Şimdi Ara

Erdogan 4G bayatlar demiş muahaha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha telefonun sehir icinde cekmedigi yerler var, sanirim sapka altindan 5g cikaracak kendileri.

• O dediyse doğrudur. Fazla kurcalamamak lazım

• Her şeyin en iyisini bildiği için Uzun, söze gerek yok.
    Biz biliriz biz çok iyi biliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Daha telefonun sehir icinde cekmedigi yerler var, sanirim sapka altindan 5g cikaracak kendileri.

Recep ivediğin anneannesi'ne dönecek
    Bekleyin bekleyin öldükten sonra o sahne

Der bide.kardeşim biz bu devleti kurmak için 1000yıl beklemisiz. 5yılı cok mu goruyorsunuz

• Adam 2 ay geriden gelip Cumhurbaşkanını eleştiriyor, büyük yetenek. Ben evet diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 27 Haziran 2015; 3:09:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz 3 den direk 7 ye geçelim

Abd, ab apışıp kalsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    inci sözlük batıyor mu SS'li
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle konuşarak hangi yandaşın işini görüyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Biz 3 den direk 7 ye geçelim

Abd, ab apışıp kalsın

Yok kanka ne gerek var biz hemen tahtalı köye geççez zaten. Ağırlık olmasın.

• Normalde böyle şeylerle ilgilenmem ama adamın dediği şey hafiften mantıklı 4G çıkalı 1,5-2 yıl oluyor neredeyse bunun altyapısının kurulması da zaman alacak. 4G için para harcanırsa 5G çıktığı an getirilemez yine 4G gibi 2 yıl sonra gelir, ve bu sonsuza kadar devam eder, şimdi 5G çıkartıldığı zaman altyapısı kurulmaya hemen başlanırsa hem ekonomik açıdan hem de en önemlisi reklam açısından daha iyi olur, örnek veriyorum 5G Dünya'yla aynı anda Türkiye'de falan. Bana kalırsa bu çok mantıklı hem insanlar telefon değiştirmek isteyecek 4G'ye 5G'ye geçildiğinde bu şekilde insanların kendini eksik hissetmesi de önlenecek. Bilemiyorum 2'sinede sahip olsak daha iyi olurdu ama ülkenin durumu ortada her ne kadar bunu kendileri bu hale getirsede.
  • Bak seninle açık konuşacağım. Senin çok eleştirdiğin Sn. Recep Tayyip Erdoğan yokken bu ülkede 3g yoktu. 2G doğru dürüst veya hiç yoktu. Herkesin elinde iphone'lar yoktu, hatta iphone yoktu. Samsung Galaxy deseniz o ne be? derlerdi. "Dokunmatik telefon mu? İyi misin abi" derlerdi.

Şimdi gelip burada Avrupalılara özenip eleştirmeye kalkışma

Yalnız forumun espri anlayışı da kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 27 Haziran 2015; 16:51:34 >
  • dipsiz kuyu bu 6g 7g falan gelcek bence hiç altyapı kurmayalım

• "bir gun sozlerim ilim ile ters duserse siz ilimi secin."
    -Rte

• quote:

Orijinalden alıntı: rovingox

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Bak seninle açık konuşacağım. Senin çok eleştirdiğin Sn. Recep Tayyip Erdoğan yokken bu ülkede 3g yoktu. 2G doğru dürüst veya hiç yoktu. Herkesin elinde iphone'lar yoktu, hatta iphone yoktu. Samsung Galaxy deseniz o ne be? derlerdi. "Dokunmatik telefon mu? İyi misin abi" derlerdi.

3g kaç ne zaman çıktı ? Hangi cihazla kullancan ? Bi akıllı ol.

Ciddi misin sen 3G 1970'de icat edildi. Biraz wiki'ye girip araştırma yapın 3G buraya 2008'de geldi diye 2005'te çıkmadı yani.

• quote:

Bak seninle açık konuşacağım. Senin çok eleştirdiğin Sn. Recep Tayyip Erdoğan yokken bu ülkede 3g yoktu. 2G doğru dürüst veya hiç yoktu. Herkesin elinde iphone'lar yoktu, hatta iphone yoktu. Samsung Galaxy deseniz o ne be? derlerdi. "Dokunmatik telefon mu? İyi misin abi" derlerdi.

Bak arkadaşım, seni uzun zamandır takip ediyorum, neden böyle saçma yorumlar atıyorsun bilmiyorum ama bence böyle yorumlar atmayı bırak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekomünikasyon konusunda bir halt biliyorsa şu yataktan kalkmak nasip olmasın.4G nin teorik gerçekliğini ve uygulama sonucunu incelediyse bu bende ne olayım?Videoyu açıp izledim de içim bunaldı.Sigara yakayım diyorum ezan başladı.

• quote:

Recep Tayyip Erdoğan gelmeden önce ilkokuldaydım,şimdi üniversite okuycam. Çok yaşa uzun adam!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Tayyip getirdi sanki ank o olmasa şu an dumanla haberleşirdik dokunmatik telefonlarimiz filanda olmazdi, değil mi?

• Reklamlarda "dünyanın en hızlı 3g interneti" diyorlar. 3g kullanan mı kaldı adam akıllı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.