Şimdi Ara

ERDOĞAN: BİR AİLEDE 2-3 ARAÇ VAR BU İSRAF (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
5.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ulan bu nasıl bir cahillik bu nasıl bir bağnazlık ya daha gözünüzün önünüzü göremiyorsunuz sonra dolar euro neden yükseliyor ya burada sayfalarca yazarım ama sen 1 kelime dahi anlamassın o yüzden yamıyorum bu cahilliktendte kurtulamassın inşallah en kısa zamanda ölürsünde oksijen israfı yapmassın
  • Valla başkan uçarı kaçarı yok hanım işte ben işte 2 araba el mecbur tutuyoruz.

+ Yanına 4 duvar yapabileceğim bir müstakile geçebilirsem 1 tanede keyfekeder haftasonluk şundan düşünüyorum

ERDOĞAN: BİR AİLEDE 2-3 ARAÇ VAR BU İSRAF

• quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

Valla başkan uçarı kaçarı yok hanım işte ben işte 2 araba el mecbur tutuyoruz.

+ Yanına 4 duvar yapabileceğim bir müstakile geçebilirsem 1 tanede keyfekeder haftasonluk şundan düşünüyorum

Neden ikiniz de araç kullanıyorsunuz ki? İş yerinize yakın ev tutsanıza.

• Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    Muhit güzel
    Ev güzel
    Okul hastane sosyal imkanlar vs. lokasyonu güzel
    İş için hazır evi satmak cazip olmaz
  • Kendi seçmenini büyülemeye devam ediyor. Sonumuz çok vahim , suriyeye dönmeyiz umarim , bu ekonomi hiç iç açıcı degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne içiriyolar bu reise 😀

• Bizde 2 araba var hatta bende araba merakı olsa 3 olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 5 Ağustos 2018; 12:57:14 >
  • Turkiyede trafige kayitli arac sayisi 22 milyon 679 bin 584 adet.

• Şu cumhurbaşkanlığı külliyesinin maliyetinin hesabını yapanlar neden bir kişiye anıtkabir gibi koca bi mezarı koruma ekiplerinin masrafını lojmanlarını bakım giderlerini konuşmaz.?

Neden dolmabahçe sarayı gibi bakımı özel yapan tarihi mekanlarımızın giderlerini konuimazda sadece saray yaygarası yaparlar.?

Nasıl bi modelsiniz arkadaş siz ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Şu cumhurbaşkanlığı külliyesinin maliyetinin hesabını yapanlar neden bir kişiye anıtkabir gibi koca bi mezarı koruma ekiplerinin masrafını lojmanlarını bakım giderlerini konuşmaz.?

Neden dolmabahçe sarayı gibi bakımı özel yapan tarihi mekanlarımızın giderlerini konuimazda sadece saray yaygarası yaparlar.?

Nasıl bi modelsiniz arkadaş siz ya
    fetöcümüsün, itibardan tasarruf olmaz
  • ortalamayı hesaplarken kendi makam filosunu da hesaba kattı herhalde
  • 2 araba demiş. Arabayı satarken çatır çatır ötv alıyordunuz o zaman iyiydi. Her arabadan senelik vergi alıyorsun. Benzin, tüp aldıkça yine vergi alıyorsunuz.
  • Maşallah başlığın açıldığı tarihten bu yana 60 binlik araba 250-270 bin olmuş.

• Teşekkürler Reis, sayende israftan kurtulmuş olduk  ERDOĞAN: BİR AİLEDE 2-3 ARAÇ VAR BU İSRAF 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.