--138527395

Alıntıları Göster
    Vay ihtiyar vay sende bendensin

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Vay ihtiyar vay sende bendensin

Alıntıları Göster
    Onu unutalı çok oldu (8 yıl)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Bütün devletler evliliği destekler evlilik yeni çocuk (köle) demektir evli insan rahat rahat işini bırakamaz çünkü çocuk vardır ortada evli insan devlete muhalefet olamaz çocuk bakacağı kaybedeceği şeyler vardır hayatında evli insan rahat rahat konuşamaz işinden olma korkusuyla o yüzden evliliği devletler sever
    Bütün devletler değil genç nüfus problemi yaşayan ülkeler sadece bunu destekliyor, ki bu ülkelerin hepsinde hem refah seviyesi yüksek, hem de insanlar çocuk yapsın diye deli gibi yardım yapıyorlar çocuk başına, okul ihtiyaçlarını karşılıyorlar, üzerine maddi yük bindirmiyorlar.

Bizim ülkemizde işsizlik düzenli olarak her sene yükseldiği gibi genç işsizliği daha da fazla.
  • Dugunde takilan altinlar kadinindir diyen bir yargitay olduktan sonra nafaka kelimesinin bir erkegi nasil korkuttugundan bahsetmeye gerek yok sanirim !

Diyelim ki kiz nafaka istemiyor ama Turk kizi zaten nisan, kina gecesi ve satafatli bir dugun ister sonra isler istedigi gibi gitmedimi kut diye bosanir ! Avukat masrafi, ayri ev derken yine insanin omrunden omur gidiyor

uzun lafin kisasi kredi cekip evlenelim sonra kredi cekerek bosanalim mi ?

EVLENMIYORUM ! EVDE KALAN KIZLAR DUSUNSUN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Şakayı geçelim. 30 yaş üzeri bekarlardan ekstra vergi alıncak dedikodusu dönüyo.

Sömürmeye bıkmadılar. Yaparlarsa hiç şaşırmam.
    Yaparlar ama bu şekilde dillendirmezler.

Önce vergiyi artırırlar, ki bunu zaten yapıyorlar, sadece daha fazla artırırlar, sonra evlilere yardım adı altında para verirler, onlar standart vergi artışını alırken biz daha faizli vergiyi öderiz.
  • Bekarım 3 gün çalışabildim karıya nasıl bakıyım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Dugunde takilan altinlar kadinindir diyen bir yargitay olduktan sonra nafaka kelimesinin bir erkegi nasil korkuttugundan bahsetmeye gerek yok sanirim !

Diyelim ki kiz nafaka istemiyor ama Turk kizi zaten nisan, kina gecesi ve satafatli bir dugun ister sonra isler istedigi gibi gitmedimi kut diye bosanir ! Avukat masrafi, ayri ev derken yine insanin omrunden omur gidiyor

uzun lafin kisasi kredi cekip evlenelim sonra kredi cekerek bosanalim mi ?

EVLENMIYORUM ! EVDE KALAN KIZLAR DUSUNSUN !
    Dunyanin heryerinde bu olay ayni. Sonra da filmlerde, dizilerde dalga konusu yaparlar erkeklerin evlilikten korkmasi olayini.

Evlenmek demek birine sirketini devretmek gibi bir sey erkekler icin. Ben bu devirde oz aileme bile guvenimi kaybetmisken evlenip butun gelecegimi 2-3 senedir tanidigim bir kadina emanet edemem. Minimum 10 sene birlikte yasamak lazim boyle bir karar icin gunumuzde ki kadini taniyabilelim. Kadin icin tabi olay kolay, istedigi zaman evlenip bosanabilir elini cebine atmadan. Arap ulkelerini saymazsak kanun hep onlardan yana.

He simdi 10 sene birlikte yasayip kadinin evlilik hayallerinin yikilacagini ve genc yasta o duyguyu tadamayacagini dusunenler olacaktir, onun da cozumu cok basit, formaliteden bir dugun yapilip nikah kiyilmadan devam edilebilir. Ya da anlasmali evlilik olacak ki onu da kadin asla kabul etmeyecegi icin en mantiklisi formalite dugun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.