Şimdi Ara

ERDOĞAN: BİR AİLEDE 2-3 ARAÇ VAR BU İSRAF (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
2
Favori
5.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

''1980’den bu yana ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanı ve Başbakanların tamamının harcadığı para Tayyip Erdoğan’ın harcadığının yarısı''

''Cumhurbaşkanlığı’na ait 6 uçak var iken 7. uçağı ben mi aldım ki alınan son süper lüks uçaktan dünyada çok az kişide var''
  • İki buçuk araba parası biriktirip bir araba anca alabiliyoruz tabi ki iki tane arabamız var bence doğru saymış hakkını yemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben kimsede görmedim 2 araç kendim 2011 model i20 ye biniyorum 1.2 motor atmosferik çok yakıyo diye kapıda yatıyor
    Ama diyelim herkeste 2-3 araç var millet çalışıp almış sanane ki .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız'ın demesiyle "Bu memleket geri zekâlılarla, delilerle, ruh hastalarıyla doludur." sözü adeta ülkenin özeti gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrearici -- 3 Aralık 2016; 0:42:22 >
  • Asıl israf kamuda kardeşim,

2017 bütçe tasarısına göre, gelecek yıl kamuya 6 bin 453 adet taşıt alınacak. ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende de zibilyon tane araç var buda israf.!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black-Viper kullanıcısına yanıt
    Nisan ayında Ülke refah içinde herkesin kapısı önünde 3 araç var demişti

Gördüm ülke refah içinde yüzüyor...

• Ne dolarım var ne 2-3 arabam ne de gelirim 10 bin dolar.

Türkiyede ortalama rakamlar bunlarda eğer birisi çok pis hakkımı yiyor ha

Kimse çıksın ortaya

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Oooo fanboycuğum seni ne zamandır goremiyorum yahu. Performanstan dusmussun. Akpartiyi eleştiren her konuya ışınlaniyordun. Artık geç kalıyorsun. Olmaz ama böyle. Bi derdin falan mı var hayırdır ? Ya da verdikleri para dolar karşısında eriyince trip mı atmaya başladın seninkilere ? En kısa zamanda eski performansına geri dönmeni temenni ediyorum. Forumun senin gibi canını dişine takip akpartiyi savunan insanlara ihtiyacı var. Aksi takdirde dalga geçecek adam bulamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Oooo fanboycuğum seni ne zamandır goremiyorum yahu. Performanstan dusmussun. Akpartiyi eleştiren her konuya ışınlaniyordun. Artık geç kalıyorsun. Olmaz ama böyle. Bi derdin falan mı var hayırdır ? Ya da verdikleri para dolar karşısında eriyince trip mı atmaya başladın seninkilere ? En kısa zamanda eski performansına geri dönmeni temenni ediyorum. Forumun senin gibi canını dişine takip akpartiyi savunan insanlara ihtiyacı var. Aksi takdirde dalga geçecek adam bulamıyoruz.

Profilime bakarsan benim hala yazdığımı görürsün çok bilmiş, ekşiler de okuduklarınızla filozof olmayın bize biz geçtik o yollardan ben hala yazıyorum yaşanmış olanları sen yoksun ortalarda.. Arkadaşların kankilerin cirit atıyorlar hala ama rezil de oluyorlar araştırmadan okumadan olay gazetesini sözcü deki haberleri çat çut paylaşıyorlar.. Biz de eğleniyoruz bir kankiniz araştırmadan 1500 tl ile Suriye 'li konusu açmıştı sonra toplama hesabı yaptı 1400 tl çıkardı 100 tl ye tav oldu ama her zaman ki gibi amacına ulaşamamış oldunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: E1J1

alıntı

''1980’den bu yana ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanı ve Başbakanların tamamının harcadığı para Tayyip Erdoğan’ın harcadığının yarısı''

''Cumhurbaşkanlığı’na ait 6 uçak var iken 7. uçağı ben mi aldım ki alınan son süper lüks uçaktan dünyada çok az kişide var''

Orada dur bir kere bu bahsettiğin konu ya da cümleler o zamanın parası ile bu zamanın parası arasındaki fark hesaplanarak mı yazılıyor bu cümleler 2002 'de Akp geldiğinde 230 milyar dolar iken ülke şimdi 700 800 1 trilyon dolar olsun tam bilmiyorum o yüzden o zamanın parası ile başbakanlara alınan yani harcanan para 10 milyar dolarsa mesela bugün Tayyip 'te 20 milyar dolar harcadı ise aynı kefeye girmez bu hesap..
    O gunku siralama ile bugunku ekonomi siralamasi ayni.

O zaman ne fark var?

Gelisme nerede? Ilerleme nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 2 Aralık 2016; 18:25:30 >
  • Evet

2-3 tane arabam var

hepsi de oyuncak araba

çok israf yapıyormuşuz

haklısın akape

1 tane oyuncak araba almalıydım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

O gunku siralama ile bugunku ekonomi siralamasi ayni.

O zaman ne fark var?

Gelisme nerede? Ilerleme nerede?

Gelişme ve ilerleme yok diyorsan üzgünüm seni görme engelli biri olarak bileceğim..
  • her yıl bir pot kırıyor. heralde bu yılın pot kırmasıda bu olur.

öyle altında her devlet adamının altında mersedes varken almanyaya atarlanıp halkın altındaki arabaya laf çakmak hiç yakışmıyor.
  • ama onun gemicikleri var . dünyanın en zengin cumhuru.

halka gelince 3 çocuk deyince yapanlar şimdi 3 arabayı satarlar.
  • Pasaa ® kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık bende çünkü öyle hatırlıyordum :).Adamların bir günü diğer günü tutmuyor ki.

Alıntıladığın kişi 8 yaşından hallice sığ düşünceli birisini muhatap aldığı için kendisine kızmış olsa gerek.

Yazdıkların dosta korku düşmana güven verir türden.Yazılımcıyım demişsin, yazılımcı kişi algoritmik düşünür bunu da yazıp çizerken belli eder ama senin durumlar biraz farklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistik yönetmen -- 3 Aralık 2016; 7:49:39 >
  • Ülkeyi iyi gösterme çabaları sıkdı artık

• Bunlar ne söyleyeceklerini şaşırmışlar biz de neye inanacağımızı şaşırdık.
    Erdoğan diyor ki:
    "Artık Türkiye birey olarak zenginleşiyor. Bugünkü Türkiye 14 yıl önceki Türkiye'den 3 kat daha zengindir. Kim ne derse desin. Halep oradaysa arşın burada. Bugün herhangi bir vatandaşımızın otomobil alma imkanı geçmişe göre 3 kat daha fazladır. Sadece otomobil almak kolaylaşmadı, otomobil kullanmak da kolaylaştı. Şu anda 24 bin kilometre bölünmüş yolumuz var" ifadelerini kullandı.

Yıldırım diyor ki:
    "Türkiye büyüyor. Türkiye ile birlikte şehirler de büyüyor. Bugünün Türkiye'si dünyanın 20 ekonomisinin içinde. Artık uluslararası piyasalarda birçok alanda ülkemizin önemi artmaya devam ediyor. Sadece büyümüyoruz, etrafımızdaki mazlum ve mağdur milyonlarca kardeşimize de kucak açıp, destek oluyoruz. Türkiye'de otomotiv sektörü yıllar geçtikçe büyümeye devam ediyor. 2002'de Türkiye'de 8,5 milyon araç vardı. Şimdi 21 milyon, neredeyse 3 katına yaklaşmış. Bu büyümeyi, refahı gösteriyor. Bu rakam piyasanın ne kadar canlı olduğunu açıkça ortaya koyuyor" diye konuştu.
    http://www.hurriyet.com.tr/cumhurbaskani-erdogandan-doviz-cagrisi-yast-40294781

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.