Şimdi Ara

Erdoğan'dan Doktorlara: 'Varsın Gidiyorlarsa Gitsinler!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışına giden doktorlar hakkında, "Açık konuşuyorum; varsın gidiyorlarsa gitsinler, bizler de üniversiteleri yeni bitiren doktorlarımızı istihdam ederiz. Buralar boş kalmaz" dedi.
    Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda kadın muhtarlara sesleniyor. Son zamanlarda artan doktor göçüne değinen Erdoğan, "Hatalarımız olabilir. Bu devasa şehir hastanelerini yapanlar kim? Adeta ülkemizde hastanesi olmayan ilimiz, ilçemiz var mı? Bunları takip eden birisiyim. 'Doktorlar az para aldıkları için ayrılıyorlar.' Bu hastaneleri inşa eden biziz. Bu doktorları okutan, yetiştiren bu devlet değil mi? Bu devlet sizi okuttu, yetiştirdi, maliyeti yüksek olan da sağlıktır" ifadelerini kullandı.Erdoğan şöyle devam etti:"BURALAR BOŞ KALMAYACAK""Ama şimdi az para veriyormuşuz. En az alan 8-9 bin en yüksek alan 25 bin. Özel sektör daha çok para verdikleri için kaçıp gidiyorlarmış. Açık konuşuyorum; varsın gidiyorlarsa gitsinler, bizler de üniversiteleri yeni bitiren doktorlarımızı istihdam ederiz. Gerekirse yurtdışından ülkemize dönmek isteyenleri davet eder, istihdam ederiz. Buralar boş kalmaz. Asistan doktorlarımızla devam ederiz. Buralar boş kalmayacak"

sağlık personeli haber kaynağı
    Erdoğan'dan Doktorlara: 'Varsın Gidiyorlarsa Gitsinler!'
    https://www.saglikpersonelihaber.net/gundem/erdogan-dan-doktorlara-varsin-gidiyorlarsa-gitsinler-h16748.html

• bu açıklamadan sonra fırsatı olduğu halde gitmeyen doktor da ne bileyim. ben olsam ne haliniz varsa görün diyip bir saniye durmazdım. üniversite diploması olmayan insanların beni eleştirmesi zoruma giderdi.

• adam o kadar emek verip çabalayacak burada millet ben olsam bir saniye durmazdım diyecek.oldu ya o kadar basitti her şey

kaç tanesi nitelikli bir şekilde mezun oluyor fakültelerden?

yurtdışında kimse onları ellerini açıp beklemiyor.bu ithamlara maruz kalsalar da mecbur çalışacaklar.üzücü fakat durum böyle

hayatı tozpembe sanıyorsunuz herhalde

• henrywotton H kullanıcısına yanıt

Evet herkes gidemeyecek devlet hastanesi kullananlara doktorun kötüsü kalacak.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Seni etiketledim baksana

https://forum.donanimhaber.com/devam-zorunlulugu-olmayan-tip-fakultesi--152209652

• henrywotton H kullanıcısına yanıt

Çalışkan adam isterse illa ki gider hocam. Kalanlar ya ailesinden dolayı kalır ya ülke değiştirmeye korktuğundan ya da tembel olduğundan. Bu gidişle en iyi doktorlarımızı kaybedeceğiz açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitme desen kalacaklar sanki. Dalkavuklarından başka kimse dinlemiyor ki seni

• Evet fakir gariban halka bir darbe daha geldi.Devlet hastanesinde birtane kaliteli doktor kalmayacak hepsi özelde zaten veya yurt dışında.Doktor bulursun bulmasına ondan birşey yok alanında uzmanlaşmış doktor önemli olan.Neyse yapcak birşey yok Akp seçmeni için sıkıntı değil onlar alışık nede olsa darbelere.Chp zihniyeti zengin içnin sıkıntı yok onlar özel hastanelerde tedavi olabiliyorlar.Yasasın reisimiz sürünsün garibanlar yeni Türkiye!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakında kendi ailesi ve yalamaları kalacak ülkede

Halk kendi istedi bunu oy veren cahil cühela çekmiyor işte ama başkası çekiyor

• doktorların değerini ayaklar altına aldılar. sorun sadece para değil. hekime şiddet uzun nöbet saatleri vs vs... bunlara çözüm bulunmayıp doktorları ülkeden göndermek daha kolay geliyor. hiç doğru bulmadım ve artık tıp ve diş yazacakların bi kere daha düşünmesi lazım gerçekten ben böyle bi yaşamı hak ediyor muyum diye. çok yazık :(

yazanların yeni mezun olanların/ olacakların Allah yardımcısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 9 Mart 2022; 17:28:20 >

Halkı hekimlerin üzerine kışkırtmak mı?  

İlk paragrafı okumamışsın.

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

peki

• Yakın'da doktorlara yurt dışına çıkış yasağı ve yaptırımlar başlarlar ise şaşırmayın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.