Şimdi Ara

Erdoğan: Bazı işadamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gayreti olduklarını duyuyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan,Bazı haberler, sinyaller alıyorum bazı adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum. Buradan sesleniyorum, önce kabinemize sesleniyorum, bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Çünkü bu adımlar "ihanet-i vataniyedir" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/erdogan-bazi-is-adamlarinin-varliklarini-yurt-disina-kacirdiklarini-duyuyorum-40666579

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macorono34 -- 3 Aralık 2017; 17:45:51 >

• Ecel terleri

ellerindeki son nakitler gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım para kaacırmaya calısanlar reise oy atmıstır
  • Vayyyy gemi artık su alıyor su ....son çırpınışları bunlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatırımcılar giderse daha da moku yedik demektir.
  • Bir şeyleri düzeltelim derdinde değil hala. Para çıkarmalarına izin vermeyin diyor.

Bi sizin akrabalar çıkarsın zaten. Diğerleri aptal.
  • Yasal yollardan yaparlarsa sorun olmuyordu hani? Insanlar yurtdisinda hesap acip paralarini oraya yatirabilirler, yurtdisinda gayrimenkul satin alabilirler vs.

Zaten illegal yolla yapilirsa bu durumda gereken yapilir. Cumhurbaskaninin cikip bunlara izin vermeyin demesine gerek yok yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işadamlarının içinde Sıtkı Ayan, Burak ERdoğan, Mustafa ERdoğan, Ziya İlgen filanda var acaba
  • Kaciracaklar tabi.

Ulkeyi adam gibi yonetsen, adaleti bozmasan tutarlardi. Sucsuz yere adamin tum malvarliginin sifirlanmasi iki dudaginin arasinda olan adama niye guvensinler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kaçıyorlar,kaçırıyorlar diye sormak yok.
    İnsanın doğasında para parayı çalınabileceği yerde tutmaz , daha güvenli gördüğü yerlere taşır-koyar.
    Ülkeyi yönetenlere düşen ise kaçırma demek yerine denen kaçırıyorlar diye kendisine sormaktır ama nerede.
  • İktidara yakın işadamları yaşamlarını ancak rte başta olduğu sürece sürdürebilirler. Devran döndüğü zaman hepsinin mal varlıklarına el konulacak. Bunu bildikleri için geleceğe dair tehlike sezdikleri zaman hepsi kaçacaktır.
  • Ee Man adası?

• hayırsever iş adamları onlar
  • Bakalım yarın kimlerin mal varlıklarına el konulacak?
  • Kaçtıklarına göre kaçmaları gereken bir ortam oluşmak üzere

• Batan bir gemi görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence talihsiz bir açıklama.
    Parsını dışarı götürmek isteyen götürebilmeli.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi beslemelerinden buyuk bir sanayici cikmadi. Yani her turlu ahlaksizliga ragmen bir tane bile yandas fabrika acmadi, istihdam saglamadi. Hepsi lopur lopur yeme pesinde. Gitsin de baksin GOSB'a, esnaf, sanayici ne durumda?

Bes kurus param yok. Olsaydi hirsizlara kaptirmamak icin defolup giderdim bu ulkeden.

• Chp de aynı şeyi dekontlarıyla anlatmaya çalışıyor muydu yahu? Hani ilçe boyutunda adalar falan. Tanıdık gelmedi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthtsdmr -- 3 Aralık 2017; 18:42:44 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.