Şimdi Ara

Erdoğan'dan Mavi Marmara Çıkışı: Giderken Başbakan'a mı Sordunuz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 30 Haziran 2016; 12:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

zorunda değilsen sıkıyorsa küfür, hakaret et de görelim arkadaşım.
    sevmemek mecburi değil ama devletin başı olduğu için saygı duymak zorundayız, isterse Kemal olsun bu kişi. mesele kışi değil devletin o makamıdır bunu bile anlamıyorsun, saçmalama artık.
    devletine saygısı olmayan birisine bunlar birşey ifade etmez zaten.

Ağıza bak, seviyeye bak.
    "Sıkıyosa hakaret et"miş. Saygı duymadığım birisi için ağzımı yorduğuma değmez, kaldı ki hakaret etmem onu kaale aldığımı gösterir.
    Karşındaki insanları kendin gibi mi sanıyorsun?
    "Tahrik ederimde hakaret ederde ben de şikayet ederim ehe ehe ehe"
    Neyse, zamanla olgunlaşırsın.
    Ayrıca kimse saygı duymak zorunda değil. Bir kişinin o makamda olması o makamı hak ettiği, liyakat sahibi olduğu ve saygıyı duyulması gerektiği anlamına gelmez.
    Keza bu ülkede bir çok kişi Cumhurbaşkanına uymuyor, saygı da duymuyor.
    Devlet-Kişi
    Devlet-Kurum
    arasındaki farkları öğren bir zahmet.
    Devlete -kendi isteğimle- saygım var, ama mevcut kişilere olmayabilir.

• Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN
    Dönemin başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN'a fena yüklendi.
    Ayrıntılar birazdan.
  • aktroller yakında israil kardeşimiz demeye başlar reisiniz sizi dansöz gibi daha çok oynatacak, sizinde işiniz zor be
  • Cidden hala bu son yılların en büyük U dönüşünü savunanlar mı var ? Abicim hiç mi özgür bir iradeniz düşünme kapasiteniz yok anlamıyorum ? Bu parti tutmak bir adamı sevmek değil..Bu holiganlık yapmayın yahu..Beyninizden 10 saniyeliğine Tayyip aşkını çıkartıp öyle düşünün sonra söz yine sevin ama savunmayın be
  • Yahu nasıl şaşırıyorsunuz? Benim aklım almıyor.

Demokrasi tramvaydır, istediğimiz durağa gelince ineriz diyen,
    PKK ile görüşen şerefsizdir diyen
    Apo ile anlaşmaya varıp da sonradan masayı deviren
    NATO'nun ne işi var Libya'da diyen
    Filistin'e abluka kalkmadan İsrail ile barışmayız diyen
    Rus jetini yine olsa yine düşürürüz, Rusya düşünsün diyen
    Sonra bunların hepsinden jet hızıyla dönen (daha niceleri var da 30 saniyede aklıma bunlar geldi)
    Dün Fetullah ile can ciğer stratejik ortak, bugün vatan haini ilan eden (Fetullah da tarikatı da değişmedi bu arada)
    Suriye'de emevi caminde namaz kılacağız deyip de sıkıya gelince mezar taşına kadar söküp de kaçan
    MİT'in Suriye'deki teröristlere silah taşıdığını söyleyenlere "ispat etmeyen şerefsizdir" deyip de ispatı suratına çarpılınca "bunun adı ihanettir" deyip hapislere tıktıran

Birinden hala tutarlı bir duruş bekleyen saflar var demek ki...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 30 Haziran 2016; 13:10:10 >
  • Yavaş dön reis ümmet yetişemiyor. Adamların akılları uçtu kendi kurdurdukları ve devletin kaynaklarını aktardıkları suriye'ye silah gönderdikleri taşeronlarına İran menşeili diyorlar. Hızını alamayıp hocacı diyorlar ki İhh hocacılara baya bi giydiriyordu zamanında.(ümmet derken gerçekten inancıyla hak bildiği yoldan şaşmayan yalancı riyakar takiyyeci olmayan inananları kastetmiyorum.)

Suriye'deki yapılan pislikler ortaya çıkınca da aynı şeyi yapacak bekleyin ve görün. Ama siz de paçayı kurtaramayacaksınız. Hitler'in adamları da kurtaramamıştı hazır olun sonunuza şimdiden!
  • yazık la adamlara acıyorum artık adamın her dediğine bir kılıf uydurmak için uğraşıyorlar ama bir gün dediği diğer günü tutmuyor yakında size de tekmeyi basar aktroll ordusunu kurarken bana mı sordular der kenara çekilir size de tekmeyi basar olan size olur beyler bunu göremeyecek kadar kör müsünüz! o sizi satmadan siz onu satın şu siyasetçiler için yalan söylemeye değer mi!
  • Çok güldüm ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Woods -- 30 Haziran 2016; 13:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider
    Bir de AKP'liler Kemal Kılıçdaroğlu'na çarkçı derlerdi. KK kadar omurgalı olamadınız, kurban olun kılıçdar'a...

Birde CHP'liler Recep Tayyip Erdoğan'a yobaz derlerdi. RTE kadar ADAM olamadınız, kurban olun Erdoğan'a...
  • Esadla gizli gizli buluşuyormuş. Yarın kardeşi esadla ailecek ziyarete giderlerse şaşırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık bu çomarların mantık dışı savunmalarını gördükçe anlıyorum patlayan bombaları ve ülkenin geldiği durumu. Aklı olan varsa kaçsın kurtarsın kendisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marvin the P.A.

Ben artık bu çomarların mantık dışı savunmalarını gördükçe anlıyorum patlayan bombaları ve ülkenin geldiği durumu. Aklı olan varsa kaçsın kurtarsın kendisini.

Hiç bi yere kaçmayacağız onlar gidecekler.
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyordum ama inancım kayboldu. Su anda tek amacım kendimi ve ailemi kurtarmak bu pislik insanlardan. Tabii sen inanıyorsan ona bir şey diyemem.

• Görün görün, ikiyüzlülüklerini görün. Daha düne kadar Mavi Marmara, Mavi Marmara diye göğsünü yırtan herifler şimdi de gelmiş İHH'yı irancı, cemaatçi olmakla suçluyor.

Koyundur çomardır yazınca da bize kızarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Görün görün, ikiyüzlülüklerini görün. Daha düne kadar Mavi Marmara, Mavi Marmara diye göğsünü yırtan herifler şimdi de gelmiş İHH'yı irancı, cemaatçi olmakla suçluyor.

Koyundur çomardır yazınca da bize kızarlar.

Yakında kabataşta mağdur olan(!) türbanlı bacısı da payını alabilir.
    Dur bakalım kabataş yalanından nasıl bir dönüş yapacaklar.
    Türbanlı bacının adı, sanı ne olacak.

Deri kıyafetli, çıplak erkekler, kadını malafat manyağı yapmışlar.
  • Yav bu adam yarın ateistim dese bütün yandaş medya 1500 yıllık islam yalanı diye manşet atar 1 günde %50 ateist olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Philae

quote:

Orijinalden alıntı: Marvin the P.A.

Ben artık bu çomarların mantık dışı savunmalarını gördükçe anlıyorum patlayan bombaları ve ülkenin geldiği durumu. Aklı olan varsa kaçsın kurtarsın kendisini.

Hiç bi yere kaçmayacağız onlar gidecekler.

Bu dediğine gerçekten inanıyor musun Polis Bizim Asker Bizim Halk Bizim Zamanı gelince sizi vatandaşlıktan atıp Yollayacağız ve burada Osmanlıyı kuracağız sen kimsin bizi süreceksin bordo klavyeli
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.