Erdoğan'dan Doktorlara: 'Varsın Gidiyorlarsa Gitsinler!' https://www.saglikpersonelihaber.net/gundem/erdogan-dan-doktorlara-varsin-gidiyorlarsa-gitsinler-h16748.html |
Erdoğan'dan Doktorlara: 'Varsın Gidiyorlarsa Gitsinler!'

-
-
bu açıklamadan sonra fırsatı olduğu halde gitmeyen doktor da ne bileyim. ben olsam ne haliniz varsa görün diyip bir saniye durmazdım. üniversite diploması olmayan insanların beni eleştirmesi zoruma giderdi.
-
adam o kadar emek verip çabalayacak burada millet ben olsam bir saniye durmazdım diyecek.oldu ya o kadar basitti her şey
kaç tanesi nitelikli bir şekilde mezun oluyor fakültelerden?
yurtdışında kimse onları ellerini açıp beklemiyor.bu ithamlara maruz kalsalar da mecbur çalışacaklar.üzücü fakat durum böyle
hayatı tozpembe sanıyorsunuz herhalde
-
Evet herkes gidemeyecek devlet hastanesi kullananlara doktorun kötüsü kalacak.
-
Seni etiketledim baksana
-
https://forum.donanimhaber.com/devam-zorunlulugu-olmayan-tip-fakultesi--152209652
-
Çalışkan adam isterse illa ki gider hocam. Kalanlar ya ailesinden dolayı kalır ya ülke değiştirmeye korktuğundan ya da tembel olduğundan. Bu gidişle en iyi doktorlarımızı kaybedeceğiz açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gitme desen kalacaklar sanki. Dalkavuklarından başka kimse dinlemiyor ki seni
Evet fakir gariban halka bir darbe daha geldi.Devlet hastanesinde birtane kaliteli doktor kalmayacak hepsi özelde zaten veya yurt dışında.Doktor bulursun bulmasına ondan birşey yok alanında uzmanlaşmış doktor önemli olan.Neyse yapcak birşey yok Akp seçmeni için sıkıntı değil onlar alışık nede olsa darbelere.Chp zihniyeti zengin içnin sıkıntı yok onlar özel hastanelerde tedavi olabiliyorlar.Yasasın reisimiz sürünsün garibanlar yeni Türkiye!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakında kendi ailesi ve yalamaları kalacak ülkede
Halk kendi istedi bunu oy veren cahil cühela çekmiyor işte ama başkası çekiyor
doktorların değerini ayaklar altına aldılar. sorun sadece para değil. hekime şiddet uzun nöbet saatleri vs vs... bunlara çözüm bulunmayıp doktorları ülkeden göndermek daha kolay geliyor. hiç doğru bulmadım ve artık tıp ve diş yazacakların bi kere daha düşünmesi lazım gerçekten ben böyle bi yaşamı hak ediyor muyum diye. çok yazık :(
yazanların yeni mezun olanların/ olacakların Allah yardımcısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 9 Mart 2022; 17:28:20 >
Halkı hekimlerin üzerine kışkırtmak mı?
İlk paragrafı okumamışsın.
-
peki
-
Yakın'da doktorlara yurt dışına çıkış yasağı ve yaptırımlar başlarlar ise şaşırmayın
En Beğenilen Yanıtlar

bu açıklamadan sonra fırsatı olduğu halde gitmeyen doktor da ne bileyim. ben olsam ne haliniz varsa görün diyip bir saniye durmazdım. üniversite diploması olmayan insanların beni eleştirmesi zoruma giderdi. |
Gitme desen kalacaklar sanki. Dalkavuklarından başka kimse dinlemiyor ki seni
|
Çalışkan adam isterse illa ki gider hocam. Kalanlar ya ailesinden dolayı kalır ya ülke değiştirmeye korktuğundan ya da tembel olduğundan. Bu gidişle en iyi doktorlarımızı kaybedeceğiz açıkçası. |
Benzer içerikler
- 110 tyt 70 ayt kaç bin
- beyin cerrahı maaşı
- apotemi zorluk derecesi
- 2. mezuna kalmak
- roma hipodromu nasıl yazılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X