Şimdi Ara

Erdekte deniz anası varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
15.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar erdek te yaz tatilimi geçirmek istiyorum.o bölgede ve yakınlarında bir aralar deniz anası var diye çok şikayet duymuştum.şimdi durumu bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardım edebilirmi? orada bulunan küçük motel tarzında bir yer beğendim kesinlikle deniz anası yoktur diyor nette ama güvenemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.özellikle erdekli arkadaşlardan.

• dostum gecen sene de ben gitmiştim oralara.. cok manyak genclik muhabbetleri oluyor bunu bastan soyleyeyim.. deniz anasına gelirsek, bunların belli bi ureme donemleri oluyor tam bilmiyorum ne zamn ama ben gecen sene agustosta gitmistim tek tük vardı.. ki onlar da bi sorun yaratmıyor birini avuclamıstım sorun olmadı yani.. erdek merkezde mi kalacaksın dostum?
  • Hocam ben Erdek'liyim , ancak İstanbul'da yaşıyoruz tabi ailecek... Her yaz oradayım yaz tatilimi orada geçiriyorum bu birazda rüzgara bağlı oluyor Erdek'e gelirsen öyle bir şey ki erdek'te 1 hafta rüzgar olur tatilin berbat geçer tatilicilerin tek şikayeti budur . 1 Haftada güneşli rüzgardan up uzak bir hava olur sanırsın ki kendini Ege kıyılarında... Nezih güzel bir ortam hoş zaman geçirirsin hatta gelirseniz görüşürüz bile bu yaz eğer arabanız varsa ve biraz kalabalıktan uzak olayım derseniz koylar var İlhanlardan sonra büyükova ve küçükova diye önerebilirim oraları size yaklaşık araba ile 20 dakika sürüyor güzel bir gün geçirirsiniz orada .
  • erdek motel diye bir yer nette buldum.tavsiye edermisiniz?
  • Erdek çok güzel bir yer 2 sene önce gitmiştim deniz anasınada rastlamamıştım sahili ve denizide gayet güzel
  • Erdek motel iyidir , ancak şimdi ailemede bir sorayım onlar moteller hakkında daha iyi bilgiye sahip..
  • Bunlar istila etmiş ve tehlikeli:

HABER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Hocam ben Erdek'liyim , ancak İstanbul'da yaşıyoruz tabi ailecek... Her yaz oradayım yaz tatilimi orada geçiriyorum bu birazda rüzgara bağlı oluyor Erdek'e gelirsen öyle bir şey ki erdek'te 1 hafta rüzgar olur tatilin berbat geçer tatilicilerin tek şikayeti budur . 1 Haftada güneşli rüzgardan up uzak bir hava olur sanırsın ki kendini Ege kıyılarında... Nezih güzel bir ortam hoş zaman geçirirsin hatta gelirseniz görüşürüz bile bu yaz eğer arabanız varsa ve biraz kalabalıktan uzak olayım derseniz koylar var İlhanlardan sonra büyükova ve küçükova diye önerebilirim oraları size yaklaşık araba ile 20 dakika sürüyor güzel bir gün geçirirsiniz orada .

Bandırmalısındır erdekli olamazs,n deniz anasi oluyo yaw şansına artık ama gidipde yağcının önunde felan girme yani koylara git oralar guzel oluyor

• Kafkas Motel
    Hülya Motel
    Belgin Motel
    Erdek Motel bunlar 2. sınıf bir tatil için idael Moteller hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Hocam ben Erdek'liyim , ancak İstanbul'da yaşıyoruz tabi ailecek... Her yaz oradayım yaz tatilimi orada geçiriyorum bu birazda rüzgara bağlı oluyor Erdek'e gelirsen öyle bir şey ki erdek'te 1 hafta rüzgar olur tatilin berbat geçer tatilicilerin tek şikayeti budur . 1 Haftada güneşli rüzgardan up uzak bir hava olur sanırsın ki kendini Ege kıyılarında... Nezih güzel bir ortam hoş zaman geçirirsin hatta gelirseniz görüşürüz bile bu yaz eğer arabanız varsa ve biraz kalabalıktan uzak olayım derseniz koylar var İlhanlardan sonra büyükova ve küçükova diye önerebilirim oraları size yaklaşık araba ile 20 dakika sürüyor güzel bir gün geçirirsiniz orada .

Bandırmalısındır erdekli olamazs,n deniz anasi oluyo yaw şansına artık ama gidipde yağcının önunde felan girme yani koylara git oralar guzel oluyor

Senin için kimliğimden hemen resim çektim ben ERDEK'liyim ERDEKKKK :)

• quote:

Kafkas Motel
    Hülya Motel
    Belgin Motel

Bunların içinde senin ya da ailenin tavsiye edebileceği yer hangisidir.birde şöyle bir şey duymuştum.denizin içinde bir ağ gibi birşeyler koyuyorlarmış bizde yok diyorlar deniz anası tereddütte kaldım bende balıkesirliyim ama istanbulda oturuyorum.çok önceden ocaklara gitmiştim temizdi ama şimdi gitmeyince bilemiyorum.
  • Sümük gibi olan bir canlıyı nasıl bir ağ durdurabiliyormuş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream__82

quote:

Kafkas Motel
    Hülya Motel
    Belgin Motel

Bunların içinde senin ya da ailenin tavsiye edebileceği yer hangisidir.birde şöyle bir şey duymuştum.denizin içinde bir ağ gibi birşeyler koyuyorlarmış bizde yok diyorlar deniz anası tereddütte kaldım bende balıkesirliyim ama istanbulda oturuyorum.çok önceden ocaklara gitmiştim temizdi ama şimdi gitmeyince bilemiyorum.

Ocaklar'da pek fazla girme şansım olmadı sürekli erdek'teyim ben ancak bir kaç kez girdim bu sene gerçekten güzeldi , belediye başkanı değişimi oldu 2 sene önce ocaklarda ( Ocaklar belediye oldu ) gerçekten erdek'ten çok daha güzel bi yer haline geldi . Bir hayli temizlendi .

Dediğiniz ağ konusunu hiç daha önce duymadım . Ancak şu ağ gibi yusunlardan bu sene bir hayli fazlaydı .

Hülya Motel annemin ilk dediği oldu
    Gül Plaj var benim tavsiyem . ( Hemen girişte hem merkeze çok yakın hemde sahil şeridinin başı..)
    Kafkas Motelide babam söyledi hocam.

• quote:

quote:

quote:

:) bende erdeklyim ama erkdekde dogum hane olmadıgı icin bandırmada dogmusum bandırma yazıyor bende senin annen erdekde dogum yapmiş olamaz heralde anneme sordum şimdi evde dogum yapmiş olabilir yad aerdek yazdırmıslardır dedi hangisi merk ettik

otellerdende belgin en iyisi dedi aralıarndan diger arkdasım.

• başlığı
    erkekte deniz anası var mı? diye okudum...
    olur tabii onnu ismi o sadece diyecektim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

:) bende erdeklyim ama erkdekde dogum hane olmadıgı icin bandırmada dogmusum bandırma yazıyor bende senin annen erdekde dogum yapmiş olamaz heralde anneme sordum şimdi evde dogum yapmiş olabilir yad aerdek yazdırmıslardır dedi hangisi merk ettik

otellerdende belgin en iyisi dedi aralıarndan diger arkdasım.

Doğum olarak bende Erdekli değilim hocam hastane doğumuyum bende

Memleket ERDEK ötesi yalan

• biz yerlisiydik bir zamanlar 0 -10 yaş arası ordaydim 10 *21 olduk izmirdeyim erdekte beni herkes tanıdır babam bankada çaliştigi icin onuda siz oralardami kaldiniz yaşadınız yoksa yazlık mı

not:buralarda erdek dednmi bakiolar mal mal ondan hemşerimi gorunce şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 19 Mayıs 2010; 23:06:08 >

• arkadaşlar erdekte kalıyorum yaz kış senelerdir. işim icabı...
    deniz anası her deniz de her yörede oldugu gibi burada da hava ve deniz sartlarına göre olabiliyor..erdek şuan gercekten yenileniyor.. yollar yapılıyor. vs. .şuan denize giren var.. bugun hava kapalıydı ayrı konu ama.. yavaş yavaş millet denize girmeye başladı.. kalmak için.. bir cok secenek var...
    kalıcak arkadas bekarmı gidecek kız arkadasıyla mı aileleylemi ona göre yer konusunda yardımcı olurum... erdek hem uygun hem yakın bir çok şehir için ankara eskisehir bursa istanbul vs... gibi.. hem uyguna tatil yapiyim hemde memleketime yakın olsun diyorsanız... eglencede cabası tavsiye ederim erdeği..... bir sorunuz olursa buralardan elimden geldignce yardımcı olurum...
    erdek tatilde tek.....
  • bi erdek konusu acmak lazım foruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

arkadaşlar erdekte kalıyorum yaz kış senelerdir. işim icabı...
    deniz anası her deniz de her yörede oldugu gibi burada da hava ve deniz sartlarına göre olabiliyor..erdek şuan gercekten yenileniyor.. yollar yapılıyor. vs. .şuan denize giren var.. bugun hava kapalıydı ayrı konu ama.. yavaş yavaş millet denize girmeye başladı.. kalmak için.. bir cok secenek var...
    kalıcak arkadas bekarmı gidecek kız arkadasıyla mı aileleylemi ona göre yer konusunda yardımcı olurum... erdek hem uygun hem yakın bir çok şehir için ankara eskisehir bursa istanbul vs... gibi.. hem uyguna tatil yapiyim hemde memleketime yakın olsun diyorsanız... eglencede cabası tavsiye ederim erdeği..... bir sorunuz olursa buralardan elimden geldignce yardımcı olurum...
    erdek tatilde tek.....

eşimle gelmeyi düşünüyorum varmı tavsiye edebileceğiniz mekanlar.yukarıda arkadaş birkaç motel ismi verdi.kafkas erdek motel gibi.erdek moteli düşünüyorum ama deniz anası durumu tereddütte bırakıyor beni.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.