Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rikudou

quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Adamda yüz, astar, utanma, arlanma, darlanma denen birşey yokki.

Ve bu adam Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı UTANIYORUM.

şu mesajını mail yoluyla bir şikayet ederlerse ağlatırlar, dikkatli ol, hayatın kayar.
    denemesi bedava.

Hemen şikayet ediyorum !!!!

• Konuya girerken ilk inanmadım sonra videoyu izleyince çark etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: printf("Hello DH\n");

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Adamda yüz, astar, utanma, arlanma, darlanma denen birşey yokki.

Ve bu adam Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı UTANIYORUM.

şu mesajını mail yoluyla bir şikayet ederlerse ağlatırlar, dikkatli ol, hayatın kayar.
    denemesi bedava.

Adam belki Cumhurbaşkanına uymuyor, saygı da duymuyor?

“Anayasa Mahkemesi’nin Kararına Uymuyorum, Saygı da Duymuyorum”
    http://www.tccb.gov.tr/haberler/410/39955/anayasa-mahkemesinin-kararina-uymuyorum-saygi-da-duymuyorum.html

Sevmek zorunda değil kimse ama devletin başı olduğu için saygı duymak gerekir.

küfür ederim, hakaret de ederim diyorsanız, sıkıyorsa buyrun edin, bizde şikayeti iletelim, bakalım süreç nasıl ilerliyor, fikriniz nasıl değişiyor izleyelim.

Cumhurbaşkanı yemini:
    “Cumhurbaşkanı sıfatıyla, Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine andiçerim.”

Not: Kimse saygı duymak zorunda değil.
    Sevgi, saygı zorunlu değildir.

• Yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabah Yıldızı

bakın beyler bıktım son derece basit bir meseleyi defalarca izah etmekten

eğer durum şöyle olsa idi

yardım org hamisi tertip edicisi personel ve yardım tedariki tayyip aga olsa onun tarafında düzenlense idi..sonra kalkıp bana mı sordunuz dese idi

hepinize eyv çekerdim

ama böyle bir durum yok

ne geminin alınması ne yardım org..ne gemi personeli..vb hiç bir konuda tayyibin katkısı yok hatta katılmak isteyen milletvekillerini çekende büyük ihtimal o

hal böyle iken nasıl sattı dersiniz yahu döneklik nerede bu konuda

tamam anladık sıkı muhalifsiniz felanda azıcık sakısıyı çalıştırın

tayyip tabi kendi yapmayacak koskoca başbakandı adam. ama tayyibin herşeyden haberi olup bundan olmamasını kimseye anlatamazsın. sadece bir aktrollsün bunu unutma. herkese kendi tabanınız gibi sanmayın.

• Birkaç hişi var, o denli komik ve acınası durumda olduklarını bilmeden, hala savunma peşindeler.
    Okuyorum, gülüyorum. Merak ediyorum, AKP bitince ne yapacaksınız? Kimi, neyi yalayacaksınız?
  • AKP ye oy veren arkadaslar, bu körü körüne inanis, teslimiyet nedir ya? Adamyn dogru yaptigi seyler de vardir tamam ama yanlisa da yanlis deyin artik adam hata yapmama sifatina sahip degil ki yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg42 -- 30 Haziran 2016; 11:38:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shredded

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

quote:

soru: yardımı kim tertipledi

cevap:ihh

soru:ihh kimin kontrolünde bu yardımı tertipledi

cevap :iran

soru:bu yardım gemisi ve içeriği hazırlnırken reize bilgi verildi mi

cevap:hayır

soru: konumuz ne ?

cevap: tayyip döneklik etti sattı

soru: olayın başlangıç gelişim sürecine zerre dahli olmayan tayyip " bana mı sordunuz " derken haklımıydı

cevap: evet

soru: döneklik edip satmadığını fark edince beni kıvranmakla itham eden siz neden ülkeden çıkışına izin verildi ..diyorsunuz

cevap: ?

konumuz döneklik etti sattı martavalı üzerine dolayısı ile bu konuyu halledince diğer karın ağrılarınıza geliriz..

Bülent Ersoy şuan ki haliyle, sen ve senin selefinden çok daha delikanlıdır. Çok ciddiyim.
    Kanaat notunu kırdım. Otur, sıfır(0)

hacı bırak şimdi makarayıda beni yanlışla

ifade ettiklerimde mantıksız gerçeğe aykırı bir yön var mı ?

Videoda tayyip biz izin verdik demiyor mu Mavi Marmara için?

elbette diyor devletin izni olmadan gemi nasıl hareket etsin

bende bunu söylüyorum zaten

izin vermiş olması olayın başından gelişim sürecine dek bizzat planlayıcısı olduğu anlamına gelmiyor

planlayan ihh

ihh ise iran menşeili

gelişim sürecinide ihh ayarlıyor ve her şey olup bittikten sonra devletin önüne konuyor

devletde izin veriyor

eğer tüm başlangıç gelişme ve sonuca direkt etkisi olsa yani planlayıcısı olsa idi tayyip

ve sonrasında bu günki kelimeleri sarf etse idi

size hak verirdim

ama böyle bir durum yok

kıvır babam kıvır. şimdi de israili savunuyolar..daha düne kadar siyonist bilmem ne şimdi ihh suçlu oldu.

tayyip tabi kendi yapmayacak koskoca başbakandı adam. ama tayyibin herşeyden haberi olup bundan olmamasını kimseye anlatamazsın. sadece bir aktrollsün bunu unutma. herkese kendi tabanınız gibi sanmayın.

• Sabah Yıldızı kullanıcısına yanıt
    İHH İran menşeili mi? Daha gündüz ama bugün duyduğum en saçma şey şu an da bu cümle...
  • ŞÖYLE BİR YAZIYA DENK GELDİM NEDİR NE KADAR DOĞRUDUR?

http://sinbad.nu/
    quote:

Yusuf Küpeli, "Malumun ilanı": Gazze halkına ait doğal gazın gaspedilip pazarlanmasında ortaklık

"Malumun ilanı", diyorum, çünkü, Michel Chossudovsky'nin 8 Ocak 2009 tarihinde Global Research sitesinde yayınlanmış olan "War and Natural Gas: The Israeli Invasion and Gaza’s Offshore Gas Fields" başlıklı yazısını, "Savaş ve Doğal Gaz: İsrail İşgali ve Gazze’nin Denizde Kıyıya Yakın ve Kıyı Boyunca Karadaki Gaz Alanları" başlığı ile çevirip bundan tam iki yıl önce, 19 Tmmuz 2014 tarihinde, sinbad.nu adresinde, yani bu sitede yayınlamıştım. Aynızamanda ingilizce orjinalini de yayınlamış olduğum bu metne ek olarak, "ÜÇ KURUŞLUK PETROL VE DOĞAL GAZ UĞRUNA SATILAN, KATLEDİLEN FİLİSTİN HALKI VE POLİTİKACILARIN SAHTE SÖZLERİ" başlığı ile bir metin hazırlayıp yapmış olduğum çevirinin yanına yerleştirmiştim... Sözkonusu her iki metinde de, İsrail'in Gazze halkınının doğal gazına -şiddet yoluyla- nasıl karşılıksız elkoymuş olduğu ve bu gazı Türkiye üzerinden Batı'ya ulaştırma planlarının nasıl yapıldığı, anlatılmaktaydı. Şimdi olan, 2000 yılında keşfedilen Gazze gaz yataklarının ve en az 2008 yılında beri Türkiye ile sürdürülen gaz nakli pazarlıklarının ilanedilmesidir...

metnin tamamı için tıkla ayrıca bak: Filistin Memleketimdir

Ön not: Birbirleri ile bağlantılı iki ayrı metinden oluşan aşağıdaki yazıların ilki, ulusal değerlerin, inançların istismarı ve tepeden aşağıya işlenen nefret suçları ile ilgilidir. Bu yazıda, aşağılanıp ”kitapsız” olarak gösterilmeye çalışılan zengin bir kültür, Zerdüştlük (Zoroastrianism) üzerine çok kısa bilgiler de verilmektedir… İstanbul’u henüz Bizans olmadan önceki geçmişiyle, Grek kolonisi oluşuyla, Roma dönemiyle ve II. Mehmed tarafından fethi ile kısaca anlatan ”Geçmişten günümüze Byzantinium, Konstantinoupolis, İstanbul” adlı ikinci metin... (ikinci metin kısa süre sonra sinbad.nu adresine yerleştirilecektir) Yusuf Küpeli, 2016-06-07

Yusuf Küpeli, Dinin, ulusal değerlerin, İstanbul’u fethetmiş olan II. Mehmed’in istismarı, ırk ve din ayrımcılığı ve nefret suçları üzerine çok kısa notlar

Tarihçiler tarafından çağının en aydın hükümdarı olarak anlatılan II. Mehmed’in (Fatih Sultan Mehmed’in) günlük politikaya alet edilmesi, at üzerinde bile duramayan ve kulağına fısıldananları konuşmaktan öte bir bilgisi olmadığı hissedilen yasa tanımaz bir laf ebesi tarafından kullanılmaya kalkılması, beni bunları yazmaya ve yayınlamaya zorladı. Kendisini ulusun ”önder”i (führer) ilanetmiş, ikide-birde kendisini ”başkomutan” olarak tanıtan bir dikta heveslisi tarafından İstanbul’un alınışının güncel politikaya malzeme yapılmaya kalkışılması, kutlama gösterilerinin iktidar partisinin mitingine dönüştürülmüş olması, -biraz geç te olsa- beni, aşağıdaki metni yayınlamaya zorladı… (metnin tamamına ulaşmak için tıkla)

• quote:

soru: olayın başlangıç gelişim sürecine zerre dahli olmayan tayyip " bana mı sordunuz " derken haklımıydı

soru: döneklik edip satmadığını fark edince beni kıvranmakla itham eden siz neden ülkeden çıkışına izin verildi ..diyorsunuz

konumuz döneklik etti sattı martavalı üzerine dolayısı ile bu konuyu halledince diğer karın ağrılarınıza geliriz..

yardimi kimin ne amacla duzenledigi onemli degil onemli olan o geminin turkiyeden cikarken engellenmemesi.

bak cok basit.

lgbt yurusuyusunu kim duzenledi, lgbt uyeleri.

lgbt yuruyusunu kim talep etti, lgbt liler

lgbt yuruyusu nerede terriplendi, turkiye de

lgbt yuruyusu duzenlenirken reyizr icerigi gakkinda bilgi verildi mi, hayir.

peki lgbt yuruyusu neden engellendi, toplumun genel duzeni bozulacagi kaygısı. (alperen ocaklarinin saldiracagini beyan etmesi)

simdi gelelim gemiye. kardesim bu geminin turkiye den cikip israile gidecegi belli mi. belli. israil eger gelirse vururum dedi mi dedi. israil vurursa tum toplumun genel duzeni bozukacak mi bozukacak. sonucta turkiyeden gelen bir gemi israil giclerince saldiriya ugrayacak. ee turk hükümeti lgbt lileri bile yurutmezken nasil olurda israilin vuracagini acik acik soyledigi bir yere bir geminin hareket etmesine izin verir. bana bunun cevabini ver.

sen galiba tayyip tertiplemedi derken yarfim kolilerini gemiye tayiipin yukleyecehini filan mi hayal ediyorsun.

son soru. turk hukumeti o gemini israile dogru hareket etmesini engelleyebilir miydi engelleyemez miydi.

bo son sorunun cevabi butun konunun cevabidir. tekrar soruyorm

turk hukumeti o geminin turkiyeden israile hareketini engelleyebilir miydi engelleyemez miydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merkur M kullanıcısına yanıt
    Bir kere Ysraille anla?manyn hiç bir müdafaa edilecek tarafy yok bu bir, ikincisi Ysrail kendi çykarynyn fazla olmady?y bir hususta asla ama asla kimse ile anla?maz. Bilen bilir Ysrail ilk kuruldu?u vakitlerde ABD gemisine saldyrmy?ty o geminin orada olmasy syrf çykaryna uymady?y için.

Ek: Türkçe karakter sorunu nereden çıktı şimdi? Dün yoktu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg42 -- 30 Haziran 2016; 11:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

quote:

yardimi kimin ne amacla duzenledigi onemli degil onemli olan o geminin turkiyeden cikarken engellenmemesi.

bak cok basit.

peki lgbt yuruyusu neden engellendi, toplumun genel duzeni bozulacagi kaygısı. (alperen ocaklarinin saldiracagini beyan etmesi)

simdi gelelim gemiye. kardesim bu geminin turkiye den cikip israile gidecegi belli mi. belli. israil eger gelirse vururum dedi mi dedi. israil vurursa tum toplumun genel duzeni bozukacak mi bozukacak. sonucta turkiyeden gelen bir gemi israil giclerince saldiriya ugrayacak. ee turk hükümeti lgbt lileri bile yurutmezken nasil olurda israilin vuracagini acik acik soyledigi bir yere bir geminin hareket etmesine izin verir. bana bunun cevabini ver.

sen galiba tayyip tertiplemedi derken yarfim kolilerini gemiye tayiipin yukleyecehini filan mi hayal ediyorsun.

son soru. turk hukumeti o gemini israile dogru hareket etmesini engelleyebilir miydi engelleyemez miydi.

turk hukumeti o geminin turkiyeden israile hareketini engelleyebilir miydi engelleyemez miydi.

Suç sende, muhatap alıp niye cevap yazıyorsun?
    Haber 7 denen yandaş, yalaka site haber olarak veremedi bile. Nasıl toparlayacaklarını, ne diyeceklerini şaşırdılar.
    Kendini yorduğuna değmez.

Düzenleme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strake90 -- 30 Haziran 2016; 11:48:59 >

• Ihh ya iran denildi ya, helal, ne içiyorsunuz ağa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

quote:

bak cok basit.

LGBT içinde aynısını yaptı buyrun :

http://odatv.com/escinseller-erdogani-bu-goruntulerle-vurdu-0106151200.html
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/136347/recep-tayyip-erdogan-escinsellik-hakkindaki-dusuncesi-2002
    http://www.radikal.com.tr/politika/akpli-escinseller-erdoganin-onunde-bayrak-acti-1204925/
    http://t24.com.tr/haber/lgbt-aktivisti-levent-piskin-kendisine-dava-acan-basbakandan-davaci-olacak,244504

• zorunda değilsen sıkıyorsa küfür, hakaret et de görelim arkadaşım.
    sevmemek mecburi değil ama devletin başı olduğu için saygı duymak zorundayız, isterse Kemal olsun bu kişi. mesele kışi değil devletin o makamıdır bunu bile anlamıyorsun, saçmalama artık.
    devletine saygısı olmayan birisine bunlar birşey ifade etmez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 30 Haziran 2016; 12:05:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklan

quote:

Orijinalden alinti: Asabi Adam

quote:

Orijinalden alinti: Dreatlord

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Dreatlord

quote:

IHH ye çakmis burda ihh cemaatin oldugu için onlara da düsman .

Yedi sülalenize çakiyorda siz alistiniz kudurmustan beter oldunuz.

senin ben var ya ulan asosyal yaratiklar sanaldan erkeklik yapmayi biliyorsunuz anca sülaleme aileme laf ediyorsun ha ulan bunu yüzüme diceksin dinime imanima gebertmezsem seni en adi serefsizim buyur gel reale sanal erkegi .

Hayret sizin zorunuza gitmezdi hiçbirsey kusura bakma sen çakiyor diye yazdin diye yazdim ben

Bu arada Hiç kusura bakma liderin çok fena satti sizi içimin yaglari eridi.

ulan baslatma lderine ben ömrü hayatimda bu adama oy vermedim saçma sapan konusuyorsun he canim vergilere domalmak hosuma gidiyor demi ulan siz nasil zihniyeti bozuk yaratiklarsiniz ne desem bos takilin kendi halinizde.

Yaşın yetmediği için mi vermedin oyu?

yaşım yetmiyor he he he gel yüz yüze detaylşı bir şekilde konuşalım bakalım kimin yaşı yetmiyor.

• abi bunların öyle bir kitlesi varki çocuğuna tecavüz etsen bile ses çıkarmaz
  • Asabi Adam kullanıcısına yanıt
    IHH cemaatin mi? Biraz evvel birileri Yran demi?ti ona duydu?um en saçma cümle demi?tim, fikrimi de?i?tiriyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg42 -- 30 Haziran 2016; 12:16:41 >
  • quote:

Ihh ya iran denildi ya, helal, ne içiyorsunuz ağa?

Cemaatte denildi. Artik hangisi tutarsa.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.